QUOTE(Amedea @ 2013 12 29, 19:48)
Absurdiška tema, slydinėti nėštumo metu..
nu man niekaip tas nesuderinama, argi negalima to atsisakyti vaikučio labui..? nieko neatsitiktų, jei viena žiemą ir nepaslydinėtumėt..
pavojų negalima numatyt, jei jūs puikiai valdot slides tai atsiprašant koks žioplys jus parmuš, kad ir patyrusiems slidininkams visko pasitaiko ir krenta ir traumas patiria.. tai skamba juokingai, tas: turiu 10m. patirti..
nu tai del to jau nieko blogo negali nutikt?
gyvenu šalia kalnų, slidinėjimo kurortų ale apie tai nei menkiausios minties neturiu, mano akimis del to neverta taip rizikuot..
mieloji, su tokiu poziuriu, tai ir i parduotuve eiti negalima, negi su tokia patirtimi vaiksciojimo i parduotuves , nieko negali nutikti? o jei stogas igrius, arba vaziuojant automobiliu i Jus kas nors atsitrenks, o gal i autobusa lipant Jus prispaus, arba isstums, neduok Dieve, visur ir visada gali visko nutikti, apie patirti rasiau, todel, kad kas supranta apie slidinejima, tas zino, ka reiskia stoveti ant slidziu pirmus, antrus metus ir ka tai reiskia, kai jau ant slidziu jautiesi, kaip gatveje su batais, tada jau tu kontroliuoji kaip ir kur tau ciuozti, apie greiti cia net kalba neina, kas gali atsitikti blogo, tai gali i tave kas nors atsitrenkti, bet uz kitus negali buti garantuotas ir gatveje, o jei slidinejimas ir grinas oras kalnuose man sukelia nuostabiausias emocijas, tai manau kad tikrai savo vaikui nekenkiu. As gerbiu Jusu nuomone, kad Jus neslidinejate nestumo metu, bet yra galvojanciu ir kitaip, todel ir yra sukurta si tema
beje, as ir i treniruokliu sale ejau nestumu metu ir musu vaikai gime be jokiu problemu ir auga, aciu Dievui sveikuciai