Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 11 06, 16:00)
Kaip smagu kai gelytes sitaip bujoja  wub.gif  thumbup.gif 

O mano oncidiumas irgi kazka naujo leidzia, bet i nauja augini nepanasu  ax.gif  Bijau per anksti girtis, bet jei ten ziedstiebis tai bus pirmasis mano pacios prazydintas oncidiumas, turiu juos 2 ir abu isigijau tik sia vasara. Tada ivestinsiu save kaip pasiekusia dar viena aukstesni laipteli orchideju auginime  blush2.gif

gali buti ir ziedeliai thumbup.gif
pas mane bent tai ziedstiebis lenda prie pas bulves, pacioj pirmoj pazastelej
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 05, 13:35)
  ax.gif sutvarkysiu albumėlį-kai kurių jau neturiu verysad.gif

Kažkaip sunerimau verysad.gif Tik jau nemėgink tų išmėtinėti bicycle.gif Juk auginai, mylėjai, džiaugiaisi, rūpinaisi. Tai juk TAVO augintos gėlytės, TAVO ir albumiukas. Ar ir savo 20-metės nuotraukas ištrintum, jei jau šiandien šiek tiek daugiau tongue.gif
Nieko tam albumėlyje "netvarkyk", ten viskas viskas labai puiku 4u.gif Tik visiems rodyti įkelk. Džiaugsis liaudis begaliniai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 11 06, 14:39)
tai, kad kažkam pavyko pernešt per"minusą" ir nieko neatsitiko yra  doh.gif  schmoll.gif 

net +2+8 žiedstiebiams ir pumpurams labai labai netinkama temperatūra, netgi tie keli trumpi žingsneliai nuo parduotuvės durų iki iššalusio automobilio aikštelėje... paskui dauguma skundžiasi - nukrito pumpurai... o ką jau kalbėt apie minusinę temperatūrą......

Jei nepasiruošę iš namų tokio pirkinio supakavimui (tinka plati skara, ilgas šalikas, maišas su termoizoliacija...t.t.t.) tai bent jau parduotuvėj perkat patį didžiausią laikraštį ir rūpestingai susipakuojat gėliuką ...

Ačiū už patarimus smile.gif . Jie paprasti, bet aš kažkaip nesusiprotėdavau, kad taip parastai galima supakuot doh.gif . Pravers, darkart ačiū 4u.gif .
O aš neatsilaikiau ir "Tik gėlėse" įsigijau geltoną katlėją blush2.gif . O ji dar ir pakalnutėmis kvepianti ax.gif wub.gif . Gundau tongue.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(Kaštonė @ 2009 11 06, 18:06)
Ačiū už patarimus  smile.gif . Jie paprasti, bet aš kažkaip nesusiprotėdavau, kad taip parastai galima supakuot  doh.gif . Pravers, darkart ačiū  4u.gif .
O aš neatsilaikiau ir "Tik gėlėse" įsigijau geltoną katlėją  blush2.gif . O ji dar ir pakalnutėmis kvepianti  ax.gif  wub.gif . Gundau  tongue.gif

kiek dar ten tu katleju liko? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 06, 16:21)
kiek dar ten tu katleju liko?  g.gif  lotuliukas.gif

Kas čia juokingo unsure.gif biggrin.gif ?
Tiktai daug, manau virš 10. Vienas padėklas buvo salėj, kitas tam pirmajam kambary.
Dauguma su dviem žiedstiebiais, ant vieno du prasiskleidę žiedai, ant kito - po 2-3 žiedpumpurius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 06 lapkričio 2009 - 16:30
QUOTE(evutext @ 2009 11 06, 17:21)
lotuliukas.gif

kiek dar ten tu katleju liko?  g.gif  lotuliukas.gif

laikykis , Evutext lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 06, 18:42)
laikykis , Evutext lotuliukas.gif

et, velnias........ lotuliukas.gif nezinau,kaip cia bus smile.gif

skelbimuose dar pardavimui orchiu pridejo, o jei ten miestas kaunas......... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 06 lapkričio 2009 - 19:06
QUOTE(evutext @ 2009 11 06, 19:57)
et, velnias........ lotuliukas.gif nezinau,kaip cia bus smile.gif

skelbimuose dar pardavimui orchiu pridejo, o jei ten miestas kaunas......... schmoll.gif

gal rytojus tave bent kiek paguos mirksiukas.gif
Atsakyti
o taip.del rytojaus...griztu i kauna, susitvarkau "ant greicio" ir iskart jums rasau smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 06, 20:38)
o taip.del rytojaus...griztu i kauna, susitvarkau "ant greicio" ir iskart jums rasau smile.gifsmile.gif

Na Alytų irgi galėtum patyrinėti - gal ką įdomaus rastum, beje, aš ilgai negalėsiu važinėtis, maniškis dar nesveiksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 06, 21:43)
Na Alytų irgi galėtum patyrinėti - gal ką įdomaus rastum, beje, aš ilgai negalėsiu važinėtis, maniškis dar nesveiksta verysad.gif

nieko, kaip nors susibegsim...

jolla, nesupykciau,jei prigriebtum man ta salota miltoniopsi uz 15 lt is vilniaus (kur skelbimuose parduoda) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 06, 21:10)
nieko, kaip nors susibegsim...

jolla, nesupykciau,jei prigriebtum man ta salota miltoniopsi uz 15 lt is vilniaus (kur skelbimuose parduoda)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vešli salota lotuliukas.gif
Atsakyti