QUOTE(pamaiva_ @ 2009 12 19, 22:16)
Puiku, kai mokate siūti

O aš rankose nečiupinėjus siuvimo mašinos

Peržiūrėjau tą z-stilius.

ir as mielai jungiuosi mano vardas viktorija

prisijungiau ir as: Viktorija
Jungiuosi ir as-mano vardas Rita

Pamaiva_ tai gal pasirodytum su savo suknele facebooke?
butu l;abai idomu matyti suknutes, o juo labiau pacios siutas 
kitos taip pat, drasiai kurkit albumus, kurie atitiktu tema, kaip kad viesbutis toks ir tos, vestuvines sukneles, ispudziai is ekskursiju, ceremonijos ar kt... o ypac tos, kurios jau ten buvo - juk Jus musu ziniu saltiniai!!!

kitos taip pat, drasiai kurkit albumus, kurie atitiktu tema, kaip kad viesbutis toks ir tos, vestuvines sukneles, ispudziai is ekskursiju, ceremonijos ar kt... o ypac tos, kurios jau ten buvo - juk Jus musu ziniu saltiniai!!!

QUOTE(Gingerr @ 2009 12 21, 17:30)

noreciau prisijungti i facebooka..
QUOTE(Gingerr @ 2009 12 21, 16:30)

Na as feisbuko neturiu,o mano suknute mate jau cia visos esancios,juk youtubej buvau imetus slaidsau,buvau su trumpa suknute,kaskuri is musu kiek pamenu ir su tokio trumpumo buvo,bet nepamenu dabar kuri

tau imesiu i privatu nuoroda jei neziurejei.
Aisku be profesionalios siuvejos pagalbos nebuciau apsiejusi, bet modeliukas mano jau 100 poc modeliuotas.

Gal teks susikurt feisbuka,jei ten bus dedanciu foto savo

*****, norėjau sumest savo vestuvių foto į FB, ale rašo, kad trūksta kažkokio papildinio, o keliskart bandžiau siųstis tą papildinį, tai nesiunčia. Kažkokia nesąmonė, bandysiu iš darbo sukelt.

QUOTE(onyx @ 2009 12 22, 20:09)
*****, norėjau sumest savo vestuvių foto į FB, ale rašo, kad trūksta kažkokio papildinio, o keliskart bandžiau siųstis tą papildinį, tai nesiunčia. Kažkokia nesąmonė, bandysiu iš darbo sukelt. 

oi laukiam laukiam!!!!!
tiesa, kas turit kokiu video, taip paat galite kelti. plius aktyviau kalbekit apie savo patyrimus.
QUOTE(Gingerr @ 2009 12 24, 12:12)
oi laukiam laukiam!!!!!
tiesa, kas turit kokiu video, taip paat galite kelti. plius aktyviau kalbekit apie savo patyrimus.
Laukiam tai laukiam, ale kad aš į darbą tik sausio 4 einu.

Merginos norejau paklausti tu, kurios jau patyrete ta santuokos dziaugsma svetur. As vis galva lauzau, metausi nuo vienu viesbuciu prie kitu, nuo vienos salies, prie kitos ir negaliu apsispresti. Kiek pastebejau daugiausia tuokiasi Jamaikoje, o gal yra susituokusiu Dominikoje, St John saloje ar Anguilla? Man labai svarbu, kad butu baltas smeliukas bei kristolo skaidrumo jura. Kiek is foto ziuriu tai Jamaikoje tiek Montego Bay tiek Negrile nera vaizdai kaip is paveiksliuku, arba gal blogos foto buna 
Taip pat noreciau grazaus gazebo, kai kuriuose Couples ir Sandaluose maciau yra, kai papuosta gelytemis gan graziai atrodo, bet speju kad visa tai jau kainuotu nemazai
Gal galetumet merginos atsiusti savo nuotrukyciu, kad galeciau yvertint kaip atrodo jura, papludimys, ten kur jusu vestuves vyko.
mano emailas moony69@gmail.com
Aciu is anksto
Spalio menesi kazin ar tinkamas laikas butu tuoktis Karibuose, nepraeis kokia audra? Noretume tuoktis 2010/10/10 nes bus 10 metu kaip kartu, tik dar bijau jog ne mes vieni tokia apvalia data butume pasirinke, ir kazin ar bus laisva ta diena
Beto zadam viska patys uzsisakyti, be jokiu agenturu, manau iseitu uz 14dienu tokia pati kaina kaip is Lietuvos uz 7 dienas. Galvoju nueiti i kokia Lietuvos agentura apsiklausineti, tik kazin ar jie noriai dalinasi info jei nezadi pirkti is ju keliones. Kaip skaiciau viename lietuvos agenturos puslapyje tai ydomiai atsakineja i zmoniu klausimus, i bet koki paklausima atsakymas "informacija suteikiama bus kai uzsisakysite kelione"

Taip pat noreciau grazaus gazebo, kai kuriuose Couples ir Sandaluose maciau yra, kai papuosta gelytemis gan graziai atrodo, bet speju kad visa tai jau kainuotu nemazai

Gal galetumet merginos atsiusti savo nuotrukyciu, kad galeciau yvertint kaip atrodo jura, papludimys, ten kur jusu vestuves vyko.

mano emailas moony69@gmail.com
Aciu is anksto

Spalio menesi kazin ar tinkamas laikas butu tuoktis Karibuose, nepraeis kokia audra? Noretume tuoktis 2010/10/10 nes bus 10 metu kaip kartu, tik dar bijau jog ne mes vieni tokia apvalia data butume pasirinke, ir kazin ar bus laisva ta diena

Beto zadam viska patys uzsisakyti, be jokiu agenturu, manau iseitu uz 14dienu tokia pati kaina kaip is Lietuvos uz 7 dienas. Galvoju nueiti i kokia Lietuvos agentura apsiklausineti, tik kazin ar jie noriai dalinasi info jei nezadi pirkti is ju keliones. Kaip skaiciau viename lietuvos agenturos puslapyje tai ydomiai atsakineja i zmoniu klausimus, i bet koki paklausima atsakymas "informacija suteikiama bus kai uzsisakysite kelione"