Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(rutka28 @ 2008 05 14, 14:50)
4u.gif
laba,

man teko tai patirti. man dare nenuskausminus, na tik uzpurske kazko , toks lyg ir vietinis nuskausminimas. Nieko baisaus. Siek tiek jauciasi znybtelejimas ir viskas. Po proceduros isskubejau i darba.  Diena po to siek tiek pakraujavo, bet labai nedaug. Atsakyma as gavau po savaites. Manau greit, bet gal del to kad dariausi privaciai.
Tai tiek . Sekmes

sakai neskauda g.gif nu tai vat ir aš galvoju, gal bandysiu apsieit be narkozės, nes po to visą dieną gaivaliotis kažkaip nesinori.
Atsakyti
4u.gif
Onkocitologini tyrima dariausi pries savaite -privaciai -neskaudejo. Rezultatai bus jau sian arba ryt. Mokejau -80 Lt.
O ar kas jau skiepijotes ta vakcina nuo gimdos kaklelio vezio? g.gif Ar verta? Kur informacijos gaut? Gal kas kur kokia uzmatete?
Atsakyti
QUOTE(MijaV @ 2008 05 15, 10:14)
4u.gif
Onkocitologini tyrima dariausi pries savaite -privaciai -neskaudejo. Rezultatai bus jau sian arba ryt. Mokejau -80 Lt.
O ar kas jau skiepijotes ta vakcina nuo gimdos kaklelio vezio? g.gif Ar verta? Kur informacijos gaut? Gal kas kur kokia uzmatete?

onkocitologinį darausi kas pusę metų, niekada neskauda, bet aš klausiau apie biopsiją mirksiukas.gif
mano pažįstama skiepijasi, baigė jau trečią skiepai, kaip supratau, jie 3 ir yra. mokėjo už kiekvieną po 500Lt. nete užsiduok, turėtų išmest ką nors,šiaip daug kur skiepija. bet ten iki 25 metų lyg tais tas skiepas. ar verta? nežinau
Atsakyti
geras ginekologas ta onkocitologini ima profilaktiskai, ir nemokamai padaro ta tyrima, atrodo sveikom moterims kas pora metu ji daro bet negaliu tiksliai pasakyti, gal dazniau, as pati darausi kas 3 men, nes pas mane 1st kiausidziu vezys,viena kiauside pasalinta, plius zaizdele kaklelyje, susinervinau kai pasake kad jos negydys kol nepagimdysiu ir skatina greiciau leliuka planuoti,nes poto gali nieko nebeiseiti, bet irgi pirma gerai issitirti reikia, su genetikais pasikalbeti, nes sunku man bus pastoti.... bet tikiuosi kad iseis, kad ir kiek reiks vargti. as optimiste, nereikia tiek jaudintis del zaizdeliu, su jomis gyvena vos ne kas trecia moteris ir svarbu ja prisiziureti, jei jokiu pakitimu nera, atsipalaiduokit! nieko baisaus ta zaizdele ir nedaro, tik aisku nereikia apsileisti 4u.gif
Atsakyti
sita tyrima reikia darytis kiekvienais metais, jis kainuoja nedaug, apie 40lt, privaciai, ir yra neskausmingas.bet ji padarius jei jis buna teigiamas reikia daryti tolimes nius tyrimus, biopsijos , jie jau yra nemalonus. man taip buvo.
Papildyta:
ar nemanot, kad northway klinikoje kas antrai pasako kad PAP buvo pakitimu ir plesia pinigus pakartotiniam biopsijos tyrimui, mano draugei taip buvo, man ir dar cia skaitau kelioms taip buvo...
Atsakyti
as ir turiu klausimuku..
dariausi inkocitologini tris kartus kas puse metu. visus kartus tas pats, daug lekocitu, rodo maksties uzdegima, ir mazi pakitimai. 2 kartus su vyru gerem antibiotikus del to uzdegimo. na ir trecia karta vis tiek tas pats g.gif gydytoja nelabai paaiskina kas per situacija. tai kaip tie mazi pakitimai?? jie butinai virs dideliais ir t.t.? ar jie tiesiog visada ir gali likti mazais? ZPV - neigiamas.. bet vis tiek nervuojuos. kartoti tyrima po 4men.. tai taip visada ir laukt, kol pasidarys blogiau ar kaip? g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eegluciuxx: 18 liepos 2008 - 09:21
tavo toks laikotarpis kai turi laukti, ir man panasiai buvo.geriau ir as antibiotikus su partneriu, kol viena karta rado man negerumu, cin3 ir reikia db daryti mazute operacija, bet tai nera pavojinga, tai ne vezys, tik negeru lasteliu isvalymas ir tiek.sekmes tau smile.gif
Atsakyti
Gal galit paaiskinti: PAP ir onkocitologinis - tai tas pats, tik skirtingai vadina? Ar skirtingi tyrimai?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 09 10, 19:14)
Gal galit paaiskinti: PAP ir onkocitologinis - tai tas pats, tik skirtingai vadina? Ar skirtingi tyrimai?

tas pats tyrimas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ssmilte,2008 05 16, 19:28]
geras ginekologas ta onkocitologini ima profilaktiskai, ir nemokamai padaro ta tyrima, atrodo sveikom moterims kas pora metu ji daro bet negaliu tiksliai pasakyti,

Pas mus šeimos klinikoje tik nuo 25m.darno nemokamai šį tyrymą.Man šeimos gydytojas pasiūlė pasitikrinti. thumbup.gif
Atsakyti
Lietuvoje nuo 2004 metų pagal moterų sveikatos patikros programą 30–60 metų amžiaus moterys kviečiamos pas gydytoją nemokamai atlikti onkocitologinį tyrimą vieną kartą kas trejus metus.
Atsakyti
na programa prasideda nuo 25 metu. Tik to nemokamo tyrimo atsakymo laukiau nuo birzelio 18 iki rugpjucio 12 dienos blink.gif blink.gif jau geriau buciau sumokejusi 15-30 lt ir veliausiai po 3 savaiciu gavusi atsakyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel99: 12 rugsėjo 2008 - 22:31