Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

QUOTE(onyx @ 2009 12 10, 16:22)
Tai kad tas Ocho Rios miestelis kitam Jamaikos gale, nei Montego Bay, užtai ir brungu mum buvo. Jeigu gyvenot tam miestelyje, tai tikiu, kad tik už įėjimą reikėjo mokėt. smile.gif

Tai kad net uz iejima nemokejom, o ochos rios tik 100 km nuo montegobejaus, visa Jamaika yra tik lietuvos dydzio drinks_cheers.gif
Noooriu atgal i Jamaika is po onyx foto... smile.gif
gal galima daugiau foto? Nes labai jau smalsu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaiva_: 10 gruodžio 2009 - 15:40
QUOTE(pamaiva_ @ 2009 12 10, 15:35)
gal galima daugiau foto? Nes labai jau smalsu blush2.gif

Aik tu, netvarkytos foto tos, negražios. Kai bus visos jau čiki, tada sukursiu albumą ir galėsit žiūrėt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 12 10, 15:03)
na man tai nezinau kodel, bet ten prie aplinkos labiausiai ilgos ir besiplaikstancios atrodo tinka vestuvems wub.gif  Romantinio stiliaus tokios wub.gif

Taip prie aplinkos tokios tikrai tinka, graikiško stiliaus. Tačiau man vat jos netinka. smile.gif
Na, spėsim dar manau susigalvoti kur ir kaip norim biggrin.gif Rasim ir suknelę tinkamą ir vietą. smile.gif
Man pvz labai patiktų Graikija ir jų nuostabūs skardžiai. wub.gif Patiktų ir Japinija su sakuromis wub.gif Man viskas patinka, va kur bėda. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 10 gruodžio 2009 - 15:48
QUOTE(onyx @ 2009 12 10, 17:22)

Tai kad tas Ocho Rios miestelis kitam Jamaikos gale, nei Montego Bay, užtai ir brungu mum buvo. Jeigu gyvenot tam miestelyje, tai tikiu, kad tik už įėjimą reikėjo mokėt. smile.gif

Na manau ne atstume esme, nes mes kai emem vien tik ekskursija i krioklius, tai vienam zmogui jei neklystu kazkur apie 75 dolerius buvo, vadinasi didele dali sumos jums sudare tie atrakcionai g.gif
O kad couples viesbuciuose nereikia uz sitas ekskursijas moket tai teisybe, nes pas juos tos ekskursijos i "viskas iskaiciuota" ieina-atsimenu merginos seniau rase ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2009 12 10, 17:45)
Taip prie aplinkos tokios tikrai tinka, graikiško stiliaus. Tačiau man vat jos netinka. smile.gif
Na, spėsim dar manau susigalvoti kur ir kaip norim biggrin.gif Rasim ir suknelę tinkamą ir vietą. smile.gif
Man pvz labai patiktų Graikija ir jų nuostabūs skardžiai. wub.gif Patiktų ir Japinija su sakuromis wub.gif Man viskas patinka, va kur bėda. doh.gif  lotuliukas.gif

Na mano suknele tai buvo gan sunki, bet kai ant virsaus tokia lengvai krentanti medziagele buvo uzsiuta tai visai taip tinkamai ten atrode wub.gif ideciau cia foto, bet nelabai moku blush2.gif zodziu suderinau manau abu dalykus-ir kad paprastai netarodytu per daug ir kad prie aplinkos tiktu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(onyx @ 2009 12 10, 17:44)
Aik tu, netvarkytos foto tos, negražios. Kai bus visos jau čiki, tada sukursiu albumą ir galėsit žiūrėt. mirksiukas.gif

Nu jau...kaip gali buti negrazios foto is tokio rojaus kampelio biggrin.gif siaip mes tai nieko netvarkem, neapdirbinejom fotoshopu-grazios musm ir tokios kokios yra ax.gif
Atsakyti
labai tinkama sunknute papludymio vestuvems 4u.gif

del tu uraganau yra taip - skelbiamas sezonas uragana - tai nereiskia kad ju bus, bet jeigu bus tai gali sugriuti visa kelione, nes vejas buna laaaabai didelis ir nei kyla nei leidziasi lektuvai...bet aisku toks dalykas buna retai, bet vistiek gali buti kiaulystes desnis. Tiesiog reikia sekti ar toks nors tornado nesiformuoja aplinkui. Tiesa, kad geriau kainu atzvilgiu vaziuoti per uraganu ir liuciu sezona. O liutis tai jie supranta irgi kitaip - jiem lietus po penkiolika minuciu i diena yra "daug lietaus". Mes buvome si rudeni St. Lucijoje per uraganu sezona, rugseji, lijo tik viena ar dvi dienas ir tai palyja kelias minutes ir nustoja toliau sviecia saule ir gyvenimas tesiasi, vietiniai toki lietu vadina "liquid sunshine", o paklausti ar daug lyja, jie atsako, "o-oo taip labai daug lyja". Taigi uraganu sezonas turi ir savo privalumu, juolab kad zmoniu buna isties maziau, nes vakarieciai paprastai renkasi sezona. Manau, kad galima surizikuoti vaziuoti ir per uraganu sezona ir tiketis, kad viskas bus OK. bigsmile.gif

Del saliu pasirinkimo, galima tuoktis visur, bet kaip jau minejo, ne visur galios santuoka...todel siulyciau pasidometi URM kuriose salyje uzregistruota santuoka galios ir lietuvoje. Beje dazniausia sudaroma civiline santuoka, bet galima susitarti ir del baznytines.

man dar cia kilo klausimas - atsiprasau nepamenu, kuri rasete, kad pasirasete kaip liudininke su vyro vyriska pavarde, ta prasme, jeigu vyras jonaitis, tai ir jums suteikia pavarde jonaitis - as galvojau, kad palieka moters mergautine pavarde?
Gal dar galetumete paaiskinti man? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(noneLT @ 2009 12 10, 21:14)

man dar cia kilo klausimas - atsiprasau nepamenu, kuri rasete, kad pasirasete kaip liudininke su vyro vyriska pavarde, ta prasme, jeigu vyras jonaitis, tai ir jums suteikia pavarde jonaitis - as galvojau, kad palieka moters mergautine pavarde?
Gal dar galetumete paaiskinti man?  bigsmile.gif

Vat butent, pagal ju istatymus ir buni jonaitis, tik cia lietuvoj kai atsiuncia dokumentus aisku pasirenki normalia pavarde-na zodziu ta laikotarpi kol gauni dokumentus ir uzregistruoji dokumentus cia lietuvoj tokioj idomioj padety esi-ten jamaikoj kaip ir Jonaitis, cia lietuvoj mergautine pavarde lotuliukas.gif Nes netgi viesbuty nuo vestuviu dienos visuose pasveikinimuose, specialiajame vestuviu vakarienes meniu egzistavom kaip mister & misis Jonaitis lotuliukas.gif Na zodziu sitas kuriozas lietuvoj jokiu pasekmiu neturi, tik tiek kad labai keistai jautiesi kai ten po vestuviu visi darbuotojai registraturoje ir panasiai kreipiasi misis Jonaitis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 12 10, 20:40)
Vat butent, pagal ju istatymus ir buni jonaitis, tik cia lietuvoj kai atsiuncia dokumentus aisku pasirenki normalia pavarde-na zodziu ta laikotarpi kol gauni dokumentus ir uzregistruoji dokumentus cia lietuvoj tokioj idomioj padety esi-ten jamaikoj kaip ir Jonaitis, cia lietuvoj mergautine pavarde  lotuliukas.gif  Nes netgi viesbuty nuo vestuviu dienos visuose pasveikinimuose, specialiajame vestuviu vakarienes meniu egzistavom kaip mister & misis Jonaitis lotuliukas.gif  Na zodziu sitas kuriozas lietuvoj jokiu pasekmiu neturi, tik tiek kad labai keistai jautiesi kai ten po vestuviu visi darbuotojai registraturoje ir panasiai kreipiasi misis Jonaitis lotuliukas.gif

nu vienu zodziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 12 10, 19:03)
Na manau ne atstume esme, nes mes kai emem vien tik ekskursija i krioklius, tai vienam zmogui jei neklystu kazkur apie 75 dolerius buvo, vadinasi didele dali sumos jums sudare tie atrakcionai g.gif
O kad couples viesbuciuose nereikia uz sitas ekskursijas moket tai teisybe, nes pas juos tos ekskursijos i "viskas iskaiciuota" ieina-atsimenu merginos seniau rase ax.gif

Jooo, pas mus kriokliai tik 80 dol kainavo, taip ir buvo, kad didžiąją kainos dalį sudarė tie atrakcionai. doh.gif
Ale *****, geras, kaži, kaip aš čia nežinojau, kad Couples įskaičiuota visos ekskursijos. Gaunasi, kad geriau į Couples važiuot, ir ekskursijos nemokamos, ir žmonių atsivest į vestuves gali, ir planuotojos mielai filmuoja ceremonijas. mastau.gif O ir pigesnis, man regis, Couples yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2009 12 11, 11:25)
Jooo, pas mus kriokliai tik 80 dol kainavo, taip ir buvo, kad didžiąją kainos dalį sudarė tie atrakcionai. doh.gif
Ale *****, geras, kaži, kaip aš čia nežinojau, kad Couples įskaičiuota visos ekskursijos. Gaunasi, kad geriau į Couples važiuot, ir ekskursijos nemokamos, ir žmonių atsivest į vestuves gali, ir planuotojos mielai filmuoja ceremonijas. mastau.gif O ir pigesnis, man regis, Couples yra. g.gif

tai va, mes irgi kazkaip issidurem ant sito blush2.gif na bet nesiskundziu-ir taip buvo nuostabu wub.gif svaigstu dabar kad po keturiu metu vel ten pat leksim jei finansai leis, bet vyras sake tik tuo atveju jei ismoksiu anglu kalba lotuliukas.gif
Siaip is tikruju nemokedamas kalbos daug prarandi-ekskursijose kai pasakoja nieko nesupranti ir siaip puse pramogu nepasinaudoji-visokie konkursai ten kai vyksta vakaro programu metu ir panasiai doh.gif
o ekskursijos tai man atrodo ne visos, bet kelios buna iskaiciuotos Couples-tos kur tame paciame mieste kaip viesbutis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 11 gruodžio 2009 - 09:35
QUOTE(onyx @ 2009 12 11, 10:25)

as gi ne karta rasiau, kad couples exkursijos ieina ax.gif as nespejau pamatyt sukneles doh.gif onyx, nepapasakojei, kokias viesbucio siulomas pramogas bandet, ten visokie katamaranai, nardymai, vandens slides ir t.t.??? labai idomu!!!

del salies, as irgi visur issniukstinejau, europoj tikrai brangu!!! negauni nieko, ne puses to, ka uz ta pacia kaina karibuose, taip kad nelelekinkit 4u.gif
suknele... voi koks skirtumas kokia, jei nori trumpos ir byjai, kad plevesuos, dekis grazius triusikelius, lai spokso biggrin.gif arba siut po apacia aptemta sijonuka, kurio nepakels. cia nuo modelio priklauso...
tipo vejas tai jau avarija??? nu neee... paziurekit kokios pas mus bedos, padaro prasta makiaza, sukuosena, nagus ir t.t.t. jei is anxto nebandai, bet tai kainuoja smile.gif plius visi buna nervingi, nes dazniausiai nieko nespeja, tai gausnais didelis nervu kamuolys, o ne vestuves! plius vsiems sypsotis, negerti daug sampano, sedeti uz stalo ir kimst maista... visus pamaitini, pagirdai ir isleidi 30 000 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 12 11, 15:07)
suknele... voi koks skirtumas kokia, jei nori trumpos ir byjai, kad plevesuos, dekis grazius triusikelius, lai spokso biggrin.gif arba siut po apacia aptemta sijonuka, kurio nepakels. cia nuo modelio priklauso...

Arba kaip youtube maciau-jaunoji su bikiniu ir veliumu o jaunikis su baltais stringais-va ir nera problemos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 12 11, 14:07)
tipo vejas tai jau avarija??? nu neee... paziurekit kokios pas mus bedos, padaro prasta makiaza, sukuosena, nagus ir t.t.t. jei is anxto nebandai, bet tai kainuoja smile.gif plius visi buna nervingi, nes dazniausiai nieko nespeja, tai gausnais didelis nervu kamuolys, o ne vestuves! plius vsiems sypsotis, negerti daug sampano, sedeti uz stalo ir kimst maista... visus pamaitini, pagirdai ir isleidi 30 000 smile.gif

g.gif nenorėčiau savo vestuvinių foto ar video, kur vėjo niekadėjo pakelta suknelė rodo triusikėlius rolleyes.gif
Manau, kad vestuvės Karibuos irgi kainuoja nemažai nervų, juk taip pat nori, kad tądien viskas būtų nepriekaištinga ir idealu. O kur dar visi lakstymai su dokumentais...

Sutinku, kad pasidaryti šventę sau ir brangiąjam yra smagiausia, ko ir pati labai noriu wub.gif bet juk ne visi galvoja taip kaip mes, arne? cool.gif yra daug žmonių, kuriems užtenka baliaus, Trakų pilies, Baltijos jūros, bei jiems yra reikalingos tradicijos su plačia gimine, tad nereikėtų teisti už tai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Puma84 @ 2009 12 11, 14:29)
Arba kaip youtube maciau-jaunoji su bikiniu ir veliumu o jaunikis su baltais stringais-va ir nera problemos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš ir mačiau, be kompleksų žmonės biggrin.gif
Atsakyti