Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(naujute @ 2009 11 12, 18:29)
gal kuri i bazes leksit? paimtumet man zyga, ziauriai noriu, o nuvaziuoti si savaitgali nebus progos, nes MB dirba  verysad.gif

aš žadu lekti kaip tik žygučio blush2.gif
Atsakyti
pirkit kuri greiciau, kol as raibuoles nepaemiau lotuliukas.gif

http://www.rojaussod...i...f=13&t=6332
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 12, 18:13)
nepjauk. o tie spurgeliai gali būti ir pumpurai ir keikiai, priklausys nuo auginimo būdo. Man dar vis paslaptis , kaip pražydinti dendrobį verysad.gif

Dendrobius turiu 2, visada zydi ziema, kai ileidziu i namus gryno oro , iskart sukrauna pumpurelius... dabar labai gausiai leidzia sakelias, matyt sia ziema labai praziugins, tikekimes wub.gif
Atsakyti
Mano dendrobiai gausiai zydejo, kai pas mama juos auginau, o dabar pas mane namie - tik stagariukai like.
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 11 12, 20:52)
aš žadu lekti kaip tik žygučio  blush2.gif

ar gavai?
Atsakyti
grazios gelytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos priimkit ir mane 4u.gif Noriu pasigirti savo cambrijos ziedeliais ax.gif aisku jis nevisai mano pacios blush2.gif nupirkau su dviem stiebais vienas zydintis o kitas dar visai mazas buvo o dabar prazydo user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigridaU: 13 lapkričio 2009 - 13:08
QUOTE(sigridaU @ 2009 11 13, 14:07)
Sveikos priimkit ir mane 4u.gif

Grazi gelyte thumbup.gif thumbup.gif

O as siandien is Ermitazo Cimbidi partempiau blush2.gif blush2.gif Neislaikiau blush2.gif Mano svajone buvo didelis ir salotines spalvos, o cia pamaciau dideli bet salotinis buvo mazais ziedais, tai rinkausi tarp dvieju - oranzinio ir balto. Na ir paemiau tradicini baltais ziedais, krumas didelis ir grazus. Parnesiau, tai ziuriu puse ploto prie lango uzims doh.gif blush2.gif ax.gif Zodziu su laiku matyt ir salotinis parkeliaus dar namo doh.gif
Atsakyti
Sveikos, orchideju myletoja ir augintoja esu nauja, tiesa pasakysiu dar labai mazai ka zinau apie jas ir tokiu groziu kokiu primaciau pas jus tikrai neturiu, na viena tiesa sakant zydi, bet dar ne pilnai - pasirodysiu blush2.gif

Tiesa bandziau ismatuoti ziestebi, jis neitiketinai didelis apie 90 cm doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tastyte: 13 lapkričio 2009 - 13:39
sigridaU, grazu wub.gif gaila kad spalvu nesimato gerai.
Atsakyti
Pabandau is arciau nufotografuoti nezinau ar bus geriau,gal.Bandauuser posted image
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2009 11 13, 16:42)
Pabandau is arciau nufotografuoti nezinau ar bus geriau,gal.Bandau

Nuostabi spalva wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 11, 20:28)
Jalka, Indraja, gal judviejų albumėlius irgi į pirmąjį psl. įdėti?  ax.gif
Aš jau bijau, jei man pavyks 28 d. iš darbo pabėgti ir važiuoti, tai bankrotuosiu  verysad.gif  manes coelogyne cristata laukia  blush2.gif  vaje vaje....  schmoll.gif

Jei manai, kad ten yra į ką žiūrėt, tada gali įdėti blush2.gif Po mėnesio ar kelių laukia gausus nuotraukų papildymas bigsmile.gif
Atsakyti