Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(pabirze @ 2009 11 07, 01:19)
ne, aš niekaip, net mirdama atlėkčiau , taip laukiu macodytės- tik nepamiršk , nervai neatlaikytų blush2.gif Svarbiausia kad priplauktume , nes paskutinį kartą kai važiavau - siaubingas kelias

geras jau kelias. as irgi is savo "ukio" kaip is gilaus kaimo kol isvaziuoju, bet vakar jau viskas normaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Laaaabas rytas bigsmile.gif tai, kaip supratau, jau visos ruošiasi, rengiasi, kitos jau kelionėje ax.gif
Bet va, kaip smagu, kai galima susitikti, esant skirtinguose miestuose, ir kažką nuveikti ax.gif
Tingiu eiti į darbą, noriu į bazes lotuliukas.gif
o jau girsimės grįžusios ax.gif blush2.gif
Atsakyti
as jau keliu sparnus i alytu.... 4u.gif stengsiuos greiciau parlekt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 07, 10:03)
as jau keliu sparnus i alytu....  4u.gif  stengsiuos greiciau parlekt  ax.gif

grįžk, grįžk, nes gi orches išpirks blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 07, 10:27)
grįžk, grįžk, nes gi orches išpirks  blink.gif  biggrin.gif

ji ten neblogų ras lotuliukas.gif Mikuotuke, jei mane užmatysi, nepraeik blush2.gif ( aš žmonių veidus įsimenu tik iš antro karto blush2.gif ) lotuliukas.gif

Taisau klaidą - iš naujo fotografavau user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 07 lapkričio 2009 - 09:40
QUOTE(pabirze @ 2009 11 07, 10:35)
ji ten neblogų ras lotuliukas.gif Mikuotuke, jei mane užmatysi, nepraeik blush2.gif ( aš žmonių veidus įsimenu tik iš antro karto blush2.gif ) lotuliukas.gif

(gėda pripažinti, bet aš bijau ko nors neatpažinti, tik jau su simre buvom daugiau susitikusios, tai pažįstu. Turbūt prisijungs!) bigsmile.gif nieko, jei ką, skiriamasis ženklas - orchidėjos tampymas glėby biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 07, 10:35)

Taisau klaidą - iš naujo fotografavau  user posted image

Oi gražuolė kokia 4u.gif , gaila manoji jau nužydėjo:(
Atsakyti
Mergaitės...Vilniuje tik Gėlės gėlinukėje rimi yra gelsvai žalsvų katlėjų.....Vos atsilaikiau nepirkus, jei kuri norit lėkit 45litai. Na ir kambrijų ten pat nieko visai yra.

Kaunietės, prašymas ir klausimas, aš lapkričio 28-29 su katyte būsiu parodoje Megoje, gal kuri norėtų ten ateiti, o jei iki to laiko rastų kurioje bazėje man miniuką galėtų nupirkti? laabai noriu o Vilniuje niekur nematau. Turiu tik vieną miniuką, šviesiai alyvinaiis žiedeliais buvo, norėčiau bet kokio kito tik gal balto mažiausiai. jeigu išeitų būčiau laabai dėkinga. jei ne ką padarysi:)
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 11 07, 14:56)
Mergaitės...Vilniuje tik Gėlės gėlinukėje rimi yra gelsvai žalsvų katlėjų.....Vos atsilaikiau nepirkus, jei kuri norit lėkit 45litai. Na ir kambrijų ten pat nieko visai yra.

Kaunietės, prašymas ir klausimas, aš lapkričio 28-29 su katyte būsiu parodoje Megoje, gal kuri norėtų ten ateiti, o jei iki to laiko rastų kurioje bazėje man miniuką galėtų nupirkti? laabai noriu o Vilniuje niekur nematau. Turiu tik vieną miniuką, šviesiai alyvinaiis žiedeliais buvo, norėčiau bet kokio kito tik gal balto mažiausiai. jeigu išeitų būčiau laabai dėkinga. jei ne ką padarysi:)

katlėjos pas mus po 35lt, o šiandien pralėkėm visas vietas - nei vieno miniuko, deja verysad.gif
Atsakyti
kaip tik pabirze del miniuko norejau klausti smile.gif

praeitakart maciau tik gelese, o dar pries tai vaidrenoj keli buvo.

Atsakyti
Gal dar per tiek laiko atsiras koks miniukas, beveik mėnuo dar ax.gif
Atsakyti
na va, šiandien su laimikiais ax.gif gi kokį miltoniopsį milžiniškais žiedais už 30 lt pasisekė rasti bigsmile.gif
va tokiais panašiais milžiniškais žiedais! wub.gif
Atsakyti