Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(evutext @ 2009 11 10, 09:40)
mikuotuke, keistai ir man pasirode, bet zinai, vis tiek katleja wink.gif

beje, 3 fotkej kalteja irgi nevysta wink.gif

ale tiksliai biggrin.gif
bet jei realybėje tokios yra, tai jos graaažios wub.gif drinks_cheers.gif
na, kas naujo gėlių pasaulyje? ax.gif
vakar gi vos nenusprogau iš džiaugsmo - mano raibuolė, kurios foto kažkur nukišau, iš vaikučio leidžia žiedą pamažu (vos matomas, bet riebus būsimas pumpuras) bigsmile.gif va tokia turėtų būti bigsmile.gif tai dabar laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti
mano zalia raibuole irgi kazka itartino leidzia.... kaip trisl apus is vienos vietos vienu metu smile.gif bet dar neaisku kas ten tiksliai...gal ne tik lapai:)
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 10, 10:26)
mano zalia raibuole irgi kazka itartino leidzia.... kaip trisl apus is vienos vietos vienu metu smile.gif bet dar neaisku kas ten tiksliai...gal ne tik lapai:)

Ta prasme, iš šono? tada gali būti naujas vaikutis, jos mėgsta augintis atžalas ax.gif o jei iš skrotelės visurio, tai įdomuuuuu? g.gif pas mane iškart pūkuotas gauruotas padarėlis iš viduriuko lenda, tai aišku, kad žiedukas, o štai daugiažiedė lapelius iš skrotelės leidžia, tai ir svarstau - gal po juo žiedstiebiukas slepiasi ax.gif
Papildyta:
(beje, skm forume pasirodė bigsmile.gif skm, eikš pas mus! bigsmile.gif oi laukiam laaaaukiam.... drinks_cheers.gif )
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 10, 11:33)
Ta prasme, iš šono? tada gali būti naujas vaikutis, jos mėgsta augintis atžalas   ax.gif  o jei iš skrotelės visurio, tai įdomuuuuu?  g.gif  pas mane iškart pūkuotas gauruotas padarėlis iš viduriuko lenda, tai aišku, kad žiedukas, o štai daugiažiedė lapelius iš skrotelės leidžia, tai ir svarstau - gal po juo žiedstiebiukas slepiasi  ax.gif
Papildyta:
(beje, skm forume pasirodė  bigsmile.gif  skm, eikš pas mus!  bigsmile.gif  oi laukiam laaaaukiam....  drinks_cheers.gif  )

is skroteles vidurio. smile.gif tai va, kad idooomu smile.gif

skm? smile.gif fainai smile.gifsmile.gifsmile.gif

beje, is orchidejos.lt pirkta vanda auginasi vaikuti,leidzia nauja lapa ir dvi pirsto storio saknis.

raibuole - nauja lapeli is vidurio ir ta nenustatyos kilmes "trilapi" darini smile.gif)

na o brassia is karto du naujus gumbus auginasi smile.gif

zodziu, siuo metu aktyviausios mano gelyne grazuoles is orchidejos.lt smile.gif

cia biski reklamos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 10 lapkričio 2009 - 09:38
mikuotuke labai jau grazus ziedas ir as laukiu laukiu, kada mano raibuole pražys
Atsakyti
labai jau tada įtartina, jei net 3 iš karto lapeliai lenda! bigsmile.gif
gausi pranešinėti naujienas biggrin.gif
Atsakyti
aš čia ax.gif kažkaip buvau dingus iš gyvenimo, bet dabar jau noriu sugrįžti 4u.gif
Papildyta:
[quote=evutext,2009 11 10, 10:34]

beje, is orchidejos.lt pirkta vanda auginasi vaikuti,leidzia nauja lapa ir dvi pirsto storio saknis.

džiaugiuosi, kad visi augaliukai puikiai laikosi, taip yra dėl tinkamos priežiūros. Noriu duoti patarimą dėl vandos vaikiuko, turbūt ir pati žinote, bet geriau kelis kart pasakyti. Kuomet laistote vandą su vaikiuku, būtinai po laistymo vaikiuką nusausinkite, nes jis auga žemai, pačioje apačioje ir jei giliau pamerkiat į jį gali pribėgti vandens, kuris gali pridaryti bėdų, todėl arba laistant merkite tik iki vaikučio arba po laistymo jį gerai nusausinkite 4u.gif
Atsakyti
[quote=skm,2009 11 10, 12:01]
aš čia ax.gif kažkaip buvau dingus iš gyvenimo, bet dabar jau noriu sugrįžti 4u.gif
Papildyta:
[quote=evutext,2009 11 10, 10:34]

džiaugiuosi, kad visi augaliukai puikiai laikosi, taip yra dėl tinkamos priežiūros. Noriu duoti patarimą dėl vandos vaikiuko, turbūt ir pati žinote, bet geriau kelis kart pasakyti. Kuomet laistote vandą su vaikiuku, būtinai po laistymo vaikiuką nusausinkite, nes jis auga žemai, pačioje apačioje ir jei giliau pamerkiat į jį gali pribėgti vandens, kuris gali pridaryti bėdų, todėl arba laistant merkite tik iki vaikučio arba po laistymo jį gerai nusausinkite 4u.gif
[/quote]

aciu aciu, merkiu iki vaikucio smile.gif ir tas jau antra lapa uzaugino pas mane smile.gif

na, idomu dabar raibuole koki ten padara auginasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2009 11 10, 10:01)
Noriu duoti patarimą dėl vandos vaikiuko..

pravers ir man šitas patarimas smile.gif Skm sanderiana pas mane du vaikučius turi.
Atsakyti
Noriu naujų gėlyčių..... ax.gif doh.gif Mano tai micrantum iš skm pirktas lapuką naują auginasi, Mini markas lapus ir šakneles auginasi lotuliukas.gif Tai tik tiek rodos iš orchidėjos.lt ir pirkausi. Bet dar labai noriu, jau zyziu draugui, kad kalėdom noriu orchidėjos.lt čekio, žiūrėsim ar išsizysiu.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 11 10, 13:09)
Noriu naujų gėlyčių..... ax.gif  doh.gif Mano tai micrantum iš skm pirktas lapuką naują auginasi, Mini markas lapus ir šakneles auginasi lotuliukas.gif  Tai tik tiek rodos iš orchidėjos.lt ir pirkausi. Bet dar labai noriu, jau zyziu draugui, kad kalėdom noriu orchidėjos.lt čekio, žiūrėsim ar išsizysiu.

oi ***** lotuliukas.gif as vakar savo vyriskiui sakau.... bet tu ZINAI,ko as noriu dovanu? sako ko...sakau tikrai zinai,bet nepirksi.... blush2.gif blush2.gif

zodziu,spaudimas jau prasidejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir mano raibuole zydes...laukiu nesulaukiu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti