Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kapūstienė

QUOTE(Krabo lazdelė @ 2008 10 07, 19:16)
nu bet kaip galima taip įkyriai prašytis  doh.gif  nu nebegali gydytoja, negi taip sunku suprasti doh.gif  turi be galo daug pacienčių, registratūroj dėl to ir neregistruoja. o kaip asmeniškai galima skambinti ir prašyt  aš nesuprantu, juk ir jai atsakyt nemalonu, nes  labai geras žmogus yra, tai sąžinės turėkit moterys  4u.gif

pamenu kai mane vedesi i kabineta apziurai,viena susistabde ja ir prasesi,kad apziuretu,nori pas ja lankytis visa nestuma ir gimdyti.maciau,kaip gydytoja kaip kampe isprausta jautesi.ji tik pasake,kad sitoj ligoninej visi daktarai geri,visi operuoja,jei reikia,tai jau privalumas.tiesiogiai nepasake,kad nepriimsiu,bet patare pas bet kuri kreiptis.
nuo didelio pacienciu kiekio paskui ir priklauso gdyytojos darbas-skuba,lekia,nei pasikonsultuosi normaliai.darbas kaip robotu gaunasi...o juk tokia atsakomybe jiems tenka rolleyes.gif
Atsakyti
savo pirmaji gimdziau pas sia gydytoja, susitarus, -nenusivyliau...gal todel, kad viskas vyko sklandziai be jokiu komplikaciju...
Atsakyti
Gimdziau pas ja nesusitarus. Tikrai labai silta, maloni gydytoja. Man ir mano suneliui labai pasisake. 4u.gif
Atsakyti
Visa nestuma lankiausi pas sia daktare, o ir gimdyma ji prieme. Geresnes prieziuros ir daktares net neisivaizduoju. ACIU JAI.
Jei laukciausi antra karta - noreciau tik pas sia daktare smile.gif
Atsakyti
Geriausi zodziai siai gydytojai 4u.gif
Atsakyti
as antra vaika gimdziau pas ja susitarusi,tai geriasnes prieziuros net nesvajojau,labai !!!visas dienas ateidavo kol gulejau
Atsakyti
gimdziau pas sia gyd.pries dvi savaites, gera, faina, maloni..taciau tik tiek.per dideles prieziuros nesitikekit smile.gif
Atsakyti
As pati pas sia daktare buvau pora kartu, dabar laukiuos ir galvoju gomdyt pas ja. Ji man labai maloni pasirode, o ir atsiliepimai apie ja silti
Atsakyti
As gimdziau pas sia gydytoja ir lankiausi visa nestuma,esu labai patenkinta sia gydytoja ir labai jai dekoju 4u.gif ,nes mano nestumas buvo komplikuotas ir ji man padejo isnesioti savo vaikeli iki 9menesio.
Atsakyti
Super gydytoja drinks_cheers.gif per jos budejima teko gimdyti savo maziuka, todel labai dziaugiuosi thumbup.gif Siltas ir malonus zmogus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Efkonsijus @ 2009 04 13, 18:40)
gimdziau pas sia gyd.pries dvi savaites, gera, faina, maloni..taciau tik tiek.per dideles prieziuros nesitikekit smile.gif

kaip keista girdeti. as pas sita gydytoja irgi lankiausi visa nestuma ir gimdziau. beje iseina, kad sekancia diena po taves, t.y kovo 28 d. buvau susitarusi su gydytoja, tai ir gimdykloj beveik visa laika buvo (aisku, tai truko trumpai, nes 9 val ataziavau i ligonine, o 13 val jau turejau suneli). siaip uzeidavo kiekviena diena ir patardavo. nu man tai labai maloni gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 05 26, 12:28)
Ar galetu kas apsviesti kiek mazdaug pas sia gydytoja kainuoja susitarus gimdyti.  smile.gif Labai buciau dekinga smile.gif

as mokejau 800
Atsakyti