Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

QUOTE(noneLT @ 2009 11 18, 18:37)
o tavo suknele gal buvo is shifono ?

Oi zinok kad net nezinau kas ten per medziaga pas mane buvo, bet kad lygi tokia ir is sunkesniu blush2.gif beje suknele tai nuomavausi-ziema tik dziaugiasi tie salonai kad dar kazkas nuomojasi ir net nekelia kainos kad keliom savaitem issivezi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 11 19, 09:28)
Oi zinok kad net nezinau kas ten per medziaga pas mane buvo, bet kad lygi tokia ir is sunkesniu blush2.gif  beje suknele tai nuomavausi-ziema tik dziaugiasi tie salonai kad dar kazkas nuomojasi ir net nekelia kainos kad keliom savaitem issivezi mirksiukas.gif

g.gif as pirkau suknele is UK, kita savaite tureciau gauti pastu, klausiau gamintojo ar man reikes ja lyginti gavus pastu, tipo sake, kad reikes ja pagarinti. Tad man idomu pasidare, visgi kaip atrodo suknele, isimta is lagamino blink.gif ...mano irgi lygi, labai tikiuosi, kad pakabejus viesbuti atrodys normaliai
Papildyta:
QUOTE(_Vaidux_ @ 2009 11 18, 15:46)
sakiau savo vyrui jei laikrodi atsuktumem atgal, tai vestuves tikrai daryciau karibuose  wub.gif

galite daryti izadu atnaujinima karibuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(minella @ 2009 11 18, 22:00)
Čia aš klausiau smile.gif . Pas mus irgi visko dar gali atsitikti, bet tikiuosi,kad nebeteks vestuvių nukelti, nes ir taip jau metams buvome nukėlę  schmoll.gif
Aš vis paskaitau įvairias temas, tai man norisi ir lietuviškų vestuvių, ir karibiškų. Gobši aš  smile.gif

oi merginos as irgi skaitineju skaitineju sita temuke ir vis neapsisprendziu ko noriu ax.gif mano MB tai tikrai nenori baliaus su giminem, as i Jamaika gal ir noreciau bet jo neprikalbinsiu nes paniskai bijo ilgu skrydziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2009 11 19, 16:56)
oi merginos as irgi skaitineju skaitineju sita temuke ir vis neapsisprendziu ko noriu ax.gif  mano MB tai tikrai nenori baliaus su giminem, as i Jamaika gal ir noreciau bet jo neprikalbinsiu nes paniskai bijo ilgu skrydziu smile.gif

Nu jo, skrydis tai tikrai netrumpas, bet nueik i kelioniu agentura, duos kataloga-graziais paveiksliukais gal ir sugundysi ten skrist biggrin.gif
Papildyta:
Oi kaip baltai pavydziu dar tik keliausiancioms mergaitems ten wub.gif mes su vyru sakem ten sugrysim 5 metu vestuviu metiniu proga (na aisku jei finansai leis-negali zinot kas po tiek laiko bus) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 11 19, 15:19)
Nu jo, skrydis tai tikrai netrumpas, bet nueik i kelioniu agentura, duos kataloga-graziais paveiksliukais gal ir sugundysi ten skrist biggrin.gif
Papildyta:
Oi kaip baltai pavydziu dar tik keliausiancioms mergaitems ten wub.gif  mes su vyru sakem ten sugrysim 5 metu vestuviu metiniu proga (na aisku jei finansai leis-negali zinot kas po tiek laiko bus) smile.gif

Bandysiu ykalbet 4u.gif siaip jis nori i Ispanija, bet ten nieks neorganizuoja, o patiems organizuotis nematant ir nezinant nieko man kazkaip kebliai atrodo.

ir prasau buvusiu moteryciu jau Jamaikoje daugiau yspudziu rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=onyx,2009 11 17, 20:40]
24 ceremonija, o čemodanai jau pusiau supakuoti. biggrin.gif

Onyx, linkiu tau kuo geresnes keliones, fantastisku vestuviu wub.gif , kuriu negaletum pamirsti niekada ir daug daug gero oro. Taip pat puikiu atostogu vacation1.gif vacation4.gif clap_1.gif
Lauksim taves sugriztancios su ilgu ilgu pasakojimu wub.gif
Papildyta:
[quote=noneLT,2009 11 19, 09:52]
g.gif as pirkau suknele is UK, kita savaite tureciau gauti pastu, klausiau gamintojo ar man reikes ja lyginti gavus pastu, tipo sake, kad reikes ja pagarinti.

O kur ir kada jus tuokiates blush2.gif
Atsakyti
O siandien Onyx iskeliauja-graziu jai ispudziu ir puikiu oru thumbup.gif (nes mums tai biski per vestuves su oru nenusiseke-vestuviu diena pyle kaip is kibiro lietus, jau norejo nukelti ceremonija, bet kadangi jau buvau pasidariusi sukuosena ir makijaza spa centre tai nesutikom. tada lietus liovesi, bet vel problema-seme papludimyje esancias gazebas, kuriose tuokiama, todel turejom tuoktis sode verysad.gif na ir aisku nuotrauku kokybe del to nukentejo, nes nepalyginsi kur nuotraukytes prie smaragdines karibu juros saulei svieciant ir kur apsiniaukus, kai nuotraukose ta Karibu jura nesiskiria nuo Baltijos biggrin.gif Na bet daugiau viskas buvo super isskyrus situs kelis dalykelius thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
skaiciau temele ir net sirdis virpejo, kaip faina jums buvo wub.gif wub.gif wub.gif
anskciau net minties nebuvo tuoktis kazkur kitur, o dabar nebenoriu nieko kito, kaip tik tuoktis prie vandenyno wub.gif
tik mano svajone labiau i havajus linksta blush2.gif gal kuti domejotes ar ten tuokiama ir kokios salygos? nes as tai net jokio nutuokimo neturiu apie tai... ax.gif
bet jei neiseitu havajuose, ir karibai kuo puikiausiai tiktu wub.gif oj kaip jau prisisvajojau per jus visas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2009 11 20, 11:58)
skaiciau temele ir net sirdis virpejo, kaip faina jums buvo wub.gif  wub.gif  wub.gif
anskciau net minties nebuvo tuoktis kazkur kitur, o dabar nebenoriu nieko kito, kaip tik tuoktis prie vandenyno wub.gif
tik mano svajone labiau i havajus linksta blush2.gif gal kuti domejotes ar ten tuokiama ir kokios salygos? nes as tai net jokio nutuokimo neturiu apie tai... ax.gif
bet jei neiseitu havajuose, ir karibai kuo puikiausiai tiktu wub.gif oj kaip jau prisisvajojau per jus visas biggrin.gif

Mes tai jau rodos pries metus buvom ten, o dar ir dabar vis svaigstu kaip noreciau ten sugryzt kada nors thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 11 20, 11:54)
Mes tai jau rodos pries metus buvom ten, o dar ir dabar vis svaigstu kaip noreciau ten sugryzt kada nors thumbup.gif

tai vadinama kariblige - NEPAGYDOMA schmoll.gif
Papildyta:
[quote=ast1,2009 11 19, 20:41]
[quote=onyx,2009 11 17, 20:40]
24 ceremonija, o čemodanai jau pusiau supakuoti. biggrin.gif

Onyx, linkiu tau kuo geresnes keliones, fantastisku vestuviu wub.gif , kuriu negaletum pamirsti niekada ir daug daug gero oro. Taip pat puikiu atostogu vacation1.gif vacation4.gif clap_1.gif
Lauksim taves sugriztancios su ilgu ilgu pasakojimu wub.gif
Papildyta:
[quote=noneLT,2009 11 19, 09:52]
g.gif as pirkau suknele is UK, kita savaite tureciau gauti pastu, klausiau gamintojo ar man reikes ja lyginti gavus pastu, tipo sake, kad reikes ja pagarinti.

O kur ir kada jus tuokiates blush2.gif
[/quote]

tuokiames sausio 21 kuboje wub.gif

P.S. kazkas rase, kad planuoja tuoktis kovo, tai noriu priminti, kad paprastai pries tris menesius reikia nusiusti jiems vedybu data, kad jie rezervuotu savo vietiniame "civilines metrikacijos biure"...
Atsakyti
QUOTE(noneLT @ 2009 11 20, 13:31)
tai vadinama kariblige - NEPAGYDOMA  schmoll.gif
P.S. kazkas rase, kad planuoja tuoktis kovo, tai noriu priminti, kad paprastai pries tris menesius reikia nusiusti jiems vedybu data, kad jie rezervuotu savo vietiniame "civilines metrikacijos biure"...

tai kad pernai buvo mergaiciu ir per menesi tokias keliones susiorganizavusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 11 20, 14:03)
tai kad pernai buvo mergaiciu ir per menesi tokias keliones susiorganizavusiu mirksiukas.gif

tada matyt Lietuvoje galima cool.gif
Atsakyti