Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

labas rytelis, šiandien gėliukai gaus saulės thumbup.gif , o aš noriu dar tokios katlėjos
user posted image
kaip kokia varlė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 15 lapkričio 2009 - 10:12
QUOTE(pabirze @ 2009 11 15, 12:11)
labas rytelis, šiandien gėliukai gaus saulės thumbup.gif , o aš noriu dar tokios katlėjos
user posted image
kaip kokia varlė lotuliukas.gif

mano beveik tokia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 15, 11:41)
mano beveik tokia wink.gif

nu čia dabar- gal aš ko nežinau? g.gif ( aš pirma eilėje)
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 15, 13:24)
nu čia dabar- gal aš ko nežinau? g.gif ( aš pirma eilėje)

g.gif aš vėl antra? doh.gif lotuliukas.gif

nepereživai-bus tų raudonų mirksiukas.gif

evutext-jei gerai įžiūriu,tai maniškė vėliausiai pražydus? g.gif gal dar vėliau ir kvepės...,nors neturi jokios reikšmės (aš ne bitė tongue.gif ); doh.gif bet žiauriai lėtai laikas šliaužia unsure.gif
Atsakyti
Labas, mano mielosios maniakės, ligonės, pamišėlės wub.gif wub.gif wub.gif

Čia jums NAUJA TEMA,
o dar labai prašau Indrajos ir jalkos į až parašyti savo albumėlių adresus (jei esate parašiusios, nebesiųskit antrąsyk, tuoj paredaguosiu temelę) mirksiukas.gif 4u.gif
Važiuosiu ryt popiet katlėjų žiūrėti, vedat mane iš kantrybės schmoll.gif
Atsakyti
mikuotuke, ir taip kzkaip santuriai cia pasireiskei si karta smile.gif tongue.gif

galvojau jau vakar leksi ziuret bet kokia kaina. arba prasysi forumieciu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 15, 15:43)
mikuotuke, ir taip kzkaip santuriai cia pasireiskei si karta smile.gif  tongue.gif

galvojau jau vakar leksi ziuret bet kokia kaina. arba prasysi forumieciu.  lotuliukas.gif

kad šaukštai popiet buvo blush2.gif darbe telefonas išjungtas, o po darbo neskubu įjungt ir še tau kad nori doh.gif
o ryt, manau, dar nebus išpirkta ax.gif jamsiu draugę po paranke ir važiuosiu biggrin.gif
išvis, manija yra didelė, tik dabar toks santūrus metas man ax.gif
mažai ir temelėj reiškiuosi g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 15, 17:04)
kad šaukštai popiet buvo  blush2.gif  darbe telefonas išjungtas, o po darbo neskubu įjungt ir še tau kad nori  doh.gif
o ryt, manau, dar nebus išpirkta  ax.gif  jamsiu draugę po paranke ir važiuosiu  biggrin.gif
išvis, manija yra didelė, tik dabar toks santūrus metas man  ax.gif
mažai ir temelėj reiškiuosi  g.gif  unsure.gif

tai tik dziaukis, kad zinute parasei,kai jau buvau is bazes isejus lotuliukas.gif
Atsakyti
jaučiu, nes būtų buvę.... doh.gif lotuliukas.gif
bet, žinai, irgi blogai - ryt nuvažiuosiu, norėsiu visko, o dar laukia kelionė pas skm, aš ten jaučiu numirsiu ir grįšiu be batų, be palto, be laikrodžio, viską užstačius, ale su gėlėmis doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
mikuotuke, bet cia ziuriu rimta liga tau..kaip alkoholizmas g.gif g.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti