Įkraunama...
Įkraunama...

Neščioji ir slidės

Slidineju ne pirma sezona, maciau ne pirma naujoka varlinyke su suluzusiom galunem, sutrenktom galvom... Todel apie slides net nekalbu.
Jei pasiryzusi sedeti viena kokioj lauko kavinej ir visa savaite grozetis nuostabiais kalnuotais vaizdais su silta arbata, kai tavo draugai visa diena slidineja, Apre-sky baruose geria skanu alu.... Tada nusipirk gera knyga ir sekmes. Tik nepamirsk pirmas trimestras- pats rizikingiausias ir ar verta rizikuoti tuo, ka turi siuo metu savo pilvukyje...
As si sezona tikrai padzioviau slidininko apranga... nes del keliu maloniu akimirku, nenoreciau rizikuoti prarasti, tai del ko visa gyvenima gailesiuosi.

Atsakyti
Objektyvumo dėlei, dar norėčiau pridėti, kad su vaikai slidinėti su instruktoriumi grupėse pradeda nuo trejų metų. Ir jie naudojasi tomis pačiomis trasomis, kaip ir visi kiti, ir tikrai ne tik mėlynomis.
Atsakyti
As tai tikrai nevaziuociau nestuke.gif Juk renkiesi kas svarbiau... 4u.gif
Atsakyti
as irgi esu tokioje panasioje situacijoje. Esu 16savaitej ir sausi planuojam vaziuoti i kalnus. Aisku as neslidinesiu - per didele rizika. Tu gal ir gali buti atsargi, bet negali zinoti koks vaikas ar suauges trenksis i tave netycia, kad ir lygioj vietoj. O nelaimingam atsitikimui daug nereikia, bumt ant pilvo ir vsio. Bent jau man tai daznai pasitaiko toks nelietuviskas "zakon podlasti", tai as tikrai nerizikuosiu. Vaziuoti gal ir vaziuosiu pakvepuoti kalnu oru, bet tikrai neslidinesiu.
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2008 11 21, 14:58)
As tai tikrai nevaziuociau nestuke.gif  Juk renkiesi kas svarbiau...  4u.gif

drinks_cheers.gif Ašt i irgi galvoju,kad čia net nėra ką svarstyti,nebent čia ne iš tų variantų kur pastota po ilgo laukimo,nes tos mamytės labai saugo savo pilvuko gyventojus,vengia visų blogų dalykų smile.gif
Atsakyti
Mano labai panasi situacija , suzinojau kad laukiuosi pries 5 dieneles , o kaiptik ta diena reikejo rezervuoti kelione naujiem metam i kalnus su draugais, apsilankius pas daktare neturejau nei menkiausio klausimo ar vaziuosiu. Na ir kas kad naujuosius teks svesti namie su savo brangiuoju , be draugu , kadangi visi i kalnus isdumia, bet uztat manes laukia daug didesnis dziausmas uz kuri as jau dabar nesu didelia atsakomybe. Ar vaziuoti tau , manau spresk pati , visos mes turime teise rinktis.
Atsakyti
Slovakijoj teko matyti vietinių nėščių moteriškių slidinėjančių.Gal ten pas juos ir norma skaitos.Bet man rodos čia labai rizikingas dalykas,griūnant nieko ten nepareguliuosi kaip čia nugriuvus kad vaikui nepakenkus.O nuo to kad koks drasuolis lėks per dideliu greičiu ir nesugebės tavęs aplenkti saugiai niekas nėra apsaugotas.
Atsakyti

Kiekvienais metais žiemą važiuojame į kalnus slidinėti. Dabar esu nestuke.gif ir galvoju, ar lengvas paslidinėjimas nepakenktų? Planuojame kelionę, kada nėštumui būtų 14 -15 savaičių. I trimestras pasibaigęs, o ir pilvukas dar nelabai didelis. Aišku slidinėčiau atsargiai, melynomis trasomis. Ka manote apie tai? Ar esate kuri nėštukė slidinejusi? labai įdomi jūsų nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Na aš tai tikrai nesiryžčiau, nors slidinėju visai neblogai ax.gif . Manau, pavojingas ne tiek pats slidinėjimas, kiek tikimybė griūti, arba kad atsitrenks koks nors žioplys, o tokių mėlynose trasose būna nemažai. Kažkada neseniai, gal prieš keletą metų, laikraščiai rašė, kad kažkoks lietuvis net žuvo susidūręs su kitu slidininku.
Be to, slidinėjant reikia daug lankstytis, nuolat nusiimti - užsidėti slides (lipant į keltuvą ir pan.), tas slides pasinešti (o jos gi sunkios), batai irgi ne patys patogiausi, sunkūs ir apspaudžiantys kojas (o su atlaisvintomis sagtimis slidinėti nesaugu).
Tai va, aš keletą metelių palaukčiau, ir tada varyčiau jau su šiek tiek paagusiu mažyliu, atiduočiau jį į slidinėjimo mokyklėlę thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi daznai vaziuojame slidineti. Draugai vaziuoja o man tai noretusi kartu paslidineti blush2.gif
Bet manau, kad sias atostogas geriausia butu atideti, kai busiu ne nestuke.gif , nes kaip Inska komentavo yra pilna tokiu ziopliu kurie i mane atsitrekti gali g.gif
Atsakyti
Mano drauge kasmet vaziuoja pasisveciuoti pas seseri i Sveicarija. Pernai metais budama nescia 14 savaite kuo puikiausiai, kaip ir kasmet, slidinejo. Ir su slidemis, ir su snieglente. Man buvo keista, kaip ji taip "nesisaugo". O ji atsove, kad ir gatveje eidama gali uzkliuti ir pargriuti, ar buti kazkieno pastumta. Zinoma, nelakste ji kaip isprotejus ant kalnu, bet lengvas pasislidinejimas jai nepakenke. Grizo i Lietuva spindinciom is pasitenkinimo akim wub.gif
Atsakyti
as neslidineciau schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti