Man taip pat si gydytoja nuostabi
Papildyta:
Pas ja gimdziau savo antraji, sausio 4, islaukeme kai Mazylis atsidare po atostogu:) Gydytojos prieziura nuostabi, ir as ir vyras buvome ramus kiek tai leidzia situacija gimdymas praejo sklandziai, be cezario, su mazu ikirpimu. geriau ir negalejo buti zinant jog bernelis-azuolelis gime 5050gr
lankiausi pries nestuma,nestumo metu ir visada iseidavau tik geriausios nuotaikos.buvo ji atejusi ir per gimdyma,bet turbut neatsimine manes,nes juk daug mamyciu ji priziuri.
labai nuostabus zmogeliukas ji yra.ir net kai kazkada norejau padekoti,grieztai atsisake
Papildyta:
jetau,as jau cia pasisakius esu ir vel pasikartojau
labai nuostabus zmogeliukas ji yra.ir net kai kazkada norejau padekoti,grieztai atsisake
Papildyta:
jetau,as jau cia pasisakius esu ir vel pasikartojau
Gimdžiau prieš savaitę pas šią gydytoją,važiavau nesitarusi,bet kai atėjo į priėmimą apžiūrėti ir supratau kad jos pamaina,visiškai atsipalaidavau nes iš pažystamų esu girdėjusi tik gerus atsiliepimus.Viskas praėjo gerai,užteko ir dėmesio ir palaikymo.
Ačiū nuostabiai akušeriai Jolantai.
Likau patenkinta ir laiminga kad gimdžiau Mažylyje.
QUOTE(kilkius @ 2010 05 21, 14:09)
Gimdžiau prieš savaitę pas šią gydytoją,važiavau nesitarusi,bet kai atėjo į priėmimą apžiūrėti ir supratau kad jos pamaina,visiškai atsipalaidavau nes iš pažystamų esu girdėjusi tik gerus atsiliepimus.Viskas praėjo gerai,užteko ir dėmesio ir palaikymo.
Kaip suprantu jos dirba visada kartu
Aš irgi buvau nesitarusi su niekuo, keitėsi pamaina ir viena seselė sako: jums pasisekė, bus gera komanda. Kai sužinojau kad G. Kapūstienė iš karto ramiau pasidarė
O Jolanta labai faina akušerė, mane labai motyvavo ir taip jau gavosi, kad be nuskausminamųjų ir pagimdžiau
Su šia gydytoja dirba tikrai labai gera komanda. Jokio streso papuolus į tokias rankas.
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 07 09, 13:48)
Cezarius daro ir labai gerai, pati išbandžiau
Pas mane randelis - visi giria
As pas sia daktare gimdziau pirmaja savo mergaite. Gyvename Vilkaviskyje, tai kai prasidejo neaiskus skausmai, jai pasiskambinau ir liepe tuc tuojau atvaziuoti. Dar iki Kauno kelione ilgoka, tai daktare net pati skambino man paklausti, kaip sekasi vaziuoti ir kur taip uztrukome. Labai nuostabi ir rupestinga daktare. Kitas tikrai taip neskambintu ir nesirupintu.
Ir aš apie šią gydytoją galiu tik geru žodžiu paminėti
Labai rūpestinga, maloni, konkreti.
Abiejų mano vaikų nėštumai buvo pas ją prižiūrėti, pirmas nėštumas sukesnis, kitas lengvesnis. Pirmasis sūnus gimė jos (ir dar vienos gydytojos pagalba) daryto cezario metu. Viskas puikiai ir greitai užgijo. Antrąjį sūnų labai jos palaikoma pati pagimdžiau, nors buvo senesnių akušerių, kurios žiūrėjo skeptiškai į mano norą pagimdyti natūraliai. Bet Kapustienė mane palaikė, dar kai visa nėštumo eiga rodė, kad tikrai įmanoma.
O ir šiaip visos profilaktinės apžiūros tik pas ją. Ir kol ji dirbs, tol pas ją ir vaikščiosiu
Labai rūpestinga, maloni, konkreti.
Abiejų mano vaikų nėštumai buvo pas ją prižiūrėti, pirmas nėštumas sukesnis, kitas lengvesnis. Pirmasis sūnus gimė jos (ir dar vienos gydytojos pagalba) daryto cezario metu. Viskas puikiai ir greitai užgijo. Antrąjį sūnų labai jos palaikoma pati pagimdžiau, nors buvo senesnių akušerių, kurios žiūrėjo skeptiškai į mano norą pagimdyti natūraliai. Bet Kapustienė mane palaikė, dar kai visa nėštumo eiga rodė, kad tikrai įmanoma.
O ir šiaip visos profilaktinės apžiūros tik pas ją. Ir kol ji dirbs, tol pas ją ir vaikščiosiu
Sveikutes,
Esu cia visai dar naujoke, taciau gimdymo terminas sparciai arteja. Planuoju gimdyti Mazylyje ir pasiskaicius jusu grazius atsiliepimus apie gydytoja Kapustiene, nusprendziau, kad visgi noreciau, kad si gydytoja butu salia ta svarbia akimirka. Taciau niekaip nepagaunu jos akuserijos skyriuje, jau supykdziau savo skambuciais atsiliepiancia sesute Gal kuri galetumet visgi brukstelti man i az jos mobilu telefona? nes sesute sake, bet kam ji duoti neipareigota, taciau kazkaip susisiekti su gydytoja juk reikia...
Esu cia visai dar naujoke, taciau gimdymo terminas sparciai arteja. Planuoju gimdyti Mazylyje ir pasiskaicius jusu grazius atsiliepimus apie gydytoja Kapustiene, nusprendziau, kad visgi noreciau, kad si gydytoja butu salia ta svarbia akimirka. Taciau niekaip nepagaunu jos akuserijos skyriuje, jau supykdziau savo skambuciais atsiliepiancia sesute Gal kuri galetumet visgi brukstelti man i az jos mobilu telefona? nes sesute sake, bet kam ji duoti neipareigota, taciau kazkaip susisiekti su gydytoja juk reikia...
Negaliu atsidziaugti sia gine Namie bunu skausmai kankina, o nuejus pas sia gine man net akyse sviesiau Kiek silumos turi si gine, tiesiog neimanoma perteikti. Atrodo ir skausmai dingsta ir lyg ju nebuve
QUOTE(Kurmelis @ 2010 07 12, 21:47)
Ooooooooooooooo kokios emocijos
Esu pati ne kartą davusi ir mano draugių duoda vienai kitai gydytojų nr., nematau čia nieko blogo Jei daktarai nebūtų tuo suinteresuoti, NIEKAM jo neduotų
Juk neprašau rašyti viešai, galima į a.ž.
Esu pati ne kartą davusi ir mano draugių duoda vienai kitai gydytojų nr., nematau čia nieko blogo Jei daktarai nebūtų tuo suinteresuoti, NIEKAM jo neduotų
Juk neprašau rašyti viešai, galima į a.ž.
o ši gydytoja, kurią taip giriat, tikrai nesidžiaugia. sakau, nes žinau 100proc.
turėkit mandagumo. kiekviena gydytoja neprivalo dieną naktį kalbėti ar patarinėti nežinia kam, savaitgalį, laisvadienį, po budėjimų, prie gimdyvės ir t.t.
ar norėtum kad tau pačiai kasdien į asmeninį numerį skambintų, kas tik užsigeidžia?
Super gydytoja jos pagalba atkeliavo ir mano mergina ir berniukas, nors gimdymai ir buvo gana sudėtingi, gimstant merginai net reikėjo CP,labai gera gydytoja maloni, gerai išmanati savo darbą ir labai šilta