Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(Lorute @ 2009 10 28, 22:11)
Oho! blink.gif Cia tai nustebino mane blink.gif Kur tu ja pirkai?

Pirkau akropolio maximoje smile.gif kainavo 30 Lt buvo dar keletas like, sake, kad labai jau greitai siuos melynus phal isgraibste smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 28 spalio 2009 - 23:35
QUOTE(jalka @ 2009 10 28, 21:48)
geras pavadinimas- KAZKAS  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  ir as visai ziurejau lyginau su savo turimom..
stai KAZKO foto ax.gif 

user posted image

Jei žiedstiebis buvęs iš "bulbos viršūnės" , tai grečiausia Anacheilium cochleatum (encyclia) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 29, 01:55)
Jei žiedstiebis buvęs iš "bulbos viršūnės" , tai grečiausia Anacheilium cochleatum (encyclia)  g.gif

vaje..tai as cia lb encikliju noriu doh.gif
Atsakyti
Beje, vakar akropolio maximoje maciau vanda uz 30Lt nuo 119 Lt su metaliniu stovu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 29, 00:55)
Jei žiedstiebis buvęs iš "bulbos viršūnės" , tai grečiausia Anacheilium cochleatum (encyclia)  g.gif

taip ziedstiebis buvo is virsunes,nukirpau,nudziuves visai buvo...
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 10 29, 09:38)
Beje, vakar akropolio maximoje maciau vanda uz 30Lt nuo 119 Lt su metaliniu stovu  smile.gif

axara, kodel vakar neparasei doh.gif jau buciau lekus ziureti ax.gif O apie kelinta valanda matei?

Labai ispudingas phalaenopsis, akyse jis man dabar stovi thumbup.gif Tik idomu ar ir sekantys ziedeliais bus tokie patys.
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 29, 08:54)
axara, kodel vakar neparasei  doh.gif  jau buciau lekus ziureti ax.gif  O apie kelinta valanda matei?

Labai ispudingas phalaenopsis, akyse jis man dabar stovi  thumbup.gif  Tik idomu ar ir sekantys ziedeliais bus tokie patys.

tiesiog pamirsau 4u.gif na maciau gal kokia 20-21val, labai jau uzkista ta vanda, tad nelabai ir pastebima, gal netgi dar rastum smile.gif na jei, esantys pumpurai prasiskleis tai dar turetu buti tokie pat melyni, o nauji ziedai tai turbut balti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 28, 18:53)

As taip pat toki priglaudziau i savo kolekcija blush2.gif Labai kvepia wub.gif
Lauksim labai ziniu del stovo ax.gif O per kiek laiko pagamina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadaryti: 29 spalio 2009 - 09:09
Siandien nuvaziavau i Karmelita, tikedamasi naujo uzvezimo. Nu ir nieko naujo neradau. Kazka ne ta uzveze matyt biggrin.gif Zygucius ir geltona miltoniopsi po 5 Lt paleido, nes bukle tragiska, pelisis visur matyti. Tad kas noretu pabandyt gelbet-prasom biggrin.gif
O daugiau nieko naujo nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 10 28, 21:56)
Naujoke  biggrin.gif

Na vat pas mane taip pat vakar tokia naujoke atsirado ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kadaryti @ 2009 10 29, 10:08)
Na vat pas mane taip pat vakar tokia naujoke atsirado ax.gif  ax.gif

As turbut neisdrysciau jos pirkt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kadaryti @ 2009 10 29, 09:08)
Na vat pas mane taip pat vakar tokia naujoke atsirado ax.gif  ax.gif