Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

Sveikos, prisiduodu, grįžau jau, tik niekaip į ritmą neįeinu dar doh.gif
Viskas buvo tikrai wub.gif Buvo kelios smulkmenos (likus pusvalandžiui iki ceremonijos parėjo mano plaukų tiesintuvas doh.gif ), bet šeip jau esu bais patenkinta ir jeigu reiktų rinktis, tai tuokčiausi tik Karibuose.
Kada prisėsiu, surašysiu visus savo įspūdžius. Pažadu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2009 12 07, 10:52)
Viskas buvo tikrai wub.gif Buvo kelios smulkmenos (likus pusvalandžiui iki ceremonijos parėjo mano plaukų tiesintuvas doh.gif ), bet šeip jau esu bais patenkinta ir jeigu reiktų rinktis, tai tuokčiausi tik Karibuose.
Kada prisėsiu, surašysiu visus savo įspūdžius. Pažadu  mirksiukas.gif

onyx nuosirdziausi sveikinimai thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
Onyx ir aš prisidedu prie nuoširdžiausių sveikinimų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labai laukiam įspūdžių. .Kai paglvoju kad ir mes planavom šių metų gruodį net širdelė suvirpa vien nuo minties kad dabar sedetumem karibuose.bet geriau vestuves atidet nei rizikuoti savo nestuke.gif. Ateis ir joms savo laikas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Onyx, laukiam laukiam!!!!!!!!! kai pasiilsesi, butinai viska rasyk, nuo a iki z biggrin.gif
o as sakau, kad kai jau as ten atsidursiu, tai butinai viska rasysisu, kur i dienorasti, kad poto jum visasd smulkmenas isdestyt biggrin.gifD ir paciai - bus prisiminimas wub.gif

VIKIUKSTIS, sutinku su tavimi. as irgi atidejau vestuves del nestuke.gif , bet jau virs metu, o jos dar neivyksta, vis kliudtys kokios... brrr.... doh.gif bet nieko, svajoju, svajoju, o gi svajones kartais pildosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2009 12 07, 10:52)
Kada prisėsiu, surašysiu visus savo įspūdžius. Pažadu  mirksiukas.gif

Didziausi sveikinimai vestuviu proga ir laukiam ispudziu thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gingerr @ 2009 12 07, 14:15)
Onyx, laukiam laukiam!!!!!!!!! kai pasiilsesi, butinai viska rasyk, nuo a iki z biggrin.gif
o as sakau, kad kai jau as ten atsidursiu, tai butinai viska rasysisu, kur i dienorasti, kad poto jum visasd smulkmenas isdestyt biggrin.gifD ir paciai - bus prisiminimas  wub.gif

Taip tik atrodo-nuvaziuosi ir numesi ta dienorasti kur i kampa-ne tas galvoj bus lotuliukas.gif Tai mano vyras irgi taip stengesi fotkint viska, o as jau net pykt ant jo pradejau, sakau tai taip ir nepaatostogausim per ta fotika, tai numetem ta fiotika paskui jau i kampa, bet dabar kaip gaila-parsivezem 700 foto, bet atrodo galetu ir trigubai tiek buti, per daug nebutu lotuliukas.gif
Atsakyti
Onyx, sveikinimai 4u.gif

Aš taip pat lauksiu vestuvių ataskaitos smile.gif
Atsakyti
Onyx, nuosirdziausi sveikinimai wub.gif ir labai labai laukiam vestuviu ir keliones ispudziu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast1: 07 gruodžio 2009 - 19:13
QUOTE(Gingerr @ 2009 12 07, 12:15)
o as sakau, kad kai jau as ten atsidursiu, tai butinai viska rasysisu, kur i dienorasti, kad poto jum visasd smulkmenas isdestyt biggrin.gifD ir paciai - bus prisiminimas  wub.gif

VIKIUKSTIS, sutinku su tavimi. as irgi atidejau vestuves del  nestuke.gif , bet jau virs metu, o jos dar neivyksta, vis kliudtys kokios... brrr....  doh.gif  bet nieko, svajoju, svajoju, o gi svajones kartais pildosi biggrin.gif

as tai manau i dienorasti nebus laiko kada smile.gif nuo yspudziu ir aplinkos bus taip apsisukus galva jog noresi visur nueit viska pamatyt.
Atsakyti
Sveikos. Netikėtai aptikau šią nuostabią temelę wub.gif
Sveikinu jau susituokusias 4u.gif

Apie tokias vestuves tik dviese savojam ir mes su MB. Čia truputį paskaičiau, tai kaip viskas nuostabu atrodo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 08, 16:37)
Sveikos. Netikėtai aptikau šią nuostabią temelę wub.gif
Sveikinu jau susituokusias 4u.gif

Apie tokias vestuves tik dviese savojam ir mes su MB. Čia truputį paskaičiau, tai kaip viskas nuostabu atrodo. wub.gif

sveika uzsukus smile.gif
malonu, jei dides gretos kitiems metam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 12 08, 16:15)
sveika uzsukus smile.gif
malonu, jei dides gretos kitiems metam smile.gif

Gaila, tačiau ateinantiems dar ne ax.gif O jau vėliau tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat jau senokai išnaršius visas temas apie vestuves Karibuos smile.gif planuojam su MB, tik truputį vėliau - 1/2 metų laikotarpyje...
Atsakyti