Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(evutext @ 2009 11 14, 15:55)
tikekimes blush2.gif

vienspalve raudona ir as paimciau mielai smile.gif

ir manau,kad uzteks tu orchideju. na, nebent jau super kokia (kaip siandienine katleja pvz )  lotuliukas.gif

tikiuos mano nežiniukė bus raudona lotuliukas.gif pavasarį keisimės auginiais blush2.gif beje palyginau savo nežiniukės su geltona ir skm katlėja, tai labai skiriasi lapai, taip ilgu laukt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 14 lapkričio 2009 - 15:00
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na jus panos kurybingos lotuliukas.gif

jolla, smagiu svenciu drinks_cheers.gif kaip faina, kad bent nuotaika tokia proga pakeliau mirksiukas.gif

et, ir paciai kiek teigiamu emociju!! kai is 40 katleju gali NET tris issirinkti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 14, 16:34)

pabirze, nu nenupurksta, ten vienas lapukas juodom demelem biski , bet kiti grazus zali. ir taskukiai tiek atspalviu,tiek dydziu skirias.... nu taip neiseitu nupurksti....

nenupurkšta-aš neseniai foto buvau papuošimui temos įmetus...,tik pavadinimo neprisimenu schmoll.gif turėjo vardą...

pabirže-pas mane ''lapuotumas'' trijų skirtingų ''rūšių''-aukšti krūmai-epikatlėjos,žemas-baltukės,o raudonos išvis svyrantis mirksiukas.gif
dalinsimės drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(evutext @ 2009 11 14, 17:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na jus panos kurybingos  lotuliukas.gif

jolla, smagiu svenciu  drinks_cheers.gif  kaip faina, kad bent nuotaika tokia proga pakeliau  mirksiukas.gif

et, ir paciai kiek teigiamu emociju!! kai is 40 katleju gali NET tris issirinkti  doh.gif  lotuliukas.gif

blink.gif čia iš 40? g.gif įsivaizduoju pardavėjų žvilgsnius doh.gif lotuliukas.gif
ačiū friends.gif aciuks.gif nuotaiką tikrai pakėlei wub.gif tik kaip tas dvi savaites prastumt doh.gif blush2.gif būtų arčiau-ateičiau rolleyes.gif su visu pyragu..... mirksiukas.gif
Atsakyti
jolla, ne su pyragu, o su salota lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pabirze, keisimes butinai 4u.gif

mano neziniuke turi du vokelius. prie sviesa ziurejau, tai matosi lyg ir burbuliukai tamsus. na, bet jos juk visokiu isdaigu gali prikresti... doh.gif
Atsakyti
na ka as rodausi su savo cimbu milzinuku
user posted image
ir noriu uzduoti jusm misle:
kas cia?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 14, 17:13)
blink.gif čia iš 40?  g.gif įsivaizduoju pardavėjų žvilgsnius  doh.gif  lotuliukas.gif
ačiū  friends.gif  aciuks.gif nuotaiką tikrai pakėlei  wub.gif tik kaip tas dvi savaites prastumt  doh.gif  blush2.gif būtų arčiau-ateičiau  rolleyes.gif su visu pyragu..... mirksiukas.gif

na is keturiu padeklu... buvo vienas. bet kadangi pamate, kad kazko ieskau ir nerandu,tai sako atnesiu antra. o tada sako,matau,jus cia uztruksit,tai surisu puokste......sakau o daugiau neturit? lotuliukas.gif sako nu dar du atnest galiu. sakau neskit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 14, 17:16)
jolla, ne su pyragu, o su salota  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif išgaravo iš makaušės blush2.gif

naujute-ką tas milžinas valgo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 11 14, 17:17)
user posted image
ir noriu uzduoti jusm misle:
kas cia?
user posted image
user posted image

laaaabaaaiii grazus cimbidis

na, o del to "kas cia"... pas mane is panasaus pypuko isaugo dar vienas auginukas.... tiesa, ne cimbidzio tas pypsiukas buvo... bet gumbinio.. na, linkiu ziedeliu greitu laiku sulaukti wub.gif

Atsakyti
Tiesa evutex, man katlėja tiek žalia tiek geltona gerai, tad didelio skirtumo nėra ax.gif Bet kuria džiaugsiuos, nors aišku faina būtų, kad kvepėtų, bet myliu ir nekvepiančias wub.gif
Atsakyti
evutext, kurio miesto bazėj šitaip apsipirkai? bigsmile.gif wub.gif Visos katlėjos tikros gražuolės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 11 14, 18:47)
Tiesa evutex, man katlėja tiek žalia tiek geltona gerai, tad didelio skirtumo nėra ax.gif  Bet kuria džiaugsiuos, nors aišku faina būtų, kad kvepėtų, bet myliu ir nekvepiančias wub.gif

sokejuke, tau geltona su raudonais bruksneliais, didesniais ziedeliais (kvepia hiacintais ir stipriai;)), jollai zalia su violetiniais bruksneliais (kvapa bandysiu uostyt is ryto) smile.gif

QUOTE(*Indraja @ 2009 11 14, 18:50)
evutext, kurio miesto bazėj šitaip apsipirkai?  bigsmile.gif  wub.gif  Visos katlėjos tikros gražuolės  wub.gif

Tik geles draugystes g, buvus onkologinio baze (kur persikele neseniai) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 11 14, 17:17)

g.gif jei dar paaugęs ''neišskils'' ,tai bus žiedų thumbup.gif pas maniškį toks ''pypas'' jau didelis ir auga tolygiai,gretimas jau lapuotas,o tas ir auga smailas,tai tyliai laukiu žiedų ax.gif
Atsakyti