Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

Jungiuosi ia as. Mavo vardas Asta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaiva_ @ 2009 12 19, 22:16)
Pati sumodeliavau ir siuvausi savo suknute,net dizaineriu jokiu nereikejo cool.gif

Puiku, kai mokate siūti thumbup.gif
O aš rankose nečiupinėjus siuvimo mašinos doh.gif lotuliukas.gif Susimodeliuot tai man tikrai pavyktų. Turiu ne vieną pasiūtą, o modelis tai jau mano buvo. biggrin.gif
Peržiūrėjau tą z-stilius. g.gif Iš jų 2008 m. kolekcijos tai man visos nepatiko. O dar buvo keliatas detalių nuo ankstesnių metų dizainerių modelių. O iš vestuvinių... simpatiškos... tik man tokio 'graikiško' stiliaus netinka. unsure.gif
Atsakyti
ir as mielai jungiuosi mano vardas viktorija smile.gif
Atsakyti
prisijungiau ir as: Viktorija
Atsakyti
Jungiuosi ir as-mano vardas Rita smile.gif
Atsakyti
Pamaiva_ tai gal pasirodytum su savo suknele facebooke? smile.gif butu l;abai idomu matyti suknutes, o juo labiau pacios siutas smile.gif

kitos taip pat, drasiai kurkit albumus, kurie atitiktu tema, kaip kad viesbutis toks ir tos, vestuvines sukneles, ispudziai is ekskursiju, ceremonijos ar kt... o ypac tos, kurios jau ten buvo - juk Jus musu ziniu saltiniai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 12 21, 17:30)
Pamaiva_ tai gal pasirodytum su savo suknele facebooke? smile.gif butu l;abai idomu matyti suknutes, o juo labiau pacios siutas smile.gif

kitos taip pat, drasiai kurkit albumus, kurie atitiktu tema, kaip kad viesbutis toks ir tos, vestuvines sukneles, ispudziai is ekskursiju, ceremonijos ar kt... o ypac tos, kurios jau ten buvo - juk Jus musu ziniu saltiniai!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

noreciau prisijungti i facebooka..
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 12 21, 16:30)

kitos taip pat, drasiai kurkit albumus, kurie atitiktu tema, kaip kad viesbutis toks ir tos, vestuvines sukneles, ispudziai is ekskursiju, ceremonijos ar kt... o ypac tos, kurios jau ten buvo - juk Jus musu ziniu saltiniai!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na as feisbuko neturiu,o mano suknute mate jau cia visos esancios,juk youtubej buvau imetus slaidsau,buvau su trumpa suknute,kaskuri is musu kiek pamenu ir su tokio trumpumo buvo,bet nepamenu dabar kuri g.gif .
tau imesiu i privatu nuoroda jei neziurejei.
Aisku be profesionalios siuvejos pagalbos nebuciau apsiejusi, bet modeliukas mano jau 100 poc modeliuotas. smile.gif
Gal teks susikurt feisbuka,jei ten bus dedanciu foto savo cool.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaiva_: 21 gruodžio 2009 - 19:43
*****, norėjau sumest savo vestuvių foto į FB, ale rašo, kad trūksta kažkokio papildinio, o keliskart bandžiau siųstis tą papildinį, tai nesiunčia. Kažkokia nesąmonė, bandysiu iš darbo sukelt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2009 12 22, 20:09)
*****, norėjau sumest savo vestuvių foto į FB, ale rašo, kad trūksta kažkokio papildinio, o keliskart bandžiau siųstis tą papildinį, tai nesiunčia. Kažkokia nesąmonė, bandysiu iš darbo sukelt. g.gif

oi laukiam laukiam!!!!!
tiesa, kas turit kokiu video, taip paat galite kelti. plius aktyviau kalbekit apie savo patyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 12 24, 12:12)
oi laukiam laukiam!!!!!
tiesa, kas turit kokiu video, taip paat galite kelti. plius aktyviau kalbekit apie savo patyrimus.

Laukiam tai laukiam, ale kad aš į darbą tik sausio 4 einu. unsure.gif Gal pas ką nors iš draugų per kompą sukelsiu. unsure.gif
Atsakyti
Merginos norejau paklausti tu, kurios jau patyrete ta santuokos dziaugsma svetur. As vis galva lauzau, metausi nuo vienu viesbuciu prie kitu, nuo vienos salies, prie kitos ir negaliu apsispresti. Kiek pastebejau daugiausia tuokiasi Jamaikoje, o gal yra susituokusiu Dominikoje, St John saloje ar Anguilla? Man labai svarbu, kad butu baltas smeliukas bei kristolo skaidrumo jura. Kiek is foto ziuriu tai Jamaikoje tiek Montego Bay tiek Negrile nera vaizdai kaip is paveiksliuku, arba gal blogos foto buna smile.gif
Taip pat noreciau grazaus gazebo, kai kuriuose Couples ir Sandaluose maciau yra, kai papuosta gelytemis gan graziai atrodo, bet speju kad visa tai jau kainuotu nemazai smile.gif
Gal galetumet merginos atsiusti savo nuotrukyciu, kad galeciau yvertint kaip atrodo jura, papludimys, ten kur jusu vestuves vyko. unsure.gif
mano emailas moony69@gmail.com
Aciu is anksto smile.gif
Spalio menesi kazin ar tinkamas laikas butu tuoktis Karibuose, nepraeis kokia audra? Noretume tuoktis 2010/10/10 nes bus 10 metu kaip kartu, tik dar bijau jog ne mes vieni tokia apvalia data butume pasirinke, ir kazin ar bus laisva ta diena biggrin.gif
Beto zadam viska patys uzsisakyti, be jokiu agenturu, manau iseitu uz 14dienu tokia pati kaina kaip is Lietuvos uz 7 dienas. Galvoju nueiti i kokia Lietuvos agentura apsiklausineti, tik kazin ar jie noriai dalinasi info jei nezadi pirkti is ju keliones. Kaip skaiciau viename lietuvos agenturos puslapyje tai ydomiai atsakineja i zmoniu klausimus, i bet koki paklausima atsakymas "informacija suteikiama bus kai uzsisakysite kelione" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 25 gruodžio 2009 - 23:43