mikuotuke, tai nustojai tu, ar nenustojai?
QUOTE(Tina* @ 2009 11 09, 00:43)
iš to ką mačiau........
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 11 07, 13:56)
Mergaitės...Vilniuje tik Gėlės gėlinukėje rimi yra gelsvai žalsvų katlėjų.....Vos atsilaikiau nepirkus, jei kuri norit lėkit 45litai. Na ir kambrijų ten pat nieko visai yra.
o kurioje cia Rimi?
Mergaites, gal galite padeti atpazinti? Pirkau nukainotą, nuzydejusią.Parasyta-orcideja. Dabar prazydo.
Taip atrodo bulvės
Cia ruosiasi zydeti
O cia ziedai
Taip atrodo bulvės
Cia ruosiasi zydeti
O cia ziedai
QUOTE(pabirze @ 2009 11 07, 10:35)
Taisau klaidą - iš naujo fotografavau
Nuostabi katleja Man jos nelabai bet sita groziu grozis Tokiu foto prisiziurejus galima jomis pradeti zavetis
Merginos, o kur foto is sestadienines medziokles? Labai smalsu
QUOTE(Tina* @ 2009 11 09, 00:43)
ji jau ''prasisuko'' pirkimo-pardavimo temoj........... paūmėjimas??
Mademoiselle-mikuotukė turi kuo girtis
aš nukainuotų prisirinkau-zygutį radau,nužydėjąs,bet tvarkingom šaknim (nebuvo žydinčių ),Bealarą-su pora pumpurų-pražys parodysiu;raibuolę-jei viskas ok-lauksiu žiedų...,ir epikatlėją-taip pat gražus krūmas-žiedų tik sulaukti
QUOTE(Sela:) @ 2009 11 09, 10:00)
Mergaites, gal galite padeti atpazinti?
Man atrodo, čia Odontoglossum hibridas , žvilgtelk čia.
Kaštone, ačiū tau
QUOTE(Kaštonė @ 2009 11 09, 15:25)
Sela , kokia tavo avatare katlėja nuostabi, tavo ?
Neeea, internetinė Turiu katlėją, bet pas mane dar nezydėjo
QUOTE(jalka @ 2009 11 07, 23:06)
trecia ismeciau siandien...pajuoduoja,suminksteja,kaip kose lapai,visas vidurys...
Siaip pagal aprasyma esu skaiciusi - cia toks puvinys isimeta nuo per dideles dregmes. Kai aplinkoje salta ir dregna ir ypac vakare palaiscius, per nakti isimeta puvinys ir ryte jau galima tik kose is orchidejos rasti.
SVEIKOS MERGINOS
Na ir groziai, na ir groziai pas Jus
As sau jau uzdraudziau daugiau ka nors i namus tempti - ieskau dabar tik labai labai didelio zydincio cimbidzio ir jei ka dar galesiu kelias Vandutes priglausti su laiku
Daugiau jei noriu geliu, reikia stovo
Sveikos!
Sumečiau savo orchidėjų nuotraukas į fotoalbumą. Ne visos čia; gaila, didžiosios dalies gražių žiedų taip ir nenufotografavau
Sumečiau savo orchidėjų nuotraukas į fotoalbumą. Ne visos čia; gaila, didžiosios dalies gražių žiedų taip ir nenufotografavau