Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

lotuliukas.gif O man tai visos evutex pirktos katlėjos wub.gif thumbup.gif lotuliukas.gif nesudvejočiau imti nesvarbu kurią duotų, be to ir taip paslaugą daro, tad seiles varvinu ir laukiu po dviejų savaičių savaitgalio, kad pasiimčiau gėliukę.
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 14, 21:31)
p.S. vakare prie lempos man graziausia sokejukes katleja  thumbup.gif  lotuliukas.gif

na va dar 2 savaitės ir evutext nesiryš išsiskirt, o jei dar vyrui patiks... lotuliukas.gif
Šokėjuke daryk išvadas lotuliukas.gif Tos katlėjos toks užkrečiantis augalas- man jos gražiausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 14, 23:18)
na va dar 2 savaitės ir evutext nesiryš išsiskirt, o jei dar vyrui patiks... lotuliukas.gif
Šokėjuke daryk išvadas lotuliukas.gif Tos katlėjos toks užkrečiantis augalas- man jos gražiausios wub.gif

pabirze, siai dienai katlejos pas mane 6 lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nepastebimai...
Atsakyti
gal man kas galetu nupirkti katleja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 14, 23:00)
tikiuosi sulauks... kas cia dabar  4u.gif

tai trauk lauk, jei jau abejones tokios. smile.gif

nor manau viskas ten gerai bus su ja wink.gif)

schmoll.gif nea,nekišiu nagų rolleyes.gif
taip sau,tai dar mašinoj būčiau ''išrengus'' doh.gif blush2.gif
ax.gif na prikišau truputuką....kiminus nuo šaknų nuėmiau,labai jau šlapia buvo verysad.gif kambarys šiltas,tai turėtų išsilaikyti...

pabirže nono.gif neprikarksėk schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 14, 23:05)
schmoll.gif nea,nekišiu nagų  rolleyes.gif
taip sau,tai dar mašinoj būčiau ''išrengus'' doh.gif  blush2.gif
ax.gif na prikišau truputuką....kiminus nuo šaknų nuėmiau,labai jau šlapia buvo  verysad.gif kambarys šiltas,tai turėtų išsilaikyti...
pabirže  nono.gif neprikarksėk  schmoll.gif

dėl jūsų - niekada schmoll.gif nors ką gali žinot lotuliukas.gif
bet tikrai džiugu, kad pradeda vežt tai, kas gražu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 14 lapkričio 2009 - 22:09
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 11 14, 23:01)
lotuliukas.gif O man tai visos evutex pirktos katlėjos  wub.gif 

o man tai visos evutext pirktos katlėjos TILPTŲ ant sekcijos wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 14, 23:10)
o man tai visos evutext pirktos katlėjos  TILPTŲ ant sekcijos  wub.gif  mirksiukas.gif

net neabejoju, pas mane irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 14, 18:03)
Kaune. na kokia velniava. dvi vilnietes jau turi po katleja is tos bazes wink.gif

paskutine tema as vis stebiu jus visas blush2.gif Bet dabar neislaikiau... Kur cia toj Draugystes g tiksliau? ir po kiek tos sirdies dauzytojos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 15, 00:08)
dėl jūsų - niekada schmoll.gif nors ką gali žinot lotuliukas.gif
bet tikrai džiugu, kad pradeda vežt tai, kas gražu

merdžinos žinot ką susvajojau blush2.gif įsidarbinkit kuri bazėj (dar geriau kelios-keliose rolleyes.gif ).... įsivaizduojat kokiais gražumėliais palepintumėt?? mirksiukas.gif ax.gif
doh.gif jau stogą rauna blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Elzė @ 2009 11 15, 00:17)
paskutine tema as vis stebiu jus visas blush2.gif  Bet dabar neislaikiau... Kur cia toj Draugystes g tiksliau? ir po kiek tos sirdies dauzytojos?  bigsmile.gif

sveika mirksiukas.gif pagundų vietą medžiotojos tiksliau nurodys,o kaina 30lt.
Atsakyti
[quote=Elzė,2009 11 14, 23:17]paskutine tema as vis stebiu jus visas blush2.gif  Bet dabar neislaikiau... Kur cia toj Draugystes g tiksliau? ir po kiek tos sirdies dauzytojos?  bigsmile.gif
[/quote]
draugystės 15b, kaune, po 30lt 4u.gif
Papildyta:

[/quote]
kai mane atleis iš dabartinio darbo, ant kelių maldausiu , kad priimtų į tik gėles - juk visas gėles pažįstu cool.gif
Papildyta:

[/quote]
elze, kol gali, mauk iš šitos temos, kol bacilų nepasigavai - baisiau už gripą, visos mintys tik apie orches lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 14 lapkričio 2009 - 22:28
pala pala, po dvieju savaiciu sakysiu,kad nei vienos neatiduodu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti