Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(naujute @ 2009 11 11, 19:28)
grozis  wub.gif  thumbup.gif
o as vis apie cambrija svajoju, kazkaip nesiseka man ja isigyti ir zygucio... tada buvau bazese bet labai jau tokie  schmoll.gif buvo
p.s pabirze, jau avataras tai  thumbup.gif  thumbup.gif

o jolla šeštadienį vieną nusipirko - sakė geros šaknys, maniškis tai dar neaišku ar gyvens - kol kas jokių požymių į gerą pusę
Atsakyti
buvo ir cambriju ir zygu po 17 litu...cambrija viena taip kvepejo..tai gundziaus..ech..gal kita syki
Atsakyti
jalka, baltai pavydziu..sitiek ziedstiebiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 11 11, 20:02)
buvo ir cambriju ir zygu po 17 litu...cambrija viena taip kvepejo..tai gundziaus..ech..gal kita syki

Jalka, Indraja, gal judviejų albumėlius irgi į pirmąjį psl. įdėti? ax.gif
Aš jau bijau, jei man pavyks 28 d. iš darbo pabėgti ir važiuoti, tai bankrotuosiu verysad.gif manes coelogyne cristata laukia blush2.gif vaje vaje.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 11 11, 08:30)
Pakankamai. Ne taip, kaip lelijos, nuo kurių turi iš kambario bėgt, bet pakankamai. Nors kai tu uoslės neturi...

Pas mane kaip tik uosle per stipri rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 11, 21:28)
Jalka, Indraja, gal judviejų albumėlius irgi į pirmąjį psl. įdėti?  ax.gif
Aš jau bijau, jei man pavyks 28 d. iš darbo pabėgti ir važiuoti, tai bankrotuosiu  verysad.gif  manes coelogyne cristata laukia  blush2.gif  vaje vaje....  schmoll.gif

dar ir phalenopsis- nepamiršk nono.gif

Mano albumas labai menkas blush2.gif , bet įmesk aciuks.gif http://public.fotki....rze2/orchidjos/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 11 lapkričio 2009 - 21:17
O aš nulėkiau šiandien vilniuje į Ermitažą...pasipiktinau...Geltona buvusi miltonija, visa sudžiuvusi nukainota nuo 54 lt iki 29, už džiuvėsį!!!!!nesąmonė verysad.gif doh.gif Dar galvojau salotinės raibuolė snukainotos bus, bet kur tau doh.gif Nuvytusiais žiedais, sudžiuvusiom šaknim, bet vis dar 59...žodžiu...tik katlėjų po apie 54 besiskleidžiančiais pumpurais yra tai vat vos ir atsilaikiau...bet atsilaikiau palaužyti pumpurai...ai galvoju iš orchidėjų .lt tokia kaina gražesnių nusiperku g.gif na pabandysiu žvilgtelt savaiotgalį, bet eji pas juos už numirėlius nukainavimai iki 30lt ką aš žinau... Tiesa yra gan gražių cimbidžių, miltonijų bet tokių bordinių, jau turiu nenoriu ir jos jau po 25 panašiai o nebe po 50. Tai vat, kas tada sudžiuvusios nukainavimas iki 30? doh.gif Susinervinau žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 11 11, 21:51)
O aš nulėkiau šiandien vilniuje į Ermitažą...pasipiktinau...Geltona buvusi miltonija, visa sudžiuvusi nukainota nuo 54 lt iki 29, už džiuvėsį!!!!!nesąmonė verysad.gif  doh.gif Dar galvojau salotinės raibuolė snukainotos bus, bet kur tau doh.gif  Nuvytusiais žiedais, sudžiuvusiom šaknim, bet vis dar 59...žodžiu...tik katlėjų po apie 54 besiskleidžiančiais pumpurais yra tai vat vos ir atsilaikiau...bet atsilaikiau palaužyti pumpurai...ai galvoju iš orchidėjų .lt tokia kaina gražesnių nusiperku g.gif na pabandysiu žvilgtelt savaiotgalį, bet eji pas juos už numirėlius nukainavimai iki 30lt ką aš žinau... Tiesa yra gan gražių cimbidžių, miltonijų bet tokių bordinių, jau turiu nenoriu ir jos jau po 25 panašiai o nebe po 50. Tai vat, kas tada sudžiuvusios nukainavimas iki 30? doh.gif  Susinervinau žodžiu...

na ermitazas niekada ir negarsejo palankiom kainom ar didelem nuolaidom
Atsakyti
[quote=sokejuke86,2009 11 11, 22:51]
O aš nulėkiau šiandien vilniuje į Ermitažą...pasipiktinau...Geltona buvusi miltonija, visa sudžiuvusi nukainota nuo 54 lt iki 29, už džiuvėsį!!!!!nesąmonė verysad.gif doh.gif Dar galvojau salotinės raibuolė snukainotos bus, bet kur tau doh.gif Nuvytusiais žiedais, sudžiuvusiom šaknim, bet vis dar 59...žodžiu...tik katlėjų po apie 54 besiskleidžiančiais pumpurais yra tai vat vos ir atsilaikiau...bet atsilaikiau palaužyti pumpurai...

kokia katlėjų spalva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 11 lapkričio 2009 - 22:06
Na bet Vilniečiam taui bene vienintelė įdomesnių orchyčių vieta doh.gif
Jolla42, katlėjos alyvinės su geltonu viduriuku, nors žiedai nelabai dideli, kvapo irgi neužuodžiau, be to dauguma su pumpurais
Atsakyti
ačiū, net ramiau pasidarė- noriu raudonos arba oranžinės- bet turbūt norai neįgyvendinami, lauksiu pavasario, o tada - iš skm imsiu
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 11, 21:28)
Jalka, Indraja, gal judviejų albumėlius irgi į pirmąjį psl. įdėti?  ax.gif
Aš jau bijau, jei man pavyks 28 d. iš darbo pabėgti ir važiuoti, tai bankrotuosiu  verysad.gif  manes coelogyne cristata laukia  blush2.gif  vaje vaje....  schmoll.gif

as nelabai supratau,kam tas mano albumelis pirmam puspaly ? as gi nieko gero jame neturiu lotuliukas.gif menkas tas albumelis mano,ir patirtis menka..bet aciu blush2.gif
Atsakyti