Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

QUOTE(onyx @ 2009 12 09, 01:54)
Nu vo, radau laisvą pusvalanduką, tai dėstau. hihihi.gif
Iš Vilniaus pajudėjom penktadienį ryte į Varšuvą, visą dieną ten prasibaladojom, skrydį atidėjo valandai, ale baika, Londono oro uostas baisus žiauriai, visur purvina, visokie turkai šmirinėja, kažkaip slogiai pasijutom, tadum pernakvojom svečių namuose, pusryčiai ir skrydis į Montego Bay. Pirkom mokamas vietas su daugiau vietos kojoms lėktuve, mokėjom 60 svarų už abu, pasiteisino labai, nes ne tik vietos užteko (maniškis 2 m ūgio), bet ir sėdėjom dviese trijose vietose, filmus rodė apynaujus, kišo vieną po kito visokius užkandžius, žodžiu, neprailgo. Nusileidom ir patekom į tokią tvankumą, kad šakės - tokios nei Turkijoj, nei Egipte nerasi. Baisingai dušna ir drėgna. Vakare jau sutemus atvarėm į viešbutį Sandals Royal Caribbean, buvom užsisakę kambarį pirmame pastate nuo paplūdimio, jis stovėjo šonu ir mes gavom patį kampinį kambarį. bigsmile.gif  Žodžiu, iš terasos visas paplūdimys kaip ant delno, jūra už poros metrų nuo terasos. Susiradom, kur duoda pavalgyt ir pirmąjį vakarą mėgavomės steikais su omaro uodegom ir užkandžiais su krevetėmis. Nutrūkom anksti, ryte atsikėlėm ir pradėjom vykdyt programą "kas čia kur šitame rojuje". Greit susiradom tinklinius, dartus ir pirmuosius draugelius. Žodžiu pirmas dienas nieko veikt nenorėjom, tik čilinomės prie baseino ar pajūryje, maniškis su stakanu alaus, aš su šampanu. biggrin.gif
Susitikom su vestuvių planuotoja, pažiūrėjom video pvz ir nusprendėm, kad 500 dol už tokį šlamštą nemokėsim, išsirinkom tortą (tiksliau ten net ne tortas, o pyragas, tik dekoruotas kaip tortas). Tuoktuvės buvo numatytos antradienį, o pirmadienį prie mūsų priėjo porelė ir pasiūlė kartu kokteilių pagėrelioti, taip su jais susibendravom, kad jie mielai sutiko pabūti mūsų liudininkais ir pafotkint bei pafilmuot ceremoniją. Fotografą užsisakėm tik minimaliam foto paketui (6 foto už 150 dol) ir labai džiaugėmės, kad iškart neėmėm daugiau, nes fotografu žiauriai nusivylėm ir iš tų daugybės kadrų, kuriuos jis fotkino buvo sunkus išsirinkti tas nelemtas 6 nuotraukas. Žinoma, kaip gi be nesusipratimų, likus 15 min iki ceremonijos, užlūžo mano plaukų tiesintuvas, aš - į isteriją, maniškis - razetės ardyt, jau norėjo pjaut laidus tiesintuvo ir kišt tiesiai į razetę, ale neleidau (ir gerai padariau, nes Lietuvoje tiesintuvas puikiausiai vėl veikia), nusiraminau, apžiūrėjau save veidrodyje ir susitaikiusi, kad yra kaip yra, rengiausi suknelę, atvarė planuotoja, padėjo man apsirengti ir atnešė puokštę bei marškinėlius. Išėjom į lauką, visas paplūdimys pradėjo plot mane pamatę, muzikos visai nesigirdėjo, ceremonija praėjo sklandžiai, nepaisant to, kad priesaiką sakėm angliškai, o maniškis angliškai nekalba (mum buvo pasakyta, kad reiks sakyti tik "I will"), reikėjo kartoti paskui taikos teisėja, buvo vėjuota, bet bendrom pastangom įveikėm tą priesaiką. Pasirašėm, išgėrėm šampano, liudininkai pavalgė ala torto (mes saldumynų nemėgstam) ir nuvarėm baliavot. Grįžę į kambarį lovą radom visą nuklotą žiedlapiais. Pusryčius atnešė į lovą su buteliu šampano. Toliau pramogavom visą laiką, buvo nuostabios atostogos ir vestuvės. Ceremonija gal ir nebuvo kažkuo žiauriai ypatinga, bet buvo viskas dzin, toks atsipalaidavimas, tokia natūrali šypsena ant veidų buvo visą laiką, nu Lietuvoj gyvenime taip nebūčiau be jokių rūpesčių ištekėjusi. wub.gif
Alkoholio visai nepirkom, ką parsivežėm, tai viską ėmėm buteliais iš baro, dėl to nėra jokios problemos, atvarai, sakai, noriu šampano butelio ir gauni. bigsmile.gif Servisas žiauriai geras, niekur taip dar nebuvo, visas personalas dirba tik tam, kad išpildytų visus tavo poreikius ir užgaidas.
Susituokėm nerealioj vietoj tarp nerealių žmonių, susiradom krūvą naujų pažįstamų ir parvažiavom su prisiminimais visam gyvenimui. wub.gif

Žinokit, nežinau, ką pasakot, klauskit, taip bus lengviau. mirksiukas.gif

dar karteli sveikinu biggrin.gif o kas liecia fotografa, tai mes irgi juo labai nusivylem verysad.gif
Atsakyti
o sakykit mergaites kaip yra pries ceremonija su atskirais kambariais?kazkaip nebuvo uzvesta sita tema g.gif ta prasme ruostis as tai noreciau atskirai, ir susitikti tik prie ceremonijos vietos smile.gif kaip sprendziamas sitas klausimas ten?
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2009 12 11, 16:02)
o sakykit mergaites kaip yra pries ceremonija su atskirais kambariais?kazkaip nebuvo uzvesta sita tema g.gif ta prasme ruostis as tai noreciau atskirai, ir susitikti tik prie ceremonijos vietos smile.gif kaip sprendziamas sitas klausimas ten?

viskas priklauso nuo kainos, atskiri viesbuciai jau buna itrauke i vedybu paketa atskirus kambarius nakciai pries vestuves, kituose reikia moketi papildomai.
Nera nieko neimanoma, tiesiog pries perkant reikia pasiteirauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2009 12 11, 17:02)

Na pas mus tai gavosi su tuo labai lengvai-savo vyreli isgrudau pas keliones draugus lietuvius rengtis, o pas mane atejo kartu keliavusi lietuve padeti apsirengt (beje per SM ir susipazinom su jais) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 12 11, 13:07)
onyx, nepapasakojei, kokias viesbucio siulomas pramogas bandet, ten visokie katamaranai, nardymai, vandens slides ir t.t.??? labai idomu!!!

Vandens slidžių ir skūterių pas mus nebuvo, kiek supratau, tai Negril'o Sandals'as labiausiai skirtas pramogoms, iš mūsų viešbučio net mokamas vežimas buvo į tą viešbutį, ten visos jau pramogos yra. biggrin.gif

QUOTE(vikadita @ 2009 12 11, 15:02)

Mum tai nereikėjo, aš išsidušinau, tada maniškis nuėjo į dušą, aš dažiausi ir plaukus tvarkiausi, tada jis išėjo į wedding office'ą ir aš viena ramiai sau apsirengiau, atvarė planuotoja, padėjo man ir psio, maniškis manęs nematė pasiruošusios iki ceremonijos. Tiesą, mes dar šampaninomės visą rytą, nes tuokėmės tik 4 popiet, pavalgėm burgerių ir nuvarėm ramiai ruoštis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2009 12 11, 16:02)

mes ryte kartu atsikelem as lekiau sukuosena darytis ir makiaza tuo tarpu vyras su liudininku draugu ruosiasi,kai as grizau su sukuosena vyras ejo prie musu vedybu vietos sode ir lauke manes ir as su liudininke drauge apsirengiau ir mano vyras manes laukia jau ir as atejau pagal mendelseno marsa.Buvo fantastiska,nes mes ta akimirka kai ejau pas ji pirma karta pamatem kaip atrodom su viskuo,super,pakartociau dar thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2009 12 11, 15:01)
g.gif  nenorėčiau savo vestuvinių foto ar video, kur vėjo niekadėjo pakelta suknelė rodo triusikėlius  rolleyes.gif
Manau, kad vestuvės Karibuos irgi kainuoja nemažai nervų, juk taip pat nori, kad tądien viskas būtų nepriekaištinga ir idealu. O kur dar visi lakstymai su dokumentais...

Sutinku, kad pasidaryti šventę sau ir brangiąjam yra smagiausia, ko ir pati labai noriu  wub.gif  bet juk ne visi galvoja taip kaip mes, arne?  cool.gif yra daug žmonių, kuriems užtenka baliaus, Trakų pilies, Baltijos jūros, bei jiems yra reikalingos tradicijos su plačia gimine, tad nereikėtų teisti už tai  4u.gif
Papildyta:

Matai, kaip yra... as, manau, vaziuojant i jamaica, reikia is karto buti nusiteikus, kad tau viskas dzin. nes kitaip, labai daug kas gali sugadinti nuotaika. taip, akip ju ikirumas, skurdas, neteisybe, nelygybe, plius visokios rozetes, fotografai (cia skaudziausia tema smile.gif ), fotoaparatai, dregme, oras ir t.t.t. nes jei viska yra baisu, tai neverta toki kelia sukarti tam, kad viskas butu nervu stadijoje. as todel ir renkuosi Jamaica, kad cia "no problem" "easy" "music" .... palmes, zole, zydras vanduo ir dviese wub.gif

as ygiai taip pat norejau baliaus su gimine, baltijos jura, zirgais, tom vaikiskom mergaitiskom svajonem gyvenau... bet dabar, kai jau turime savo leliuka, tai noriu didelio poilsio su mylimu zmogumi, noriu, kad ta svente butu romantiska, bet ne pompastiska, noriu, jaustis nuo nbieko nepriklausoma, niekieno nesuerzinta ir paprastai laiminga smile.gif o svarbiausia, pabuti dviese ir pasidziaugti vienam kitu taip, kaip dar tais laikais, kai nebuvo vaikiuko... gyvenimas daro savo ir visus mus atitinkamai keicia, lygiai taip ir musu norus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 12 12, 19:13)
Matai, kaip yra... as, manau, vaziuojant i jamaica, reikia is karto buti nusiteikus, kad tau viskas dzin. nes kitaip, labai daug kas gali sugadinti nuotaika. taip, akip ju ikirumas, skurdas, neteisybe, nelygybe, plius visokios rozetes, fotografai (cia skaudziausia tema smile.gif ), fotoaparatai, dregme, oras ir t.t.t. nes jei viska yra baisu, tai neverta toki kelia sukarti tam, kad viskas butu nervu stadijoje. as todel ir renkuosi Jamaica, kad cia "no problem" "easy" "music" .... palmes, zole, zydras vanduo ir dviese  wub.gif

as ygiai taip pat norejau baliaus su gimine, baltijos jura, zirgais, tom vaikiskom mergaitiskom svajonem gyvenau... bet dabar, kai jau turime savo leliuka, tai noriu didelio poilsio su mylimu zmogumi, noriu, kad ta svente butu romantiska, bet ne pompastiska, noriu, jaustis nuo nbieko nepriklausoma, niekieno nesuerzinta ir paprastai laiminga smile.gif o svarbiausia, pabuti dviese ir pasidziaugti vienam kitu taip, kaip dar tais laikais, kai nebuvo vaikiuko... gyvenimas daro savo ir visus mus atitinkamai keicia, lygiai taip ir musu norus smile.gif 4u.gif

Šia tema galėtume plėtotis ilgai ir nuobodžiai cool.gif

Aš labai džiaugiuos, kad atradau šitą temukę, kuri ir paskatino turėti išskirtines vestuves; tik dviejų žmonių sąjungą, priesaiką vienas kitam. Ir dar tokiam rojaus kampely wub.gif Mane žavi jau vien ta mintis, kad atkris visi planavimai- drabužių paieškos, pykčiai, derybos su pamergėmis, ieškojimas gerų (organizuotų) piršlių, muzikantų, idealios baliaus vietos ir t.t. kas taip pat atsiremia į nemažus finansus. Tad geriau visus tuos pinigėlius paukoti tik sau ir mėgautis visą savaitę Karibuos rolleyes.gif
Kas liečia foto ir video - man labai svarbu, tik ši problemytė labiausiai neramina ax.gif
Atsakyti
Na, mano mama buvo Karibuose, Jamaikoj, tačiau apie tokią drėgmę, kurioje neveiktų fotoaparatas net neužsiminė. Nuotraukos kuo puikiausios smile.gif

Blondie*, labai gerai sako, atkrenta daugybė rūpesčių. Turi pinigus, žinai ko nori, nuėjai į kelionių agentūrą papasakojai viską, sumokėjai, dvi sukneles į lagaminą ir jau skrendi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 12, 20:53)
Na, mano mama buvo Karibuose, Jamaikoj, tačiau apie tokią drėgmę, kurioje neveiktų fotoaparatas net neužsiminė. Nuotraukos kuo puikiausios smile.gif

Blondie*, labai gerai sako, atkrenta daugybė rūpesčių. Turi pinigus, žinai ko nori, nuėjai į kelionių agentūrą papasakojai viską, sumokėjai, dvi sukneles į lagaminą ir jau skrendi thumbup.gif wub.gif

Va va, aukso žodžiai biggrin.gif
Atsakyti
Tai aisku kad ten nera tokios dregmes,cia biskuti perdeta kaip ir su veju,ten tas vejas ne ka stipresnis nei palangoje,aisku nesneku apie uraganu sezona smile.gif
paprasciausiai ten tvanku yra ir tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaiva_: 12 gruodžio 2009 - 21:05
QUOTE(pamaiva_ @ 2009 12 12, 23:04)
Tai aisku kad ten nera tokios dregmes,cia  biskuti perdeta kaip ir su veju,ten tas vejas ne ka stipresnis nei palangoje,aisku nesneku apie uraganu sezona smile.gif
paprasciausiai ten tvanku yra ir tiek...

Nu del veju tai mes nors buvom jau lapkricio pabaigoj, bet apturejom keleta dienu tokiu kad viskas sniokste taip, kaip lietuvoj gal karta metuose tebuna tokie vejai doh.gif Taip kad laimes dalykas kaip uztaikys per kelione... Nors lektuvai kilo ir leidosi (viesbutis buvo netoli oro uosto, tai prazvimbdavo vis virs galvu), bet tom dienom ne karta matydavosi kaip sukdavo ratus, leisdavosi ir vel kildavo nes ne iskart pavykdavo nusileisti-zodziu tikrai vejas ne is silpnuju buvo...
Atsakyti