ash irgi nuejau i privatu kabineta vilniuj, kubiliaus gatvej, pas tokia vitalija. Ja man kaip ir rekomendavo. mat buvo siokia tokia elergija kilus... be to planuojam vaikeli. tai ji man pasiule PAP pasidaryti. tik 80 litu nugriebe. veliau supratau kad gerokai permokejau. ir siaip permokejau, nes kazkaip ji man nepatiko. padare ta tepineli, ir kad paaiskintu rezultatus, turejau eit vel ir moket dar 40 lt. siaip tik zinute parase - tepinelyje yra pakitimu. isivaizduojat kaip regavau... po to dar prisake kad rado cin 2 cin 3, bet kai paklausiau kur daro tyrima, taip ir nesugebejo dorai paaiskinti. susinervinau aisku. o dar pirmo susitikimo metu nugazdino nevaisingumu ir pan. nes cia matai mano ginda pakrypus, ir siaip, neimanoma kad per 6 metus gyvenant pastovu lytini gyvenima su vienu partneriu nepastotum... bliamba. juk saugojomes. man tik 25. tai tik dabar jau laikas yr, o ne 18...
zodziu nuejau i northway klinika, ir paprasiau pakartot. tai cia zmoniskiau viskas buvo. daugiau viska paaiskino. ir sake del vaisingumo nesijaudint. ir tepinelis parode ta asus ar kaip ten. zodziu, visgi rekomendavo biopsija. ziuresim kas bus....
QUOTE(meow @ 2007 11 11, 22:34)
man idomu, per kiek laiko poliklinikoj padaro citologini tyrima? nes man padare per kelias dienas, nors gydytoja sake, kad per kokias tris savaites turetu padaryti. labai nustebau, kai atejusi del kito tyrimo suzinojau, kad citologinis jau padarytas. nezinau, kaip dabar galvoti-ar kad sumaise mano tyrima, ar kad pasiskubino padaryti?
beje, man kai eme, tai siaubingai skaudejo, o po to dar ir siek tiek kraujavau pusantros paros. gal kam taip buvo?
beje, man kai eme, tai siaubingai skaudejo, o po to dar ir siek tiek kraujavau pusantros paros. gal kam taip buvo?
Man kai paeme, tai atsakymas bus po menesio skausmo jokio nepajutau, lyg kažkokį pakrebždenimą, o kraujo truputuką buvo vieną dieną.
merginos o ka reiskia Klinikine diagnoze : Hypertropica et lateratio c.u. ??????
QUOTE(liepsnele @ 2004 04 16, 14:49)
Nebežinojau kuriam skyrely skelbt.
Merginos, ką žinot apie onkocitologinį tepinėlį - ar esat kuri dariusi, kaip jį daro, koks jausmas ir kur daro, kiek kainuoja.
Merginos, ką žinot apie onkocitologinį tepinėlį - ar esat kuri dariusi, kaip jį daro, koks jausmas ir kur daro, kiek kainuoja.
Nieko baisaus.Du kartus mokejau 25 lt,o perejus i kita klinika-15 lt.dariausi pries savaite.
QUOTE(Spra @ 2008 01 26, 22:51)
as va nezinojau kur klausima idet. kai privati ginekologe paima tepineli ir pvz sako - atsakymas bus pirmadieni. tai dar karta jai reikes moketi kaip uz pakartotine konsultacija ar jau ne?
ir as einu privaciai, bet pasiskambinu ir pasako tyrimu rezultatus dar neteko eiti asmeniskai, rezultatams susizinot
QUOTE(Spra @ 2008 01 27, 00:51)
as va nezinojau kur klausima idet. kai privati ginekologe paima tepineli ir pvz sako - atsakymas bus pirmadieni. tai dar karta jai reikes moketi kaip uz pakartotine konsultacija ar jau ne?
Nereikes moket. Geriausia pasiskambinti,jei yra tokia galimybe.
QUOTE(meow @ 2007 11 11, 23:34)
man idomu, per kiek laiko poliklinikoj padaro citologini tyrima? nes man padare per kelias dienas, nors gydytoja sake, kad per kokias tris savaites turetu padaryti. labai nustebau, kai atejusi del kito tyrimo suzinojau, kad citologinis jau padarytas. nezinau, kaip dabar galvoti-ar kad sumaise mano tyrima, ar kad pasiskubino padaryti?
na man atrodo kad poliklinikose po viena tepineli nevezioja mikroskopuotojui,tad gal sutapo kad tau paeme tada kai jau buvo ju pririnke tad manyciau kad rezultatu nesumaise
kai man paciai eme si tepineli pirma karta tai nemalonus jausmas buvo,r pakraujavo o stai kur pakartotinai pries pora savaiteliu eme kolposkopijos metu tai visai neskaudejo ir net nekraujavo dabar bereikia atsakymu sulaukti tikiuos ir sikart bus be pakitimu
Mergaitės, gal galit pasakyti, kaip daro tą biopsiją? Ar labai skauda? Kiek laiko reikia laukti atsakymo? Aš pirmadienį darysiuos, labai bijau
QUOTE(Teka @ 2008 05 13, 10:47)
Mergaitės, gal galit pasakyti, kaip daro tą biopsiją? Ar labai skauda? Kiek laiko reikia laukti atsakymo? Aš pirmadienį darysiuos, labai bijau
siaip, turetu vietine narkoze bent jau padaryti ir paima gabaliuka istyrimui, man nera dare, bet kiek skaitinejaus, mergaites raso, jog neskauda, nebent junti iznybima. turbut pora savaiciu teks laukti atsakymo sekmes
QUOTE(Teka @ 2008 05 13, 12:47)
laba,
man teko tai patirti. man dare nenuskausminus, na tik uzpurske kazko , toks lyg ir vietinis nuskausminimas. Nieko baisaus. Siek tiek jauciasi znybtelejimas ir viskas. Po proceduros isskubejau i darba. Diena po to siek tiek pakraujavo, bet labai nedaug. Atsakyma as gavau po savaites. Manau greit, bet gal del to kad dariausi privaciai.
Tai tiek . Sekmes