Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(Irtisa @ 2008 11 02, 09:03)
Aciu Tau emuxxx nuraminai mane  4u.gif  man tai man kaip nors isgyvensiu bet nuo minties kaip reiktu pasakyti vyrui kad ir jis bjaurybem nuo manes uzsikretes tai skrandis stojo vos pagalvojus  doh.gif  dabar ramiau galiu gyventi ir laukti atsakymo  rolleyes.gif

nera ko pergyvent mirksiukas.gif netgi jei pas jus butu buves teigiamas ZPV - tai nereiskia, kad butent jus ji gavote is kazkur ax.gif gal tai butent vyras turejo si virusa biggrin.gif be to girdejau, kad ir is motinos, gimstant, gali virusas prikibt. siaip zpv turi/arba gyvenimo eigoje uzsikrecia apie 80% zmoniu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, oi kiek cia baisiu dalyku prisiskaiciau (jau beveik jauciu skausmus sededama prie kompiuterio) biggrin.gif
Gal kartais zinote kuriuo ciklo metu atliekamas sis tyrimas? iskart po, pries menesines ar ciklo vidiry? Esu ji dariusi, bet nebepamenu...
Atsakyti
QUOTE(skugnis @ 2008 11 10, 15:09)

Gal kartais zinote kuriuo ciklo metu atliekamas sis tyrimas? iskart po, pries menesines ar ciklo vidiry? Esu ji dariusi, bet nebepamenu...

Per pirmas 10 ciklo dienu, jei neklystu g.gif
Atsakyti
Sveikutes. Pries 3 dienas man eme onkocitologini tepineli. po keliu dienu suzinosiu atsakyma.
Tad man iskilo toks klausimas.. Tas tepinelis parodys ar yra kokie tai pakitimai kaklelyje ir ar bus reikalinga biopsija?
Kai eme tepineli, tai tuo paciu metu ziurejo man ten su tokia kamera (nepamenu kaip tas tyrimas vadinasi), tai jau tada man gydytoja pasake, jog matosi pakitimai verysad.gif bet liepe nesigazdint (ka gi daugiau besakys..).Bet taip nuteike, na gal ir nenoredama, bet..,kad va atseit galiu dar turet vaiku kiek noriu, nes vezys issivystit gali tik po 10-20 metu unsure.gif
Taivat, isejau labai nuliudus ir issigandus.
Atsakyti
vaje, kaip nugasdino tave... Uzjauciu, mane irgi buvo taip isgasdinus viena ginekologe, teko greituoju budu lekti pas kita, kuri nuramino, kad jaudintis nera ko. Dar primygtinai norejo suzinoti tos gasdintojos varda pavarde ir sake "tokie dalykai negavus tyrimu atsakymu yra uzdrausti" (ty isankstiniu isvadu darymas ir pacienciu gasdinimas nebutais dalykais).
Nebijok, pakitimai tai nebutinai kas nors gasdinancio. Patariu ramybes delei pasitikrinti dar pas kita gydytoja.
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(skugnis @ 2009 01 19, 12:25)
vaje, kaip nugasdino tave... Uzjauciu, mane irgi buvo taip isgasdinus viena ginekologe, teko greituoju budu lekti pas kita, kuri nuramino, kad jaudintis nera ko. Dar primygtinai norejo suzinoti tos gasdintojos varda pavarde ir sake "tokie dalykai negavus tyrimu atsakymu yra uzdrausti" (ty isankstiniu isvadu darymas ir pacienciu gasdinimas nebutais dalykais).
Nebijok, pakitimai tai nebutinai kas nors gasdinancio. Patariu ramybes delei pasitikrinti dar pas kita gydytoja.
Sekmes!

Aciu uz palaikyma.
Na ji kai isgazdino, pamate kad as labai issigandau, tai ji tada pasikeite ir pradejo ramint kad nebijociau, jog dar niekas neaisku. Vienu zodziu bus matyt ka man tas tyrimas parodys unsure.gif
Atsakyti
Merginos, man pries sio tyrimo daryma, t.y. tepinelio paemima liepe suvartoti 10 dienu Klion zvakutes, atseit panaikinti gleives, kad jos neiskreiptu rezultatu. Klausiu, ar pas mane kazkas ne taip, kad reikia kazka vartoti? Sako, ne viskas OK, viskas normoj, bet pries tyrima reikia suvartoti, kad nebutu jokiu gleiviu. Ar cia visoms jis skiriamas pries si tyrima??? Oho bizni padarytu Klion tiekejai!
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 19, 13:00)
Aciu uz palaikyma.
Na ji kai isgazdino, pamate kad as labai issigandau, tai ji tada pasikeite ir pradejo ramint kad nebijociau, jog dar niekas neaisku. Vienu zodziu bus matyt ka man tas tyrimas parodys unsure.gif

Parasyk, koks bus atsakymas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Almera @ 2009 01 21, 08:23)
Merginos, man pries sio tyrimo daryma, t.y. tepinelio paemima liepe suvartoti 10 dienu Klion zvakutes, atseit panaikinti gleives, kad jos neiskreiptu rezultatu. Klausiu, ar pas mane kazkas ne taip, kad reikia kazka vartoti? Sako, ne viskas OK, viskas normoj, bet pries tyrima reikia suvartoti, kad nebutu jokiu gleiviu. Ar cia visoms jis skiriamas pries si tyrima??? Oho bizni padarytu Klion tiekejai!

Man nieko neliepe, gleivių būna, kai vyksta ovuliacija, tai gal geriau daryti tyrimą, kitu laiku ax.gif
Atsakyti
na, Klion zvakutes man skyre, po tyrimo - "mikroflorai sunormalizuoti"... bet nevartojau - negaliu pakest zvakuciu beee.gif nes man irgi panasu i tai, kad klion gamintojai daro nemenka bizni... Mano ginekologe sake: "dziaukites, kad gleiviu yra - vadinasi kiausidziu veikla ideali"... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2009 01 21, 09:23)

Man nieko neliepe vartoti schmoll.gif nors tyryma dare kazkur mazdaug per ovuliacija.
Papildyta:
QUOTE(rjv @ 2009 01 21, 09:24)
Parasyk, koks bus atsakymas  mirksiukas.gif

Parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Tai net nezinau kaip cia elgtis del tu Klion? Pakeisti ginekologe ar tiesiog nevartoti, o sakyti, kad suvartojau...
Atsakyti
na nezinau, as tik papasakojau savo situacijha, negaliu patart kaip elgtis Tau.
Atsakyti