Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(evutext @ 2009 11 14, 16:56)
Tik geles draugystes g, buvus onkologinio baze (kur persikele neseniai) smile.gif

Kaip suprantu, randasi Kaune? Tai velniava.. doh.gif
Atsakyti
Kaune. na kokia velniava. dvi vilnietes jau turi po katleja is tos bazes wink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
buvau prapuolus, vel sugryztu wub.gif matau pasveikt neketinat, saunuoles 4u.gif o as naujo kol kas nieko neisigyjau. Greitai vaziuosiu draugei pirkt falenopsi dovanu gimtadienio proga, tai gal ir sau ka issirinksiu wub.gif galvoju gal liudisija pirkt g.gif nors man macodes petola grazesne. nzn. paklausiu jusu patarimo, kuri baze jusu manymu geresne? tilzes g ar prie tilto jurbarko g? g.gif
ir dar noreciau jusu patarimo apie dendrobiumus. kaip jus juos priziurit? kas kiek laiko laistot? ar nupurskiat vandeniu? tresiat? turiu 2 kudikelius ir viena didele evutext padovanota wub.gif beje evutext kada susitinkam? as nesmagiai jauciuosi, del to sokolado 4u.gif
Atsakyti
saidutea, ryt diena galim smile.gif
Atsakyti
laaabai grazios katlejos wub.gif as irgi noriu, nors vienos katlejos, bet kazkur prisiskaiciau, kad jas sunkoka auginti, sunku prazydinti ir pan... kad miltonopsius po felenopsiu priziuret lengviausiai... blink.gif ar tai tiesa? nes noriu kazko naujo tik niekaip neapsisprendziu ko... doh.gif g.gif
Atsakyti
o as girdejau, kad miltoniopsius sunku prazydinti, o oncidiumus lengviau nei phalaenopsius.... blush2.gif

jei rimtai, tai nepabandziusi auginti ir nesuzinosi. gal pas tave namuose salygos katlejoms labai patiks ir dziaugsies ziedais istisus metus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 14, 18:21)
saidutea, ryt diena galim smile.gif

ryt vazinesim su reikalais, dainavos, kalnieciu rajonuose. o kur tu planuoji buti? gal istaikytume susitikt 4u.gif
Atsakyti
saidutea, romainiuos iki pietu, o po to centre kazkur. as su masiniuku, tad prilekciau kazkur wink.gif

jolla, maniskiui tavo katleja graziausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 14, 22:02)

jolla, maniskiui tavo katleja graziausia  blush2.gif

bigsmile.gif va kur mano antra puselė wub.gif
mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kad žinotum kaip aš jos laukiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lialkaa @ 2009 11 14, 20:38)
laaabai grazios katlejos  wub.gif  as irgi noriu, nors vienos katlejos, bet kazkur prisiskaiciau, kad jas sunkoka auginti, sunku prazydinti ir pan... kad miltonopsius po felenopsiu priziuret lengviausiai... blink.gif  ar tai tiesa? nes noriu kazko naujo tik niekaip neapsisprendziu ko... doh.gif  g.gif

g.gif aš tai galvoju,kad kaip kiekvienai šeimininkei,pagal tą patį receptą gamintas maistas skirtingo skonio gaunasi,taip ir su gėlėm unsure.gif man sunkiausia sutart su miltoniopsiais-vieninteliai kuriuos supūdau... doh.gif , kitos bent jau auga,veši,jei ir nežydi...,nors gal pasitaikė prastos kokybės g.gif nerandu,kad būtų labai gražios ir sveikos schmoll.gif
su katlėjom kažkaip sutariu,nors dar turiu tik nuo pavasario (pirmąsias),bet dvi jau pas mane pražydusios buvo,viena iš jų vėl panašu,kad žydės ax.gif ,visos turi auginių naujų,gražiai auga thumbup.gif
manau kas nerizikuoja,negeria šampės mirksiukas.gif pamėgink,tik pradžiai sveiką augalą nusižiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 14, 22:23)
bigsmile.gif va kur mano antra puselė  wub.gif
mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kad žinotum kaip aš jos laukiu  doh.gif
Papildyta:

man sunkiausia sutart su miltoniopsiais-vieninteliai kuriuos supūdau...

sulauksi sulauksi smile.gifsmile.gif

tai vaa kodel tu tos salotos nori atsikratyti kuo greiciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.S. vakare prie lempos man graziausia sokejukes katleja thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 14 lapkričio 2009 - 20:32
QUOTE(evutext @ 2009 11 14, 22:31)

p.S. vakare prie lempos man graziausia sokejukes katleja  thumbup.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif naaaaa ax.gif rolleyes.gif

p.s. ot ir ne....... apšvietimas blogas............... cool.gif
lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(evutext @ 2009 11 14, 22:31)

tai vaa kodel tu tos salotos nori atsikratyti kuo greiciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš ją padėjau taip,kad niekam neužkliūtų ir nečiupysiu kol nereiks atiduot schmoll.gif (tikiuosi sulauks),palieta... taip,kad gausi tiksliai tokią kokia yra tongue.gif

merginos-jei rastumėt masdevaliją plyyyyyyz paimkit 4u.gif šansų nedaug,bet gal..... ax.gif
Atsakyti
tikiuosi sulauks... kas cia dabar 4u.gif

tai trauk lauk, jei jau abejones tokios. smile.gif

nor manau viskas ten gerai bus su ja wink.gif)
Atsakyti