Sveikos,
info ligonnėms: "Tik gėlės'e" geltonos katlėjos, kurias kai kas šeštadienį matėm ir uostėm šiandien vakare buvo po 30 lt. Viena susiradau apvytusią tai už 20 lt pasiėmiau. Turėčiau kantrybės, būčiau ilgiau laukus, kol daugiau nukainuos arba bus pasirinkimas didesnis, ale kad neturiu Beje, tarp geltonų įsimaišiusios žalsvos kvepia kitaip, nei geltonos.
QUOTE(simre @ 2009 11 10, 20:27)
Sveikos,
info ligonnėms: "Tik gėlės'e" geltonos katlėjos, kurias kai kas šeštadienį matėm ir uostėm šiandien vakare buvo po 30 lt. Viena susiradau apvytusią tai už 20 lt pasiėmiau. Turėčiau kantrybės, būčiau ilgiau laukus, kol daugiau nukainuos arba bus pasirinkimas didesnis, ale kad neturiu Beje, tarp geltonų įsimaišiusios žalsvos kvepia kitaip, nei geltonos.
tai neklydau, kad ne pakalnutėm man kvepėjo ale kodėl jų taip neperka? užsišaukė per didelę kainą matyt ir kodėl taip greit vysta?kokia būklė?
QUOTE(borjomi @ 2009 11 10, 19:21)
gal galite ir man padeti? gal kas galetu parasyti tikslu sios orchidejos pavadinima?
kokios rūšies tai orchideja?
kokios rūšies tai orchideja?
O gal galima nuotrauką ne tik žiedų
O tos katlejos stipriai kvepia? Ar vos eina uzuost nosi prikisus?
QUOTE(pabirze @ 2009 11 10, 20:43)
tai neklydau, kad ne pakalnutėm man kvepėjo ale kodėl jų taip neperka? užsišaukė per didelę kainą matyt ir kodėl taip greit vysta?kokia būklė?
Vakar pardavėjos kalbėjosi tarpusavyje, kad perka, atseit viena jų perskambino klientėms, kurios šių retenybių labai norėjo, tai jau vis atlekia pirkt. Būklė jų gera, tos, kurią pasiėmiau tik didžiojo auginio žiedai apvytę, o ant mažesnio dar yra keli pumpurai. Gal prasiskleis. Lapai kieti kaip kokios špakliuotės - niekad nebuvau katlėjų lapų čiupinėjus, neįsivaizdavau, kokie jie.
QUOTE(Tina* @ 2009 11 10, 23:01)
O tos katlejos stipriai kvepia? Ar vos eina uzuost nosi prikisus?
Pakankamai. Ne taip, kaip lelijos, nuo kurių turi iš kambario bėgt, bet pakankamai. Nors kai tu uoslės neturi...
nu jei bus sestad nukainota, ir jei ju dar ten bus, tai matyt mano "atsilaikymo" bandymai nueis visi suniui ant uodegos
QUOTE(Šilingė @ 2009 11 10, 14:28)
Primygtinai rekomenduoju aklai netikėti straipsniais, kuriuose be to, kad yra gramatinių klaidų, dar ir nuo vagių liepia kaktusais gintis
QUOTE(evutext @ 2009 11 11, 10:01)
nu jei bus sestad nukainota, ir jei ju dar ten bus, tai matyt mano "atsilaikymo" bandymai nueis visi suniui ant uodegos
siūlyčiau griebti , tik pasieškok su daug auginių.
Vienas žiedelis jau vysta, bet kiti pradeda skleistis , taip miela
Žadėjo paskambinti, kai vėl ką gaus įdomesnio, užprašiau kitokių spalvų
ne nu tikrai pavojinga cia lankytis...... pas mane jauciu bus katleju ir phalaenopsiu rojus su dar keliom "priemaisom"
ką tik grįžau, šiaip ne taip radau vieną varganą, ir vos ne vos nusiderėjau iki 20 ( neverta ir tiek ), likusios dar pumpuruotos( maniškė jau nebe ), o daugiau - dar reikia laukt. užvežė daug gėlių, phalenopsių simpatiškų, tilansijų po 7 pilkų, miltonijų, dendrobium b. įvairių spalvų ir pan.
QUOTE(pabirze @ 2009 11 11, 10:54)
ką tik grįžau, šiaip ne taip radau vieną varganą, ir vos ne vos nusiderėjau iki 20 ( neverta ir tiek ), likusios dar pumpuruotos( maniškė jau nebe ), o daugiau - dar reikia laukt. užvežė daug gėlių, phalenopsių simpatiškų, tilansijų po 7 pilkų, miltonijų, dendrobium b. įvairių spalvų ir pan.
Na ką... pietų pertrauka jau suplanuota
O tilandsijos kuom skiriasi nuo tų, kur matėm šeštadienį po 30 lt?