Įkraunama...
Įkraunama...

Notaro paslaugos

Gal kas zinote ir teko susidurti, su nauja registravimo sistema, kad turto registra gali atlikti notaras per interneta, tad supaprastina dokumentu forminima.Ar as isprotejau?
Atsakyti
tikiuosi, neišprotėjot smile.gif jei kalbat apie NETSVEP - elektroninę nekilnojamojo turto sandorių paslaugą - kai notaras išties rengia projektą, tvirtina sandorį ir registruoja nuosavybę virtualioje erdvėje, tai ji dar neįdiegta. bet yra galimybė išvengti apsilankymo Registrų centre dėl nuosavybės, įgytos notarinio sandorio pagrindu, registravimo, paliekant notarui RC adresuotą prašymą ir visus tam reikiamus dokumentus. RC kurjeriai atvažiuoja paimti. Tik labai jau lėtai viskas vyksta. Pats žmogus viską gali pasidaryti minimum per 1 darbo dieną. O tas tikrai neįmanoma, jei dokumentai lauks RC kurjerio. Taip kad kol kas geriau pėstute į RC keliauti.
Atsakyti
Sveiki,

Norėjau paklausti, gal kas turit pavyzdėlį kaip turi atrodyti pažyma iš bendrijos, kad aš neskolinga už komunalinius ir visokius kitus bendrijos patarnavimus?

Ačiū
Atsakyti
Sveiki. Tetis paliko man buta,testamentu.Butas liko man.Dabar nezinau nuo ko pradeti tvarkyti popierius?Gal kas padesit?
Atsakyti
Štai čia

suveskite paskutinės tėčio gyvenamosios vietos miestą ir gatvę, ir Jums bus nurodyta, koks notarų biuras turėtų vesti paveldėjimo bylą.
Atsakyti
Gal kas galit atsakyti, ar reikia deklaruoti pajamas perkant buta?
Atsakyti
nebėra taip, kaip kažkuriuo metu būdavo, kad neuždeklaravęs pajamų nuosavybės teisių į butą registre negalėdavai įregistruoti, bet pareiga deklaruoti pajamas egzistuoja, ir tai turi būti daroma kasmet iki ateinančių metų gegužės pirmos. nekonkretus klausimas, bet jei Jums rūpi, ar kada nors reikės įrodinėti įsigijimui panaudotų pinigų kilmę, tuomet atsakymas - taip; jei klausimas ar galėsit įregisturoti nuosavybę registre nedeklaravę pajamų - atsakymas irgi taip.
Atsakyti
Reiktu pagalbos 4u.gif Bendrabutyje norima isivesti vandeni ir kanalizacija i savo buta (iki to buvo naudotasi bendro naudojimo, esanciais kooridoriaus gale). Dalis kaimynu tai jau padare, o as jau visai susipainiojau ko reikia, kad viskas legalu butu... Ir kaip atrodo kaimynu sutikimas ? doh.gif
Veiksmas vyksta Vilniuje
Atsakyti
Reiktu pagalbos 4u.gif Bendrabutyje norima isivesti vandeni ir kanalizacija i savo buta (iki to buvo naudotasi bendro naudojimo, esanciais kooridoriaus gale). Dalis kaimynu tai jau padare, o as jau visai susipainiojau ko reikia, kad viskas legalu butu... Ir kaip atrodo kaimynu sutikimas ? doh.gif
Veiksmas vyksta Vilniuje
Atsakyti
Truputi ne i tema noreciau paklausti jeigu man dovanoja zemia po santuokos ar mes abu esame turto savininkai ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskiukas @ 2008 05 24, 14:02)
Truputi ne i tema noreciau paklausti jeigu man dovanoja zemia po santuokos ar mes abu esame turto savininkai ? blush2.gif

sveika,kiek as zinau tai,jei tau yra dovanojimas o ne testamentas,tai zeme yra tik tavo,daugiau niekam nepriklauso
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 05 24, 14:20)
sveika,kiek as zinau tai,jei tau yra dovanojimas o ne testamentas,tai zeme yra tik tavo,daugiau niekam nepriklauso

aciu uz atsayma.
Atsakyti