Vakar nupirkau 2 nukainuotus falikus , labai noriu isgelbeti gelytes, gal pasiseks
Noriu plesti savo kolekcija, svajoju apie Vanda, tik branguoka man nu nieko, kas savaite atidesiu po 10 lt naujam pirkiniui
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 06, 20:47)
na va, o aš jau kelintą kartą taaaip tikuosi susitikti (bet sveikata svarbiausia!)
O kurioj tu vietoj gyveni? As simre irgi gerai pazistu
QUOTE(Tina* @ 2009 11 07, 22:59)
O kurioj tu vietoj gyveni? As simre irgi gerai pazistu
Toli ji gyvena, toli
sveikos,giriates laimikiais,o man nervas ima..nesuprantu kas mano gelems..ar cia vyrelis bedarinedamas langus gera darba padare
trecia ismeciau siandien...pajuoduoja,suminksteja,kaip kose lapai,visas vidurys...dar viena bandziau gelbet,ispjausciau priberiau cinamono-nepadejo!
jau kiba nupavydejo kas mano gelyciu....siandien va oncidiuma neseniai prazydusi ismeciau...kelios bulvikes lik sveikos,bandysiu isodint,gal isleis saknytes...
trecia ismeciau siandien...pajuoduoja,suminksteja,kaip kose lapai,visas vidurys...dar viena bandziau gelbet,ispjausciau priberiau cinamono-nepadejo!
jau kiba nupavydejo kas mano gelyciu....siandien va oncidiuma neseniai prazydusi ismeciau...kelios bulvikes lik sveikos,bandysiu isodint,gal isleis saknytes...
simre, o tai kaip cia jus sueinat tada?
QUOTE(Tina* @ 2009 11 07, 23:14)
Paprastai - internetas visagalis... O kadangi aš apie kvietkus paskutiniu metu mažai skaitinėju, tai ir telefonas bendravimui padeda.
P.S. kai kas šiandien skundėsi, kad orchidėjų ant palangių nebėr, lyg trūksta kažko, lyg reiktų...
o kai kas tiek gėlių prisipirko, kad net pas mane mašinoj paliko vieną
šiaip taip parsibeldėm namučių... prisisvečiavom
simre, pabirže, mikuotuke- AČIŪ už susitikimą labai smagiai praleidau laiką jūsų kompanijoje smagu vėl susitikti,o su pabirže dar ir susipažinti
žinau visus kauno ''karštuosius taškus'' ir visai nesvarbu,kad asortimentas netenkino ,kaip ir sakiau-ne dėl to važiavau... (be to ir įnoringa pirkėja...),
lauksiu sekančio ''pasimatymo''
pabirže-kaip gėliukas? mano parsivežtos tai visai patenkinamos būklės,gal tik tos raibuolės šaknys nekokios,kažin jos tie vaikiukai nuosavas greitai išleis? nesu turėjos tokios,mano didelė,sveikom šaknim,tai neįsivaizduoju kaip ten būna..
o ta nežiniukė,kur lažinomės (ta pati mikuotukės ir evutext lygtai?)-tai tikrai epikatlėja,augalas identiškas maniškei-enciklija kitokia,be to žiedą sudžiūvusį radau ir jis katlėjos...,tik įdomu spalva kokia bus?
tiesa jei kuri norit gražių cimbidžių-Vaidrenoj palikom,žydintys po 27lt ir 50 lt...
simre, pabirže, mikuotuke- AČIŪ už susitikimą labai smagiai praleidau laiką jūsų kompanijoje smagu vėl susitikti,o su pabirže dar ir susipažinti
žinau visus kauno ''karštuosius taškus'' ir visai nesvarbu,kad asortimentas netenkino ,kaip ir sakiau-ne dėl to važiavau... (be to ir įnoringa pirkėja...),
lauksiu sekančio ''pasimatymo''
pabirže-kaip gėliukas? mano parsivežtos tai visai patenkinamos būklės,gal tik tos raibuolės šaknys nekokios,kažin jos tie vaikiukai nuosavas greitai išleis? nesu turėjos tokios,mano didelė,sveikom šaknim,tai neįsivaizduoju kaip ten būna..
o ta nežiniukė,kur lažinomės (ta pati mikuotukės ir evutext lygtai?)-tai tikrai epikatlėja,augalas identiškas maniškei-enciklija kitokia,be to žiedą sudžiūvusį radau ir jis katlėjos...,tik įdomu spalva kokia bus?
tiesa jei kuri norit gražių cimbidžių-Vaidrenoj palikom,žydintys po 27lt ir 50 lt...
QUOTE(simre @ 2009 11 07, 22:18)
P.S. kai kas šiandien skundėsi, kad orchidėjų ant palangių nebėr, lyg trūksta kažko, lyg reiktų...
Aha, o kazkada galva labai skaudejo del ju
Papildyta:
Ypatingai, kai vonioj maudynes prasidedavo
QUOTE(pabirze @ 2009 11 08, 00:56)
net susiskaičiavau......
juokauju,žinau kas ,bet tikrai ne gražiausią-tos foto jau yra...,bus proga susitikti
aš pavasario lauksiu
http://www.easyorchi...orning-Joy.html
pagal pavadinimą,tai viena iš pigučių bus tokia... radau lipduką su pav.
zigopetalo šaknys pasirodo gražios-lauksiu žiedų
pagal pavadinimą,tai viena iš pigučių bus tokia... radau lipduką su pav.
zigopetalo šaknys pasirodo gražios-lauksiu žiedų
QUOTE(Tina* @ 2009 11 07, 23:14)
mikriukai, mašinytės, mobilieji.... susitariam ir susitinkam
QUOTE(pabirze @ 2009 11 07, 23:56)
manęs nėra
jolla42 - na, kaip nesmagu, kad dendrobiuką pamiršau gausiu kažkaip važiuoti Vilniun ir prašytis tą dieną iš darbo