jalka, man labai patiko tavo albumelis
QUOTE(evutext @ 2009 11 12, 09:33)
jalka, man labai patiko tavo albumelis
aciu,tikiuosi mirciu nebebus ,pasirodo mano grazuolis vyrelis prasinese su chemikalais namie,o orchiu aisku nepatrauke pries purskaliojant(papelyja pas mus palei langa,tai jis purskalo nusipirkes,purskaliojo)tai va teko 3 gelytes su visais ziedstiebiais ismest..
tai gavo velniu kaip reikalas,sakiau pati nupurksiu mieganti
laukiu ziedeliu,va tada bus grazu
as irgi laukiu tavo ziedeliu
va, o mano zaliukas raibuoliukas ne tik ta trilapi darini leidzia, bet ir nauja ziuriu salia vaikuti
tikras fainuolis kad tik nenugirciau......
va, o mano zaliukas raibuoliukas ne tik ta trilapi darini leidzia, bet ir nauja ziuriu salia vaikuti
tikras fainuolis kad tik nenugirciau......
QUOTE(jalka @ 2009 11 12, 09:41)
aciu,tikiuosi mirciu nebebus ,pasirodo mano grazuolis vyrelis prasinese su chemikalais namie,o orchiu aisku nepatrauke pries purskaliojant(papelyja pas mus palei langa,tai jis purskalo nusipirkes,purskaliojo)tai va teko 3 gelytes su visais ziedstiebiais ismest..
Na tie vyrai tikrai kartais neprotingi būna gaila gėliukų... Na bet nors būsimas žiedų derlius nusimato superinis
o tas derlius gal irgi nuo to purskalo?
QUOTE(evutext @ 2009 11 12, 11:10)
o tas derlius gal irgi nuo to purskalo?
gerai butu,kad derlius uo purskalo butu-tada purksciau ir purksciau
Į skelbimus įdėjau vandą pardavimui čia kažkas neseniai minėjo, kad nori
http://public.fotki....-vija/20091111/
http://public.fotki....-vija/20091111/
Sveikos merginos noriu patarimo,vasaros pradzioje gavau dovanu dendobrium orchideje zydejo labai graziai,nuzydejus pradejo leisti naujus stiebelius dabar ant ju pastebejau tokius spurgelius ant stiebo,gal tai ziedai ar kuriai prazydo si grazuole
ir dar ar tuos senuosius stiebus man nupjauti
QUOTE(audriene @ 2009 11 12, 18:08)
Sveikos merginos noriu patarimo,vasaros pradzioje gavau dovanu dendobrium orchideje zydejo labai graziai,nuzydejus pradejo leisti naujus stiebelius dabar ant ju pastebejau tokius spurgelius ant stiebo,gal tai ziedai ar kuriai prazydo si grazuole
nepjauk. o tie spurgeliai gali būti ir pumpurai ir keikiai, priklausys nuo auginimo būdo. Man dar vis paslaptis , kaip pražydinti dendrobį
QUOTE(jalka @ 2009 11 11, 20:02)
buvo ir cambriju ir zygu po 17 litu...cambrija viena taip kvepejo..tai gundziaus..ech..gal kita syki
gal kuri i bazes leksit? paimtumet man zyga, ziauriai noriu, o nuvaziuoti si savaitgali nebus progos, nes MB dirba
Na stebesiu ir bus matyt kas ten isaugs jai ka pasidalinsiu savo pasiekimais,seip tai visos mano orchidejos leidzia naujus ziedelius dziaugiuosi vel visa ziema dziugins