Sveikos, orcdideju myletojos
Ir as pas Jus i tema bandau isisprausti
Vios paskaitydavau anksciau, o siandien ir parasyt susiruosiau
Odelija - fantastiskas stovas, labai noriu tokio ir dabar pat Tik kad Vilniuje esu
Mikuotuke - ar Tavo pazistamas gamina stovus Vilniuje? O kokios kainos? Labai noretusi grazaus daug talpinancio stovo namams
O as siandien prie savo kuklios orchideju kolekcijos neiskentusi pridejau dar viena, tik labai keista orchideja - paprastas phalaenopsis baltais ziedais, tik tarsi atrodytu kazkas i ziedus rasalo butu pripyles (Atsiprasau dabar neturiu galimybes foto ideti). Na istyrinejau ir ka manot ziedkotyje radau durio vieta per kuria yra matyt dazu prileista ir todel ziedai yra melyni.
Labai idomiai atrodo ir neiprastai ir suprantu, kad tik ant to ziedkocio jie bus melyni, bet vistiek paemiau namo tolimesnems studijoms
Ar teko kam anksciau su tokiu dalyku susidurti? Taip iseina namu salygomis galima ziedu spalva keisti?
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 27, 21:22)
naujute, jei netenkina kainos ir nori stovą pritaikyti savo poreikiams ir savo konkrečioms gėlytėms, galiu savo pažįstama užrodyti, jis iš metalo daro beveik bet ką pažiūrėsiu, kokios mano užsakymo sąnaudos ir kaina bus. Bet aišku, kiek brangiau nei odelijos, nes ne iš aliuminio daroma, o iš kažkokio sunkoko metalo (reiks paklausti). Bet estetiškai, su paraitymais, galima prašyti puošybos.... žodžiu, kūryba
mikuotuke, parasyk kiek uz savo mokesi, koks ir aplamai, kontaktus kokius nors
QUOTE(kadaryti @ 2009 10 28, 17:42)
Sveikos, orchideju myletojos
Mikuotuke - ar Tavo pazistamas gamina stovus Vilniuje? O kokios kainos? Labai noretusi grazaus daug talpinancio stovo namams
va, dar viena ligonė - sveika, sveika
atsakymas tau ir naujutei - dėl kainos nežinau, nes metalo bus nemažia sunaudota ir dargi ne aliuminio, o kažkokio sunkaus (nežinau, gal geležies?), be to, tai rankų darbas (nedarytų visų 3 stovų urmu, konvejeriniu būdu ), pagal pageidavimus ir laiko atima.
Kai bus mano padarytas, aš parašysiu ir foto įdėsiu. Vietoj žiedinių vazono laikiklių prašiau padėkliukų, nes galėsiu ir miniukus, ir dideles orches dėti
ai, dar dėl kainų - palyginimui. senukuose atvira rūbų kabykla iš aliuminio (pastatoma, surenkama) kainuoja 24.99 ar 29.99. Man pagal užsakymą tokia kabykla (tik sunkaus metalo, paraitytais vamzdžiais ir t.t.) kainavo 50 lt, už darbą po sena draugyste neėmė, šiaip būtų koks 80 lt. Tai jaučiu, sumokėsiu tikrai virš 100 lt už stovą, nes medžiagų nemažai sunaudos ir dar darbo daugokai ten, su tais mano prašymais
tiesa, su jalka gerai aplankėm bazytes, toje "Gėlės visiems" radau išsvajotą geltoną miltoniopsį (Internete panašūs vadinami "Zoro" )
Štai toks... http://farm4.static...._24b3cc49c9.jpg
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 28, 18:53)
tiesa, su jalka gerai aplankėm bazytes, toje "Gėlės visiems" radau išsvajotą geltoną miltoniopsį (Internete panašūs vadinami "Zoro" )
o katlėjų nematei?
QUOTE(kadaryti @ 2009 10 28, 18:42)
O as siandien prie savo kuklios orchideju kolekcijos neiskentusi pridejau dar viena, tik labai keista orchideja - paprastas phalaenopsis baltais ziedais, tik tarsi atrodytu kazkas i ziedus rasalo butu pripyles (Atsiprasau dabar neturiu galimybes foto ideti). Na istyrinejau ir ka manot ziedkotyje radau durio vieta per kuria yra matyt dazu prileista ir todel ziedai yra melyni.
Labai idomiai atrodo ir neiprastai ir suprantu, kad tik ant to ziedkocio jie bus melyni, bet vistiek paemiau namo tolimesnems studijoms
Ar teko kam anksciau su tokiu dalyku susidurti? Taip iseina namu salygomis galima ziedu spalva keisti?
Sveika šiandien pirmą kartą pamačiau-iš karto ir pagalvojau,kad rašalo primaitinti atrodo įdomiai,bet nenatūraliai visi skirtingai margi,vieni daugiau rašaliniai,kiti mažiau...
taigi neatraportavau Žaliasis centras (žirmūnai)-sausa... Banginis-yra įdomus dendrobium bigibbum,2 žiedynai-ružavi dryžuoti (19 lt.); Ermitaže-cimbidžių-geltonų,raudonų plytų spalvos,rudi (brangūs)...odontoglosum mišrūnai 42 lt., raibuolės-seno vežimo,brangios,o būklė nelabai.... šiandien atvežtos-gražūs dideli krūmai,po kelis žiedstiebius,geltonos 119 lt. ,falikai-rašaliniai virš 40 lt.,dendrobių nobile šviežių-virš 40 lt.,bigibbum-įprasti,apie 20 lt. ,na ir falikai įprastiniai... tiesa vandų yra-mažutės,gražių spalvų...kainos nepažiūrėjau...tik šaknys prastokos..,o viena didelė žydinti-virš 300 -niekuo neįpatinga ,miltoniopsių-virš 50lt.-yra geltonas..
akropolio maksima,viskas įprasta...yra nukainuotų oncidiumų-po 5 lt.,ir falikų po 3 lt-daug,ir paieškojus,tai neblogų...
šiam kartui tiek
akropolio maksima,viskas įprasta...yra nukainuotų oncidiumų-po 5 lt.,ir falikų po 3 lt-daug,ir paieškojus,tai neblogų...
šiam kartui tiek
QUOTE(pabirze @ 2009 10 28, 11:19)
o man būtų įdomi tų nuomonė, kurios pirko maximoj nukainuotas deboras ir sulaukė žiedų. Kodėl? Aš mačius šitas pigias deboras ir puikiai žinau , kad jos deboros ( etiketėj parašyta), bet jos man kažkodėl kitokios truputį nei brangiosios maximoj, už tai būtų įdomi nuomonė tų, kurios augina. Tina ir kitos atsiliepkit
Papildyta:
šitoji - labai graži , ką dar užmatei?
Papildyta:
šitoji - labai graži , ką dar užmatei?
As ir nukainota pirkau maximoj. Skirtumo jokio nera. Natik kai ta nukainota pirkau, tai jau ziedu nebebuvo, buvo tik mezi pumpureliai is kuriu issiskleide mazi ziedeliai. Dabar siu deboru ziedukai vos vos didesni. Manau del to, kad yra pirmieji. Dazniausiai taip buna kad pirmesni buna didesni, o sekantys mazesni. Na paziuresim
Nieko gero daugiau neuzmaciau. Viskas tas pats
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 28, 18:53)
As irgi tokia turiu Labai grazi Dabar is 4 miltoniopsiu - 2 augina ziedstiebius, bet nezinau kuriu spalvu Jau ko ko, bet miltoniopsiu prazydint tai nesitikejau
QUOTE(pabirze @ 2009 10 28, 19:25)
o katlėjų nematei?
Klausimas ne man, bet atsakysiu Jokiu katleju ne vienoj bazej nemaciau Ryt karmelitoj papildymas, butinai ryta nuvaziuosiu paziuret, nes ir pati visai noreciau kokios grazios katlejos
QUOTE(Lorute @ 2009 10 28, 20:42)
Klausimas ne man, bet atsakysiu Jokiu katleju ne vienoj bazej nemaciau Ryt karmelitoj papildymas, butinai ryta nuvaziuosiu paziuret, nes ir pati visai noreciau kokios grazios katlejos
tai lauksim naujienų
O mes su jalka dar karmelitos nukainotas gėles apžiūrėjom ir nusipirkom KAŽKĄ už 5 lt.
Namie žiūriu ir taip, ir anaip, nei kambrija, nei oncidiumas, nei dar kas. Gumbeliai kaip katlėjos, šaknys, auginukai, lapų išsidėstymas ir net standumas - kaip katlėjos! Tik ilgoki lapai, palyginus su mano katlėjuke. Bet ir falenopsių būna ilgais lapais arba trumpesniais, apvalesniais. Tai jau nežinau
Namie žiūriu ir taip, ir anaip, nei kambrija, nei oncidiumas, nei dar kas. Gumbeliai kaip katlėjos, šaknys, auginukai, lapų išsidėstymas ir net standumas - kaip katlėjos! Tik ilgoki lapai, palyginus su mano katlėjuke. Bet ir falenopsių būna ilgais lapais arba trumpesniais, apvalesniais. Tai jau nežinau
O, šaunuolė jalka,foto įkėlė
gelbėkit, kas nors ką mes čia turim?
man lyg ir katlėjos, bet... nežinau!
gelbėkit, kas nors ką mes čia turim?
man lyg ir katlėjos, bet... nežinau!
Naujoke