Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

O kokiu phalaenopsiu yra TIK GELESE?
Atsakyti
Na kam tuos skelbimus paminėjot verysad.gif dabar ir aš nooooriu doh.gif

įdėjau fotoalbumų nuorodėles į pirmąjį psl 4u.gif

o, kad tik ryt galėčiau sėkmingai susitikti unsure.gif

Tina*, važiuojam kartu, apžiūrėsim tik gėles ax.gif
Atsakyti
O kaip smagu, kad kvieti smile.gif bet ryt varau pas daktarus (turiu rimtu bedu), o paskui dar noriu spet i "Moters pasaulis" paroda.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 11 06, 21:42)
O kaip smagu, kad kvieti  smile.gif bet ryt varau pas daktarus (turiu rimtu bedu), o paskui dar noriu spet i "Moters pasaulis" paroda.

verysad.gif na va, o aš jau kelintą kartą taaaip tikuosi susitikti rolleyes.gif (bet sveikata svarbiausia!) 4u.gif
Atsakyti
user posted image
spalvos vistiek ne tos, nemoku fotkint ir tiek, aišku, reiktų dienos palaukt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 06 lapkričio 2009 - 21:20
QUOTE(pabirze @ 2009 11 06, 22:19)
user posted image
spalvos vistiek ne tos, nemoku fotkint ir tiek, aišku, reiktų dienos palaukt blush2.gif

ojetau blink.gif čia toji geltona katlėja? Iš draugystės gal? blink.gif kas tai?
greičiau rytojus doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 06, 22:31)
ojetau  blink.gif  čia toji geltona katlėja? Iš draugystės gal?  blink.gif  kas tai?
greičiau rytojus  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

ne , ji žalia su violetiniu - fotkint nemoku verysad.gif verysad.gif verysad.gif , čia iš skm verysad.gif Gal dienos šviesoj pavyks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 06 lapkričio 2009 - 22:12
QUOTE(pabirze @ 2009 11 07, 00:11)
ne , ji žalia su violetiniu - fotkint nemoku verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif , čia iš skm verysad.gif Gal dienos šviesoj pavyks g.gif

ale ir tokia būtų neblogai thumbup.gif wub.gif aš irgi noooooriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 06, 23:59)
ale ir tokia būtų neblogai  thumbup.gif  wub.gif aš irgi noooooriu  verysad.gif

kai pražydo, taip užsimaniau , kad greičiau pavasaris ateitų - gal skm vėl ką nors neįprasto pasiūlys
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 11 06, 16:39)
tai, kad kažkam pavyko pernešt per"minusą" ir nieko neatsitiko yra  doh.gif  schmoll.gif 

net +2+8 žiedstiebiams ir pumpurams labai labai netinkama temperatūra, netgi tie keli trumpi žingsneliai nuo parduotuvės durų iki iššalusio automobilio aikštelėje... paskui dauguma skundžiasi - nukrito pumpurai... o ką jau kalbėt apie minusinę temperatūrą......

Jei nepasiruošę iš namų tokio pirkinio supakavimui (tinka plati skara, ilgas šalikas, maišas su termoizoliacija...t.t.t.) tai bent jau parduotuvėj perkat patį didžiausią laikraštį ir rūpestingai susipakuojat gėliuką ...

blush2.gif aš vežiau... daug pirkau būtent gruodžio-kovo mėn. mažesnes maišiukais aprengiau,o dideles (cimbidžius) niekur neįkišom ,tai taip ir iki mašinos nešėm (per kalėdas)-žydėjo dar gerą mėnesį ax.gif gal pasisekė.... ax.gif neagituoju visoms taip elgtis schmoll.gif beja,vežėm šiltoje mašinoj... žinojau,kad pirksiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 11 07, 01:09)
kai pražydo, taip užsimaniau , kad greičiau pavasaris ateitų - gal skm vėl ką nors neįprasto pasiūlys

g.gif pramiegosim pasimatymą mirksiukas.gif lotuliukas.gif ,ale,kad aš naktibalda,niekaip neužmiegu...,o dabar dar ir ''rūpestis'' blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 07, 00:13)
blush2.gif aš vežiau... daug pirkau būtent gruodžio-kovo mėn. mažesnes maišiukais aprengiau,o dideles (cimbidžius) niekur neįkišom ,tai taip ir iki mašinos nešėm (per kalėdas)-žydėjo dar gerą mėnesį  ax.gif gal pasisekė....  ax.gif neagituoju visoms taip elgtis  schmoll.gif beja,vežėm šiltoje mašinoj... žinojau,kad pirksiu  rolleyes.gif
Papildyta:

g.gif pramiegosim pasimatymą  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif ,ale,kad aš naktibalda,niekaip neužmiegu...,o dabar dar ir ''rūpestis''  blush2.gif

ne, aš niekaip, net mirdama atlėkčiau , taip laukiu macodytės- tik nepamiršk , nervai neatlaikytų blush2.gif Svarbiausia kad priplauktume , nes paskutinį kartą kai važiavau - siaubingas kelias
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 07, 01:19)
ne, aš niekaip, net mirdama atlėkčiau , taip laukiu macodytės- tik nepamiršk , nervai neatlaikytų blush2.gif Svarbiausia kad priplauktume , nes paskutinį kartą kai važiavau - siaubingas kelias

nemirk schmoll.gif
doh.gif ką tik supakavau.... blush2.gif ,kad paimt neužmirščiau ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti