Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(jolla42 @ 2009 11 08, 00:49)
http://www.easyorchi...orning-Joy.html

pagal pavadinimą,tai viena iš pigučių bus tokia... radau lipduką su pav.  thumbup.gif
zigopetalo šaknys pasirodo gražios-lauksiu žiedų  rolleyes.gif

tikrai, tokiom prekiavo - graži, o dabar manim pasirūpink- kas ten šalia macodes - pamiršau blush2.gif
Man irgi buvo linksma- gerai pailsėjau, tik gaila , kad laimikis mažokas
Papildyta:

epikatlėja visai nelaistyta, o gėlės kelionę ištvėrė kuo puikiausiai- kiba pakuotoja dirbi, dar taip kruopščiai suvynioto augalo nebuvau gavus, ištvertų ir žiemą 4u.gif

Evutext, miniukų nepastebėjau vakar.
Šokėjuke 86, ar kvepėjo taviškė katlėja, mano tai ne verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 08 lapkričio 2009 - 10:26
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 08, 09:24)
mikriukai, mašinytės, mobilieji....  ax.gif  susitariam ir

Butinai kada nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 08, 11:24)
mikriukai, mašinytės, mobilieji....  ax.gif  susitariam ir susitinkam  ax.gif  mirksiukas.gif
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  manęs nėra  schmoll.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

jolla42 - na, kaip nesmagu, kad dendrobiuką pamiršau  verysad.gif gausiu kažkaip važiuoti Vilniun ir prašytis tą dieną iš darbo  blush2.gif

lotuliukas.gif kai kam vakar nesisekė... mirksiukas.gif lotuliukas.gif
labai lauksiu dendrobiuko thumbup.gif jetau kaip smagu blush2.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 11 08, 12:12)
tikrai, tokiom prekiavo - graži, o dabar manim pasirūpink- kas ten šalia macodes - pamiršau blush2.gif
Man irgi buvo linksma- gerai pailsėjau, tik gaila , kad laimikis mažokas
Papildyta:

epikatlėja visai nelaistyta, o gėlės kelionę ištvėrė kuo puikiausiai- kiba pakuotoja dirbi, dar taip kruopščiai suvynioto augalo nebuvau gavus, ištvertų ir žiemą 4u.gif

šalia macodes-miltonidium bartley schwarz ''highland'' ,mano albume pirma foto...
supratau,kad gėlės nebuvo aukštyn kojom ?? blush2.gif doh.gif
Atsakyti

Sveikos,
Gal kas kur matėt pardavime tauriųjų orchidėjų? Liudisijų, macodes, diosinijų?

o tai vien feleonopsiai..cimbidžiai..Merginos, kažin, kodėl tauriosios orchidėjos mažai auginamos? Juk jos tokios nuostabios..Aišku, pardavime retokai būna..

Aš jaučiu, kad rimtai įklimpau..Manau, kad ilgainiui nusistovės diagnozė - jewel orchids..
Atsakyti
Pabirže, jau kai gyriausi rašiau, mūsų grožiuko katlėjos minusas, kad nekvepia verysad.gif na bet vsi tiek nuostabi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2009 11 08, 15:35)
Sveikos,
Gal kas kur matėt pardavime tauriųjų orchidėjų? Liudisijų, macodes, diosinijų?

o tai vien feleonopsiai..cimbidžiai..Merginos, kažin, kodėl tauriosios orchidėjos mažai auginamos? Juk jos tokios nuostabios..Aišku, pardavime retokai būna..

Aš jaučiu, kad rimtai įklimpau..Manau, kad ilgainiui nusistovės diagnozė - jewel orchids..

Liudisijų šiuo emtu mačiau ermitaže, šiek tiek anksčiau ir macodes ten mačiau.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 11 08, 18:25)
Pabirže, jau kai gyriausi rašiau, mūsų grožiuko katlėjos minusas, kad nekvepia verysad.gif  na bet vsi tiek nuostabi 4u.gif

doh.gif vadinasi su kita sumaišiau blush2.gif vakar pabiržei pasakiau,kad kvepia doh.gif rolleyes.gif pardon 4u.gif na,bet vistiek laaaabai graži blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 08, 17:32)
doh.gif vadinasi su kita sumaišiau  blush2.gif vakar pabiržei pasakiau,kad kvepia  doh.gif  rolleyes.gif pardon  4u.gif na,bet vistiek laaaabai graži  blush2.gif  thumbup.gif

nieko baisaus, vis tiek jos neatsisakysiu, šiandien visi pumpurai prasiskleidė- nerealus grožis
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 08, 19:02)
nieko baisaus, vis tiek jos neatsisakysiu, šiandien visi pumpurai prasiskleidė- nerealus grožis

kai vyks kero dalinimas (kada nors blush2.gif ) aš pirma eilėje ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 08, 20:07)
kai vyks kero dalinimas (kada nors blush2.gif ) aš pirma eilėje  ax.gif  mirksiukas.gif

jolla, kazin lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 08, 21:29)
jolla, kazin  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif tada antra mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, dar viena nabagą namo partempiau doh.gif kaip atsilaikyt, nu pagailo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 11 08, 22:40)
Merginos, dar viena nabagą namo partempiau  doh.gif kaip atsilaikyt, nu pagailo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

kartais tiesiog neįmanoma atsilaikyti doh.gif schmoll.gif va ir aš - rodos, kažin kada nustojau tempti namo vargetas, kurių tiesiog pagailsta, bet paklausk merginų, ar nustojau blush2.gif doh.gif
Atsakyti