Jei kas pamatysit Vanda Vilniuje uz gera kaina praneskite Labai dabar Vandos mane intriguoja 2 vnt. namie jau yra, vyras juokiasi, kad tuoj dziungles namuose bus
QUOTE(kadaryti @ 2009 10 29, 10:14)
Jei kas pamatysit Vanda Vilniuje uz gera kaina praneskite Labai dabar Vandos mane intriguoja 2 vnt. namie jau yra, vyras juokiasi, kad tuoj dziungles namuose bus
O gal aks patars man - labai labai svajoju apie grazu ir dideli Cimbi, tik prisiskaiciau, kad jie megsta saltoka aplinka, pas mane namie dregme yra pakankama, taciu salciau nei 18 laipsniu nakti nebuna, labai retais atvejais, jei labai vejuota ir salta lauke nakti nukrenta tempertaura iki 15-16 laipsniu. Taciau diena min 18 laipsniu, o kai pasildom namus tai ir iki 25 laipsniu pakyla Ar jis pas mane augs? Ar jam butinai arti lango reikia buti?
O gal aks patars man - labai labai svajoju apie grazu ir dideli Cimbi, tik prisiskaiciau, kad jie megsta saltoka aplinka, pas mane namie dregme yra pakankama, taciu salciau nei 18 laipsniu nakti nebuna, labai retais atvejais, jei labai vejuota ir salta lauke nakti nukrenta tempertaura iki 15-16 laipsniu. Taciau diena min 18 laipsniu, o kai pasildom namus tai ir iki 25 laipsniu pakyla Ar jis pas mane augs? Ar jam butinai arti lango reikia buti?
Gal ta klausimeli i prieziuros temele perkelk
QUOTE(axara @ 2009 10 29, 10:11)
irgi akropolio maximoj pirkai?
Ermitaze
Pradzioje kai pamaciau pamaniau oi koks cia stebuklas. Tik giliau patyrinejusi pamaciau, kad dazyta gelyte, tai kazkaip nusivyliau... maniau jau nepirkti, bet paskui pagalvojau, ai pritaikysiu prie aplinkos, bus grazu, o paskui balta gelyte turesiu Pas mane daugiausia yra baltu, tai ir ji tiks
QUOTE(kadaryti @ 2009 10 29, 09:18)
Ermitaze
Pradzioje kai pamaciau pamaniau oi koks cia stebuklas. Tik giliau patyrinejusi pamaciau, kad dazyta gelyte, tai kazkaip nusivyliau... maniau jau nepirkti, bet paskui pagalvojau, ai pritaikysiu prie aplinkos, bus grazu, o paskui balta gelyte turesiu Pas mane daugiausia yra baltu, tai ir ji tiks
na mano pirma reakcija irgi buvo panasi o kaip pas tave su ziedais?ar ju daug?ar neleipstantys, nes as kai jau pirkau tai vienas buvo nuvytes, yra daug pumpuru, bet abejoju del ju
QUOTE(axara @ 2009 10 29, 10:23)
o kaip pas tave su ziedais?ar ju daug?ar neleipstantys, nes as kai jau pirkau tai vienas buvo nuvytes, yra daug pumpuru, bet abejoju del ju
Siaip issirinkau tikrai grazia. Vienas ziedstiebis su keturiomis sakomis. Viena saka 6 ziedai zydi ir dar trys ruosiasi zydeti, o likusios trys sakos su stambiais 4-5 ziedais besiruosianciais prasiskleisti. Jei gelyte nesupyks, kad pakeite aplinka turetu labai graziai atrodyti kai visa suzydes.
QUOTE(kadaryti @ 2009 10 29, 09:28)
Siaip issirinkau tikrai grazia. Vienas ziedstiebis su keturiomis sakomis. Viena saka 6 ziedai zydi ir dar trys ruosiasi zydeti, o likusios trys sakos su stambiais 4-5 ziedais besiruosianciais prasiskleisti. Jei gelyte nesupyks, kad pakeite aplinka turetu labai graziai atrodyti kai visa suzydes.
oho gal foto parodysi?
Sveikos,
Axara apziurek savo gelyte gerai, nes as vakar irgi buvau akropoly ir maciau jas jau buvau isidejus net ivezima bet atidziau apziurejus pamaciau kad ji pilna skydmariu, baltu vabaliuku. Dar viena raibuole buvau pasiemus su 2 ziedstiebiais ir dar 3 leido bet ir ji buvo visa aplipusi
Taip kad likau be geliu
Axara apziurek savo gelyte gerai, nes as vakar irgi buvau akropoly ir maciau jas jau buvau isidejus net ivezima bet atidziau apziurejus pamaciau kad ji pilna skydmariu, baltu vabaliuku. Dar viena raibuole buvau pasiemus su 2 ziedstiebiais ir dar 3 leido bet ir ji buvo visa aplipusi
Taip kad likau be geliu
QUOTE(rasituk @ 2009 10 29, 09:32)
Sveikos,
Taip kad likau be geliu
Taip kad likau be geliu
zinok katik paziurejau, na tikrai nematau nieko bet gerai,kad pasakei, reikes pastebeti ja, turbut dabar reikia net izoliuoti
O tu Kauno Akropoly buvai?
QUOTE(axara @ 2009 10 29, 10:31)
oho gal foto parodysi?
Bandysiu vakare pafotografuoti ir ikelti
QUOTE(kadaryti @ 2009 10 29, 09:37)
Bandysiu vakare pafotografuoti ir ikelti
turetu graziai atrodyti, kai tiek daug ziedu
QUOTE(axara @ 2009 10 29, 10:35)
zinok katik paziurejau, na tikrai nematau nieko
Man tiesa sakant, vakar kai parsinesiau gelyte buvo kiles itarimas del skydamariu. Pamaciau kazka balto, tai net silpna pasidare Bet giliai giliai issinagrinejau, na nesimato nieko, o ten tik pukelis kazkoks buvo
Siaip jau turejau tokia patirti, kai dar pati pradzia orchideju auginime pas mane buvo, parsinesiau neapziurejusi viena orchideja nukainuota is Maximos, o tiesa sakant ir nezinojau, kas ten tokie. Maniau gal isnyks patys ar kaip. Tai ne tik kad neisnyko, o dar kai ir kitas apkrete, tai oi kiek vargau turejau as su jais, tai dabar jau paranoja turiu
QUOTE(axara @ 2009 10 29, 11:35)
zinok katik paziurejau, na tikrai nematau nieko bet gerai,kad pasakei, reikes pastebeti ja, turbut dabar reikia net izoliuoti
Taip kauno akropoly
ir tiesa pasakius jau nepirma karta pastebiu kad ant maximiniu orchideju yra skydmariu
Prie manes atnese nauja padekla orchiu ir net buvo kai kurios apliusios. Tiesa, pastebejau kad tik jos buna ant grazesniu
Per tuos vabalus jau antra karta nenusipirkau karvytes, o taip jos noriu