Siai gydytojai noriu isreiksti laaaabai didele padeka uz jos nuosirdu rupesti ir gera prieziura, tiek nestumo metu, tiek gimdymo, tiek po jo
Ir nors man buvo darytas cezaris, kuris beje atliktas nepriekaistingai ir labai greit sugijo ir tai, kad tai jau mano antrasis cezaris ne kiek nesimato
Labai daug snekejom apie tai ar man daryt antra cezari ar bandyt gimdyt paciai, tai ji tik issake visus mano atvejo pliusus ir minusus ir nepirso jokios savo nuomones. O kadangi nuojauta kuzdejo, kad cezaris butu geriau, tai po operacijos mane nuramino, kad juo visvien butu pasibaige, nes naturaliai pagimdyti man nelabai buvo imanoma ( o to nesimate pries operacija, galejo pasakyti tik po visko). Po operaacijos reanimacijoj anke kiekviena diena, o kai isgirdau, kad nera laisvu palatu ir pasakiau apie tai jai, tai sutare del mokamos palatos (prasem su vyru), tik reikejo palaukti jos puse dienos ir gavom. Vienu zodziu visi musu su vyru klausimai buvo atsakyti ir likom labai patenkinti.
Didelis aciu gyd. Kapustienei!!!
QUOTE(redol @ 2006 08 02, 09:00)
man drauge kazka minejo, kad oficialiai mazylyje reikia moketi 460, tai drauge dave tiesiai gydytojai 500
drauge gimde kovo men, tai neturejo kazkaip stipriai pasikeisti mokejimai siuo atzvilgiu...ir dar del palatos, sake jei nori vienvietes, kad butu vyrui lova reikia susimoketi 30 uz para..
ar as turiu klaidinga info??? kaip jums buvo papaskokite....
mokamu palatu keik girdejau yra 3. Jos siek tiek skiriasi, nes manojoj nebuvo TV, plauku dziovintuvo. Uz 5 nakvynes su vyru sumokejom berods 100 Lt, nors tikejomes sumoket daugiau