Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kapūstienė

QUOTE(vivaflame @ 2007 07 04, 09:01)
O dar klausimas, ar galioja tos sodros knygeles kurias nuo seniai turime, tos zalios, ar reikia naujo pazymejimo?
Nes knygeleje irasyta tai, kad as dirbau paskui issidarbinau, o paskui jokio iraso nera, nors ir dirbu.
Tai kaip bus?
Labai skubu, gal galetumete kas atsakyti smile.gif

Važiuok drąsiai gimdyt su žaliąja sodros knygute,ir įrašų nereikia.Aš prieš savaitę irgi tokią pateikiau.
O dėl gydytojos,maniškis Valasevicius irgi atostogavo per gimdymą,tai gimdžiau prie Riaukos ir Goberio.Abiem labai patenkinta.Riauka tikras profesionalas,dirba tą darbą jqu 30metų. wub.gif
Sėkmės,vivaflame mirksiukas.gif
Atsakyti
man kapustiene rekomendavo ir labai patenkinta... pas ja del gimdymo pirmakart ejau tartis 34 savaite, buvo tik pokalbis. po to pasirodziau 37 savaite, tai iki smulkmenu apziurejo, isklausinejo, patikrino ir t.t. jei tik kas neaisku, galiu drasiai skambinti ir skambinu beje. jei tik neaiskumas koks, iskart ryt pasiulo susitikt, apziuret ir tyrimus atsinest... jauciuosi tikrai globojama ir zymiai ramiau jauciuos del gimdymo... o gimdymas jau cia pat... smile.gif
tikrai sauni gydytoja, nusiskundimu neturiu...
Atsakyti
QUOTE(lina.liepa @ 2007 07 04, 11:26)
man kapustiene rekomendavo ir labai patenkinta... pas ja del gimdymo pirmakart ejau tartis 34 savaite, buvo tik pokalbis. po to pasirodziau 37 savaite, tai iki smulkmenu apziurejo, isklausinejo, patikrino ir t.t. jei tik kas neaisku, galiu drasiai skambinti ir skambinu beje. jei tik neaiskumas koks, iskart ryt pasiulo susitikt, apziuret ir tyrimus atsinest... jauciuosi tikrai globojama ir zymiai ramiau jauciuos del gimdymo... o gimdymas jau cia pat... smile.gif
tikrai sauni gydytoja, nusiskundimu neturiu...

o tu siaip pasiskambinai jai ir susitarei, ar pasakei kas rekomendavo?
Kiek visa tai kainuoja? Jei nesuknu gal i AZ placiau papasakok
Labai ACIU
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2007 07 05, 07:06)
man rekomendavo ją draugė, ryt bus pirmas vizitas

Aš irgi visą nėštumą pas ją lankiausi ir pas ją gimdžiau-viskas pavyko puikiai, esu laiminga mamytė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2007 07 11, 10:26)
Aš irgi visą nėštumą pas ją lankiausi ir pas ją gimdžiau-viskas pavyko puikiai, esu laiminga mamytė  thumbup.gif  thumbup.gif

sužavėta kaip gydytoja profesionale ir tiesiog žmogum thumbup.gif
Atsakyti
Lankiausi pas kita gydytoja , bet ji kaip tik per mano gimdyma turejo iseiti atostogu ir rekomendavo Kopustiene. Likau labai patenkinta sios gydytojos kompetencija ir prieziura, nes gimdymas buvo ne is lengvuju. Ir kaip zmogus si gydytoja super, labai svelni ir kantri. Viska paaiskina, be reikalo negasdina ir po gimdymo uzeidavo kiekviena diena ir palata vienviete isrupino, be jos tikrai nebutume gave, nes labai jau daug gimdyviu buvo. Na , vienu zodziu gydytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Labai sauni gydytoja.As pas ja lankausi nuo penktos sav. kai buvo gresiantis.Dabar vis dar pas ja.Labai svelni ir faina gydytoja. Kita savaite bandysiu tartis del gimdymo tik nezinau ar ne per anksti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*juodaplauke* @ 2007 08 09, 11:02)
Sveikutes  4u.gif
Labai sauni gydytoja.As pas ja lankausi nuo penktos sav. kai buvo gresiantis.Dabar vis dar pas ja.Labai svelni ir faina gydytoja. Kita savaite bandysiu tartis del gimdymo tik nezinau ar ne per anksti biggrin.gif

Ankstoka. Mes apie tai pradėjom kalbėt tik apie 35 savaitę, nors , kad aš gimdyt norėsiu pas ją, ji išanksto jau žinojo. Sėkmės tau. Tikrai puiki gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2007 08 25, 00:35)
Ankstoka. Mes apie tai pradėjom kalbėt tik apie 35 savaitę, nors , kad aš gimdyt norėsiu pas ją, ji išanksto jau žinojo. Sėkmės tau. Tikrai puiki gydytoja.

Sveikute.Dekui labai smile.gif
as jau jai uzsiminiau ir ji man sako truputuka peranksti dar apie tai sneketis.Tada as pasakiau kad noriu pas ja butent gimdyti.O susitarusi jausciaus zymiai ramesne, nei atejus laikuj reiktu gimdyti pas kita- visiskai nezinoma gydytoja.Tada ji sake viskas ok. nebijok.

Dar norejau paklausti.Ar imanoma pranesti gydytojai kad as nenoriu jokiu studentu ir pan. kad butu mano gimdyme?O tai tu pas ja gimdei kaip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(*juodaplauke* @ 2007 08 28, 08:18)
Dar norejau paklausti.Ar imanoma pranesti gydytojai kad as nenoriu jokiu studentu ir pan. kad butu mano gimdyme?O tai tu pas ja gimdei kaip suprantu?

Pranešti įmanoma, tik pasakai ir viskas. Bet Mažyly nelabai ir būna studentų, daugiausia jų klinikose smile.gif
Atsakyti
gimdziau pas sia gydytoja, super. dare cezari nes leliukas negalejo islysti, likau labai patenkinta ja, jei antra reiktu gimdyt tai tik pas ja, negaila nei vieno lito
Atsakyti
As irgi apie sia gydytoja vien tik gera girdejau. Man ja rekomendavo viena akusere, sake tikrai nepasigailesi. tai vat jua laukiu ketvirtadienio ir pirmojo vizito. Pas ja viska darysiu nuo pradziu : pries nestuma visus tyrimus ir tt
Atsakyti