QUOTE(Kurmelis @ 2010 10 29, 15:22)
Juk negimdo visos vienu laiku O ir praktinė, finansinė to pusė yra labai svari
Kai tariesi, bent jau mano atveju taip buvo, nebereikia sukti galvos dėl nieko - vokelių, atskiros palatos, gimdai su žmogumi, kuriuo pasitiki, jautiesi saugi ir dingsta didelė dalis baimių. Kai aš susitariau su gydytoju, ir gimdyt nustojau bijoti Ir ne paslaptis, kad į tave ir žiūri kitaip, deja...
Bet kita vertus, daug gimdo ir nesitarusios ir pagimdo, ir kai kam gerai būna, čia jau jūsų teisė rinktis
Sėkmės gimdyme ir su leliuku
Kai tariesi, bent jau mano atveju taip buvo, nebereikia sukti galvos dėl nieko - vokelių, atskiros palatos, gimdai su žmogumi, kuriuo pasitiki, jautiesi saugi ir dingsta didelė dalis baimių. Kai aš susitariau su gydytoju, ir gimdyt nustojau bijoti Ir ne paslaptis, kad į tave ir žiūri kitaip, deja...
Bet kita vertus, daug gimdo ir nesitarusios ir pagimdo, ir kai kam gerai būna, čia jau jūsų teisė rinktis
Sėkmės gimdyme ir su leliuku
pritariu visai. Man buvo svarbu tartis dėl ramybės, nes giminės gimdymų istorija labai liūdna, todėl jau nuo pastojimo pradžios labai bijojau, bet kai pradėjau lankytis pas Kapūstienę ir susitariau gimdyt, nusiraminau, prieš CP su vyru buvom atsipalaidavę ir laimingi, nebuvo nė mažiausio streso