Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(kadaryti @ 2009 11 09, 16:53)
Siaip pagal aprasyma esu skaiciusi - cia toks puvinys isimeta nuo per dideles dregmes. Kai aplinkoje salta ir dregna ir ypac vakare palaiscius, per nakti isimeta puvinys ir ryte jau galima tik kose is orchidejos rasti.

SVEIKOS MERGINOS 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Na ir groziai, na ir groziai pas Jus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
As sau jau uzdraudziau daugiau ka nors i namus tempti - ieskau dabar tik labai labai didelio zydincio cimbidzio blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ir jei ka dar galesiu kelias Vandutes priglausti su laiku ax.gif  ax.gif  ax.gif
Daugiau jei noriu geliu, reikia stovo blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

jeigu Kaune tai Vaidrenoj,gražių žydinčių cimbų matėm,po 27 ir 50 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 11 09, 15:11)
Sveikos!  4u.gif
Sumečiau savo orchidėjų nuotraukas į fotoalbumą. Ne visos čia; gaila, didžiosios dalies gražių žiedų taip ir nenufotografavau  doh.gif

turi nemazai graziu gelyciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 11 09, 15:43)
turi nemazai graziu gelyciu  wub.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadaryti @ 2009 11 09, 15:53)
SVEIKOS MERGINOS 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Na ir groziai, na ir groziai pas Jus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
As sau jau uzdraudziau daugiau ka nors i namus tempti - ieskau dabar tik labai labai didelio zydincio cimbidzio blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Geltonas, kvepiantis, 45Lt, Vilniuj, Eišiškių pl/8

http://public.fotki....091109-002.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 09 lapkričio 2009 - 16:18
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 09, 14:31)
aš nukainuotų prisirinkau-zygutį radau,nužydėjąs,bet tvarkingom šaknim  thumbup.gif (nebuvo žydinčių  verysad.gif ),Bealarą-su pora pumpurų-pražys parodysiu;raibuolę-jei viskas ok-lauksiu žiedų...,ir epikatlėją-taip pat gražus krūmas-žiedų tik sulaukti  rolleyes.gif

Na ir gelezine kantrybe thumbup.gif Zinoma, smagu laukti ziedeliu nezinant kokie jie bus ir tas staigmenos nezinomybes jausmas, bet mano nervai neatlaikytu pusmeti ar daugiau ziedu laukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 09, 08:26)
o kurioje cia Rimi?  g.gif

Oi kaip čia neparašiau, baisu:( Šiaurės miestelio rimi, na toje prie banginio, prie Žaliojo centro.
Atsakyti
O mano vandutė vis žiedukus skleidžia, aš vis dar į ją atsižiūrėt negaliu lotuliukas.gif Matyt tai kol kas ir padeda susilaikyt nuo naujų pirkiniųsmile.gif
Atsakyti
jolla42 Jūsų albumėlio iš mūsų 1o puslapiuko nuorodos neatidaro, gal įmeskit čia nuorodėlę, jau seniai žiūrėjau:(
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 11 09, 15:11)
Sveikos!  4u.gif
Sumečiau savo orchidėjų nuotraukas į fotoalbumą. Ne visos čia; gaila, didžiosios dalies gražių žiedų taip ir nenufotografavau  doh.gif

Grazus ziedai wub.gif
Atsakyti
keliu tema i virsu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
evutext, pirmoje foto nevystanti katlėja biggrin.gif (kažkada buvau ją įdėjusi akių grožiui, bet merginos apšvietė biggrin.gif )
Apsicimbinau doh.gif namie dar du cimbidžiai. Kur juos slėpt? lotuliukas.gif
Atsakyti
mikuotuke, keistai ir man pasirode, bet zinai, vis tiek katleja wink.gif

beje, 3 fotkej kalteja irgi nevysta wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 10 lapkričio 2009 - 08:41