Įkraunama...
Įkraunama...

Notaro paslaugos

QUOTE(deiive @ 2009 03 24, 04:01)
Gal ne, nes mes kaip rasemes sutarti, tai musu notare klause ar mes sitikinome ar nera skolu.

o tai kaip isitikinti? seip kalbejau sendien su notare, liktais jie viska paziuri ar viskas tvarkoj.
Atsakyti
Notarė juk ir turi patikrinti, ar su parduodamu turtu viskas tvarkoj... Taigi už ką pinigus jai mokate, juk ne vien tik už popieriuką.
Atsakyti
QUOTE(Bambizukas @ 2009 03 24, 16:34)
Notarė juk ir turi patikrinti, ar su parduodamu turtu viskas tvarkoj... Taigi už ką pinigus jai mokate, juk ne vien tik už popieriuką.

o neatrodo jums daug jai sodybos kaina 6000litu. ji sake su pazyma is kadastro iki 400litu kainuos? maniau max man sis malonumas 200kainuos.
Atsakyti
QUOTE(Ralicesas @ 2009 03 24, 16:46)
o neatrodo jums daug jai sodybos kaina 6000litu. ji sake su pazyma is kadastro iki 400litu kainuos? maniau max man sis malonumas 200kainuos.

as neseniai dali sklypo uz 5000lt pirkau, tai popierizmas mankainavo kazkur apie 500-600lt. (cia ir registro duomenu pazymos, ir pazymejimas ir notaro paslaugos)
Atsakyti
SOS.Sveikos.Gal atsirastu ismananciu notarinese reikaluose zmogus?Ar dirbantis notariate?Man skubiai reikia konsultacijos!!!!!!!!!!!!
Prasau atsiliepkite!!!!!!!!!!!
Parasykite man i AZ
Tema pavaldejimas.
Isanksto aciuuuuuuuuu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia skubios pagalbos.
Parduodam soda, bet pagal naujus istatymus reikia geodeziniu matavimu, bet kiek girdejau tai juos tvirtina labai ilgai, taip mes prarasim pirkeja verysad.gif , gal kas zino koki notara kuris tu matavimu nereikalauja, nes girdejau buna tokiu atveju, tik nezinau kur kreiptis unsure.gif Pats pirkejas sutinka tiesiog , kad butu jie padaryti, bet nebutinai patvirtinti.
Atsakyti
Norejau pasidometi, ar notarai ima mokesti uz primine konsultacija, tiesiog kai ateini pasiklausti kokiu dokumentu reikia tam tikram sandoriui? Ir koks tai mazdaug mokestis?
Atsakyti
QUOTE(marin_ka @ 2009 05 08, 09:40)
Norejau pasidometi, ar notarai ima mokesti uz primine konsultacija, tiesiog kai ateini pasiklausti kokiu dokumentu reikia tam tikram sandoriui? Ir koks tai mazdaug mokestis?

Nu kiek mačiau, pas notarą koridoriuje būna ale skelbimų lenta, kurioje kabo sąrašai, kokie dokumentai konkrečiu atveju reikalaujami. O konsultacija manau bus mokama, gal simboliškai, bet vistiek mokama...
Atsakyti
QUOTE(Bambizukas @ 2009 05 08, 11:45)
Nu kiek mačiau, pas notarą koridoriuje būna ale skelbimų lenta, kurioje kabo sąrašai, kokie dokumentai konkrečiu atveju reikalaujami. O konsultacija manau bus mokama, gal simboliškai, bet vistiek mokama...

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marin_ka @ 2009 05 08, 10:40)

nu man dėl to niekada neteko mokėti jokio mokesčio schmoll.gif Galit telefonu pasiteirauti ko reikia konkrečiam sandoriui, tada tikrai neatims pinigų mirksiukas.gif
Atsakyti
Blyn, ne taip supratau klausimą... blush2.gif
Jei tik pasiklausti kokius dokumentus reikia atsinešti tai tikrai nekainuoja. Ir net nereikia su notaru kalbėtis, notaro padėjėjos (sekretorės) viską paaiškina.
Sorry jei suklaidinau... blush2.gif
Atsakyti
Klausimas del pirkimo-pardavimo sutarties iforminimo, perkant per banka. Kiek zinau pasirasoma sutartis pas notara ir tik po tam tikro laiko bankas perveda pinigus. O kur garantijos, kad bankas tikrai perves pinigus, sutartis jau gi bus pasirasyta, ar gavus visus pinigus pakartotinai susitinkama pas notara , kur pasirasomas galutinis atsiskaitymas. Kaip visos sitos proceduros vyksta, gal kas gali parasyti detaliai, mum kaip pardavejam baisu buti apgautems, tuo labiau, kad nelabai pasitikim pirkeju.
Atsakyti