Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(jalka @ 2009 11 10, 13:20)
ir mano raibuole zydes...laukiu nesulaukiu wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kain saunuuu bigsmile.gif Sveikinu su busimu ziedeliu 4u.gif
Atsakyti
Šiandien paskaičiau, kad orchių negalima laikyti miegamajame, kaip galvojate g.gif

ORCHIDĖJOS garsėja kaip energijos grobikės. Jas verta auginti oranžerijose, bet ne namuose. Jokiu būdu nelaikykite miegamajame, mat aktyviausiai orchidėjos energiją siurbia naktį ir apyaušriu. Primygtinai nepatariama turėti ligoniams ir silpniems žmonėms.

Info iš čia
http://www.ve.lt/?da...p;id=1243239077
Atsakyti
pas mane ant visu palangiu-orchidejos..miegamajame 5....nepastebiu,jokio issiurbimo...pries uzmigdama groziuosi ziedais,atsibudus irgi...nes butent i miegamaji susitempiu zydincias blush2.gif ,kad dziugintu mane tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2009 11 10, 13:17)
Šiandien paskaičiau, kad orchių negalima laikyti miegamajame, kaip galvojate g.gif

ORCHIDĖJOS garsėja kaip energijos grobikės. Jas verta auginti oranžerijose, bet ne namuose. Jokiu būdu nelaikykite miegamajame, mat aktyviausiai orchidėjos energiją siurbia naktį ir apyaušriu. Primygtinai nepatariama turėti ligoniams ir silpniems žmonėms.

Info iš čia
http://www.ve.lt/?da...p;id=1243239077

Primygtinai rekomenduoju aklai netikėti straipsniais, kuriuose be to, kad yra gramatinių klaidų, dar ir nuo vagių liepia kaktusais gintis doh.gif
Atsakyti
o as tikiu kitais dalykais. zmones, kuriems netinka energetiniai siurbikai- orchidejos - matyt ju ir nemegsta. o kas megsta, tam jos tinka smile.gif

o gal man pvz reikia, kad energija siurbtu kas , nes jos perteklius lotuliukas.gif
Atsakyti
Na aš pati irgi nieko nejaučiu, nors miegamajame laikau tik vieną, bet pačią didžiausią ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 10, 14:34)
o as tikiu kitais dalykais. zmones, kuriems netinka energetiniai siurbikai- orchidejos - matyt ju ir nemegsta. o kas megsta, tam jos tinka smile.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif
dar daug ka lemia isitikinimai, jei as tikesiu, kad koks nors augalas mano namuose "kenkejas" tai as ir kaltinsiu ji kai neissimiegosiu ar kai skaudes galva, ar pvz. busiu blogos nuotaikos doh.gif

Priesingai negu tame straipsnyje mano energetika su orchidejomis netgi labai sutampa, jos pas mane nesiskundzia, o ir as intuityviai pajauciu jei kuriai nors kas nors negerai ir tuomet laiku imuosi reikalingu priemoniu ax.gif Is orchideju kaip ir is kitu savo augalu jokio kenkejisko poveikio nejauciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mademoisellee: 10 lapkričio 2009 - 14:46
Sveikutės 4u.gif netyčia gavau progą prisijungti,tai trumpai atsakysiu...
pigučių nesibaidau,svarbu augalas sveikas,nes net ir žydinčia nusipirkus,po to vistiek reikia laukt sekančio žydėjimo. Šokėjuke- nusiunčiau mikuotukei dar karta nuorodo,gal kuri klaida padarėm? Įmetu nuorodą ir čia http://public.fotki....lla42/orchidlge
sveikinu visas laukiančias žiedelių 4u.gif mano pavargėlė irgi pražydo,pasirodysim kai gryšiu ax.gif
Atsakyti
jolla42, ačiū 4u.gif Malonu į grožiukus paspoksot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2009 11 10, 13:17)

gerai, kad mano vyras tokio straipsniuko nemate, tai tuoj patikejes orches isgrustu - tam kambary, kuriam miegam, ju ~ 40. O dabar nezino ir visai energingas jauciasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 10, 19:31)
gerai, kad mano vyras tokio straipsniuko nemate, tai tuoj patikejes orches isgrustu - tam kambary, kuriam miegam, ju ~ 40. O dabar nezino ir visai energingas jauciasi  biggrin.gif

ne gėlių , o žmonių reikia bijot, deja verysad.gif
Atsakyti
gal galite ir man padeti? gal kas galetu parasyti tikslu sios orchidejos pavadinima?
kokios rūšies tai orchideja?user posted image
Atsakyti