Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(simre @ 2009 11 11, 11:03)
O tilandsijos kuom skiriasi nuo tų, kur matėm šeštadienį po 30 lt?

tos pačios, gal šiek tiek mažesnės ( nelabai atsimenu anų blush2.gif ) ir plastmasiniame vazonėly 4u.gif
Ar žiūrėjai saviškės katlėjos šaknis? samaną greitom nuroviau, o pati gėlė šlapia, už tai ko gero jos taip greit žydi, maniškės net pumpurai nežydėję- nukritę, reiks raut dėl šventos ramybės.
Ir kokia prasmė užsikelt nerealias kainas, o po to lavonus vos ne už dyką pardavinėt, būtų pigiau buvę- senai visi būtų išpirkę šviežias gėles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 11 lapkričio 2009 - 10:19
QUOTE(rosee @ 2009 11 11, 10:27)
Vienas žiedelis jau vysta, bet kiti pradeda skleistis  wub.gif , taip miela  wub.gif

Rodomes kaip skleidžiames biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 11 lapkričio 2009 - 10:44
QUOTE(pabirze @ 2009 11 11, 11:13)
Ar žiūrėjai saviškės katlėjos šaknis? samaną greitom nuroviau, o pati gėlė šlapia, už tai ko gero jos taip greit žydi, maniškės net pumpurai nežydėję- nukritę, reiks raut dėl šventos ramybės.

Nieko nežiūrėjau kol kas. Pasistačiau virtuvėj ant stalo, kad po nosim būtų. Reiks susikaupt reviziją padaryt. Bet lyg nesinori nagų kišt, kol dar pimpurų yra. Tos šaknys, kur matosi paviršiuje tai baltos, gražios. Ir apskritai reiktų man pasiskaityt apie jas kur nors ką nors, nes nė bum bum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 11 lapkričio 2009 - 10:52
QUOTE(simre @ 2009 11 11, 11:47)
Nieko nežiūrėjau kol kas. Pasistačiau virtuvėj ant stalo, kad po nosim būtų. Reiks susikaupt reviziją padaryt. Bet lyg nesinori nagų kišt, kol dar pimpurų yra. Tos šaknys, kur matosi paviršiuje tai baltos, gražios. Ir apskritai reiktų man pasiskaityt apie jas kur nors ką nors, nes nė bum bum.

jei turi pumpurų - nelįsk, aš saviškę revizuosiu- parašysiu, gal be reikalo aš čia panikuoju, tegul skleidžiasi tavieji 4u.gif
http://www.rojaussod...i...=102&t=2320 kad darbe nenuobodžiautum lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 11 lapkričio 2009 - 10:56
nu nzn, abejoju as del sitos katlejos..... smile.gif
gal pavyks kaip nors atsilaikyti....

nes jau rezervavausi salotas (miltoniopsi is skelbimu ) blush2.gif blush2.gif (aciu jollai wink.gif)

ir dar galvoju,kad lapkricio 28 d kaip nors eis pas SKM prasinest lotuliukas.gif

merginos, o kas is Kauno vaziuosit? a?

as gal kaip nors kartu smile.gif
Atsakyti
man kilo klausimas, kodel skelbimuose tiek daug orchideju pastaruoju metu parduoda? g.gif
Atsakyti
naujos prekės gėliomanėms 4u.gif lotuliukas.gif :

http://www.floriada.lt/apage/47880.php
Atsakyti
patikrinau šaknis katlėjos, pirkau su nemažai vaikučių, tai nenorėjau jais rizikuot, ir aš neklydau, bepradedanti pūti, iškirpau 3 ištižusias šaknis, o likiusios - tokios šlapios, dabar džiovinu lotuliukas.gif Gerai, kad laiku- šita gyvens wub.gif
Atsakyti
buvau karmelitoj doh.gif
nu kiek groziu,sakes,gaila pinigine plona buvo,dar algu negave doh.gif
pfaliku ivairiausiu uz 14-17-20-29 lt...cambriju,denrobiu ivairiausiu po 17 lig..nu sakes..laksciau tarp vazonu liezuvi pakabinus,nezinojau ka ir griebt lotuliukas.gif nu bet apsistojau ties pfaliku,su jais geriausiai sutariu..o jei lt buciau turejus tai griebus buciau daug daugiau...
tai va mano grozis...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 11 11, 18:15)
buvau karmelitoj doh.gif

grozis wub.gif thumbup.gif
o as vis apie cambrija svajoju, kazkaip nesiseka man ja isigyti ir zygucio... tada buvau bazese bet labai jau tokie schmoll.gif buvo
p.s pabirze, jau avataras tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 11 11, 19:28)
grozis  wub.gif  thumbup.gif
o as vis apie cambrija svajoju, kazkaip nesiseka man ja isigyti ir zygucio... tada buvau bazese bet labai jau tokie  schmoll.gif buvo
p.s pabirze, jau avataras tai  thumbup.gif  thumbup.gif

aš taip dabar jaučiuos- reikia lašiakus mest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 11, 20:31)
aš taip dabar jaučiuos- reikia lašiakus mest lotuliukas.gif

man irgi sitas kirmeliukas patinka thumbup.gif

lasiakus geriausia mesti kai karsta...siaip ar taip maziau valgai... dar ir oras padeda diet laikytis. o ziema mazai sansu doh.gif
Atsakyti