Įkraunama...
Įkraunama...

Neščioji ir slidės

QUOTE(*Lyra* @ 2013 02 17, 16:59)
Man gyd sakė, kad nėštumo metu negalima slidinėti, jodinėti ir važinėti dviračiu. Viską labai mėgstu, bet dėl vaikučio atsisakiau.



Dviračiu važinėt ne tik kad galima, bet ir rekomenduojama - su sąlyga, kad tai nebus pirmas kartas ant dviračio ir nevarysi 50 km/val greičiu biggrin.gif Deja, senų pažiūrų gydytojai nelabai domisi, kas pasaulyje dedasi. Yra moterų, kurios dviračiu važinėjasi kone iki pat gimdymo, beje, jos teigia, kad gimdymai buvo labai lengvi. Aš važinėjausi visus nėštumus iki septinto mėnesio, liuks smile.gif

Dėl jodinėjimo nesidomėjau, matomai, baiminamasi stuburo traumų rizikos krentant nuo žirgo g.gif Irgi, matyt, svarbi jodinėjiimo patirtis IKI nėštumo.

Slidinėjimas..Aš nežinodama, kad laukiuosi trečio, slidinėjau, bet nėštumas buvo labai nedidelis. Su didesniu nėštumu matomai, neslidinėčiau, nesijaučiu kieta slidininke.
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2013 02 18, 15:13)
Pritariu toms ,kurios nerizikuoja  drinks_cheers.gif ...Šiemet labai norėjosi,bet dėja,geriau jau pakentėti ir žinoti,kad leliui viskas gerai negu paskui verkti graudžiom ašarom...
Vykom su vyru slidinėti,jis slidinėjo,aš vaikštinėjau,žinoma,labai norėjosi,bet atsigriebsiu kitą žemą  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As manau, kad galima paslidineti, aisku geriau neuzsiimti ekstremaliu slidinejimu biggrin.gif
Atsakyti
Tai ir as manau palaikysiu ta nuomone, jog atsargus slidinejima,esant normaliam ir zinoma nedideliam nestumui, yra sveikas dalykas. Zinot, kas saugu ir malonu visada bus gerai tiek Jums, tiek maziems stebukleliams smile.gif as va laaaaaabai noriu slidinet, bet va dar tik pati pati pradzia man nestuke.gif ir siaip as tokiu bailesniu, tai jau abejoju ar siemet ir ciuosiu .... smile.gif
Atsakyti
Smagus buvo mano slidinėjimas, bet tik pati viena žinojau, kad jau nėščia, nes pakeliui į kalnus automobilyje pykinti pradėjo, taip tai niekada nepykindavo. Iš to ir toptelėjo, kad jau bus nestuke.gif (planuotas nėštumas). Buvo gal tik 3 sav. nėštumo. O po sav. testas parode II. Nieko blogo nenutiko. Nors varčiausi kaip tik išmaniau (dar mažai slidinėti temokėjau). Bet šiaip toks sportas pavojingas. Bet kas kas gali sukleti pavojų pilvui yra pavojinga nėštumo metu.
Atsakyti
Papuoliau i kvaila situacija. Uz kelione sumoketa, slides internetu uzsakytos ir irgi sumoketa, uz savaites skrydis, o as nescia! doh.gif Slidinet nemoku, pirmas kartas cia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Fėja***: 16 vasario 2015 - 16:17