Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

Vakar nupirkau 2 nukainuotus falikus , labai noriu isgelbeti gelytes, gal pasiseks g.gif

Noriu plesti savo kolekcija, svajoju apie Vanda, tik branguoka man blush2.gif nu nieko, kas savaite atidesiu po 10 lt naujam pirkiniui
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 06, 20:47)
verysad.gif  na va, o aš jau kelintą kartą taaaip tikuosi susitikti  rolleyes.gif  (bet sveikata svarbiausia!)   4u.gif

O kurioj tu vietoj gyveni? As simre irgi gerai pazistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 11 07, 22:59)
O kurioj tu vietoj gyveni? As simre irgi gerai pazistu smile.gif

Toli ji gyvena, toli smile.gif
Atsakyti
sveikos,giriates laimikiais,o man nervas ima..nesuprantu kas mano gelems..ar cia vyrelis bedarinedamas langus gera darba padare doh.gif verysad.gif
trecia ismeciau siandien...pajuoduoja,suminksteja,kaip kose lapai,visas vidurys...dar viena bandziau gelbet,ispjausciau priberiau cinamono-nepadejo!
jau kiba nupavydejo kas mano gelyciu....siandien va oncidiuma neseniai prazydusi ismeciau...kelios bulvikes lik sveikos,bandysiu isodint,gal isleis saknytes... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
simre, o tai kaip cia jus sueinat tada? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 11 07, 23:14)
simre, o tai kaip cia jus sueinat tada?  smile.gif

Paprastai - internetas visagalis... O kadangi aš apie kvietkus paskutiniu metu mažai skaitinėju, tai ir telefonas bendravimui padeda.

P.S. kai kas šiandien skundėsi, kad orchidėjų ant palangių nebėr, lyg trūksta kažko, lyg reiktų...

Atsakyti
o kai kas tiek gėlių prisipirko, kad net pas mane mašinoj paliko vieną lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif šiaip taip parsibeldėm namučių... prisisvečiavom thumbup.gif
simre, pabirže, mikuotuke- AČIŪ už susitikimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai smagiai praleidau laiką jūsų kompanijoje thumbup.gif smagu vėl susitikti,o su pabirže dar ir susipažinti mirksiukas.gif
žinau visus kauno ''karštuosius taškus'' ir visai nesvarbu,kad asortimentas netenkino schmoll.gif ,kaip ir sakiau-ne dėl to važiavau... (be to ir įnoringa pirkėja...),
lauksiu sekančio ''pasimatymo'' blush2.gif
pabirže-kaip gėliukas? mano parsivežtos tai visai patenkinamos būklės,gal tik tos raibuolės šaknys nekokios,kažin jos tie vaikiukai nuosavas greitai išleis? nesu turėjos tokios,mano didelė,sveikom šaknim,tai neįsivaizduoju kaip ten būna..
o ta nežiniukė,kur lažinomės (ta pati mikuotukės ir evutext lygtai?)-tai tikrai epikatlėja,augalas identiškas maniškei-enciklija kitokia,be to žiedą sudžiūvusį radau ir jis katlėjos...,tik įdomu spalva kokia bus? g.gif

tiesa jei kuri norit gražių cimbidžių-Vaidrenoj palikom,žydintys po 27lt ir 50 lt...
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 11 07, 22:18)
P.S. kai kas šiandien skundėsi, kad orchidėjų ant palangių nebėr, lyg trūksta kažko, lyg reiktų...

Aha, o kazkada galva labai skaudejo del ju biggrin.gif
Papildyta:
Ypatingai, kai vonioj maudynes prasidedavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 08, 00:56)
o kai kas tiek gėlių prisipirko, kad net pas mane mašinoj paliko vieną lotuliukas.gif

bigsmile.gif net susiskaičiavau...... lotuliukas.gif
juokauju,žinau kas mirksiukas.gif ,bet tikrai ne gražiausią-tos foto jau yra...,bus proga susitikti drinks_cheers.gif
blush2.gif aš pavasario lauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.easyorchi...orning-Joy.html

pagal pavadinimą,tai viena iš pigučių bus tokia... radau lipduką su pav. thumbup.gif
zigopetalo šaknys pasirodo gražios-lauksiu žiedų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 11 07, 23:14)
simre, o tai kaip cia jus sueinat tada?  smile.gif

mikriukai, mašinytės, mobilieji.... ax.gif susitariam ir susitinkam ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(pabirze @ 2009 11 07, 23:56)

blush2.gif blush2.gif blush2.gif manęs nėra schmoll.gif lotuliukas.gif blush2.gif

jolla42 - na, kaip nesmagu, kad dendrobiuką pamiršau verysad.gif gausiu kažkaip važiuoti Vilniun ir prašytis tą dieną iš darbo blush2.gif
Atsakyti