Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

Sveikutes ,as pirma karta dariausi sita tyrima pries 3 metus jausmas buvo labai ne koks ir kraujavo man gal savaite verysad.gif ,taciau kai reikejo pakartoti si tyrima ,turbut jis buvo paimtas tinkamai ,ir nejutau nic nieko.Ptritariu ,jog reikia moketi ji paimti.Dabar is kazkur atsiradus zaizdele ir gydytojai pataria si tyrima darytis kas puse metu. g.gif .Nejauku....ir baisoka ...lug ir sako ,kad viskas tvarkoje -kol kas unsure.gif .Taigi tikrai viosms patarciau ir niekeno nelieptom eiti ir issitirti.
Papildyta:
QUOTE(eegluciuxx @ 2008 07 18, 08:20)
as ir turiu klausimuku..
dariausi inkocitologini tris kartus kas  puse metu. visus kartus tas pats, daug lekocitu, rodo maksties uzdegima, ir mazi pakitimai. 2 kartus su vyru gerem antibiotikus del to uzdegimo. na ir trecia karta vis tiek tas pats g.gif gydytoja nelabai paaiskina kas per situacija. tai kaip tie mazi pakitimai?? jie butinai virs dideliais ir t.t.? ar jie tiesiog visada ir gali likti mazais? ZPV - neigiamas.. bet vis tiek nervuojuos. kartoti tyrima po 4men.. tai taip visada ir laukt, kol pasidarys blogiau ar kaip?  g.gif  doh.gif

Man yra neaiskumu siuo klausimu.Sako reikia stebeti ir tiek.Tai ko laukti? schmoll.gif Kaip suprantu savaime nieks nepasikeis ,o laukt pablogejimo ir nieko nedaryti vel nei sis nei tas... blink.gif Tai taip ir gyventi su ytampa?Negi nera jokiu budu ,pakeisti situacijai apart laukimo kol bus blogiau ir tik tada daryti operacija? doh.gif
Atsakyti
PETRONELA as siulyciau ta zaizdele tau pridegint nes vaiku jau turi, as nedeginau nes neturejau tuo metu.Juk ir anksciau musu mamos pridegindavo ir nebuvo tokiu problemu kai dabar . mirksiukas.gif [
Atsakyti
QUOTE(saldi karamele @ 2008 09 15, 16:48)
PETRONELA as siulyciau ta zaizdele tau pridegint nes vaiku jau turi, as nedeginau nes neturejau tuo metu.Juk ir anksciau musu mamos pridegindavo ir nebuvo tokiu problemu kai dabar . mirksiukas.gif [

o prideginimas tas pats kas konizacija, ar cia tas variantas su salcogyn'u pvz. ( kai uzdegina su rugstimi ar pan )? pastaraji varianta man pries keleta metu dare, ne velnio nepadejo unsure.gif

petronela ir as nesuprantu, kodel reikia laukt kol pasidarys tikrai negerai ir tik tada konizuot unsure.gif be to kiek prisinervini tuos tyrimus besidarydama, atsakymu laukdama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saldi karamele @ 2008 09 15, 18:48)

man po prideginimo issivyste endometrioze, nuo vienos nelaimes uzsokau ant dar baisesnes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2008 09 16, 09:04)
man po prideginimo issivyste endometrioze, nuo vienos nelaimes uzsokau ant dar baisesnes doh.gif

Endometrioze del prideginimo nesivysto.Apskritai endometriozes atsiradimo priezastys nera tiksliai zinomos.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2008 09 17, 17:25)
Endometrioze del prideginimo nesivysto.Apskritai endometriozes atsiradimo priezastys nera tiksliai zinomos.

deja gimdos kaklelio issivysto,nuo ivairiu gimdos kaklelio pazeidimu-traumu po gimdymo,abortopo gimdos kaklelio operacijuprideginimo,man issivyste kaklelio,net gydytoja tai pripazino,pasiskaitykite jei galvojate kad kalbu netiesa apie gimdos kaklelio endometrioze,paziurekit cia
Papildyta:
QUOTE(sindi @ 2008 09 17, 17:34)
deja gimdos kaklelio issivysto,nuo ivairiu gimdos kaklelio pazeidimu-traumu po gimdymo,abortopo gimdos kaklelio operacijuprideginimo,man issivyste kaklelio,net gydytoja tai pripazino,pasiskaitykite jei galvojate kad kalbu netiesa apie gimdos kaklelio endometrioze,paziurekit cia

konkreciai apie gimdos kaklelio priezastis raso ties simptomais,jei kas tingesit skaityti visa straipsni
Atsakyti
QUOTE(Petronela @ 2008 09 15, 09:01)
Man yra neaiskumu siuo klausimu.Sako reikia stebeti ir tiek.Tai ko laukti? schmoll.gif Kaip suprantu savaime nieks nepasikeis ,o laukt pablogejimo ir nieko nedaryti vel nei sis nei tas...  blink.gif Tai taip ir gyventi su ytampa?Negi nera jokiu budu ,pakeisti situacijai  apart laukimo kol bus blogiau ir tik tada daryti operacija? doh.gif

drinks_cheers.gif
nervas ir tiek.
o gali but taip kad niekada ir nepabloges, taip ir liks? yra nedideliu pakitimu, stebekite... ir viskas, niekada nieko blogiau? g.gif
Atsakyti
labutis visoms nelabai malonus sis skyrelis bet aktualus. as ir noreciau su Jumis mielosios pasikonsultuot. taigi praejus po antro gimdymo kuris buvo sunkus ir po kurio atsirado maza zaizdele pusei metu nuejau pasitikrinti, pasidaryti onkocitologinio tyrimo. zaizdele buvo uzgijusi, gydytoja paeme tepineli. praejus menesiui nuejau atsakymo buvau rami ir galvojau kaip su ginekologe pakalbesiu apie spirales idejima. bet naujeinos buvo nekokios ir galvoje jau ne iki spirales buvo blink.gif diagnoze lsil mano gydytoja nesneki iskart nusiunte darytis zpv tyrimo. is kabineto isejau nezinodama nei kas tas zpv nei kas tas lsil bet supermamytes man padejo daug ka suzinot smile.gif pasidariau zpv tyrima jis neigiamas. po menesio vel dariausi pakartotina tepineli kadangi pries tai buvo israsius zvakuciu nuo bakteriju dabar pabaigoj menesio vel eisiu atsakymo. bet noreciau paklaust gal kas zinote jei zpv neigiamas ar galima savo branguji vyra uzkrest vezinemis lastelemis doh.gif ir jei taip koks gydymas ju laukia. as daugiau ne del saves o del vyro pergyvenu. mes moterys viska isgyvenam smile.gif o su vyrais jau sunkiau blink.gif visoms stiprybes ir geru naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irtisa @ 2008 11 01, 18:04)
bet noreciau paklaust gal kas zinote jei zpv neigiamas ar galima savo branguji vyra uzkrest vezinemis lastelemis  doh.gif 

labukas mirksiukas.gif pirmiausia, vezys neuzkreciamas ( bent jau tai neirodyta ), jus vyro negalite uzkresti vezinemis lastelemis.
galite vienas kita uzkresti ZPV ( kuriu kai kurie tipai gali sukelti vezi ), bet jei pas jus ZPV neigiamas, greiciausiai jusu vyras irgi neturi ZPV. beje, ZPV nepagydoma - nebent pats organizmas susidoroja su siais virusais ( gal tada imunine sistema vertetu stiprinti g.gif cia tik mano pamastymai smile.gif )
daznai gydytojai netgi neskuba konizuot gimdos kaklelio, jei pakitimai LSIL 4u.gif
Atsakyti
Aciu Tau emuxxx nuraminai mane 4u.gif man tai man kaip nors isgyvensiu bet nuo minties kaip reiktu pasakyti vyrui kad ir jis bjaurybem nuo manes uzsikretes tai skrandis stojo vos pagalvojus doh.gif dabar ramiau galiu gyventi ir laukti atsakymo rolleyes.gif
Atsakyti
Deja JK sita tyrima atlieka tik nuo 25 metu.. O kazkaip rupetu pasidaryt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 11 02, 20:37)
Deja JK sita tyrima atlieka tik nuo 25 metu.. O kazkaip rupetu pasidaryt..  g.gif

taigi susimokekite ir padarys ta tyrima, nebent ten medicininiu paslaugu kainos nezmoniskas ( nezinau situacijos uk), bet vis vien manau, kad sveikata yra svarbiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anafi: 02 lapkričio 2008 - 20:01