Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(Renita456 @ 2009 10 27, 19:41)
o kaip tas stovas ar stabilus

stovas labai tvirtas ir stabilus,aisku jei jo nepurtysit kaip medzio,ir aukstis reguliuojasi ,
Atsakyti
as tai noriu metalinio stovo, bet kai pamaciau maximose kainas tai doh.gif
kazko panasaus noreciau
user posted image
Atsakyti
Ateinu ir as 4u.gif
Atsakyti
o as va ieskau sventem ideju nauju, gal dar ir ankstoka, bet man patinka kaledos, todel po biskeli jau rezgu naujas idejas ir mintis, pasidalinsiu keletu ideju, gal kuriai pravers wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 27, 21:15)
o as va ieskau sventem ideju nauju, gal dar ir ankstoka, bet man patinka kaledos, todel po biskeli jau rezgu naujas idejas ir mintis, pasidalinsiu keletu ideju, gal kuriai pravers wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image

pakutine nereali smile.gif

Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 27, 20:50)
as tai noriu metalinio stovo, bet kai pamaciau maximose kainas tai  doh.gif
kazko panasaus noreciau
user posted image

turiu tą viršutinį dešinėj pusėj,cimbam kaip tik thumbup.gif pirkau ermitaže su 40 proc.nuolaida.. laukiu sekančios akcijos-dar noriu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 10 27, 21:15)

paskutinė bigsmile.gif wub.gif turiu lygiai tokį falikiuką,kuris baigia nužydėti verysad.gif bet vazos reikės pasidairyt blush2.gif gal pražys kas gražaus ax.gif
Atsakyti
naujute, kokios grazios idejos smile.gif as taip pat labai megstu Kaledas ir visada ju laukiu, tad pasiruosimas joms man labai malonus ir kaip ir tu pradedu ruostis gerokai is anksto bigsmile.gif tik gaila buna, kad tos pacios Kaledos taip greitai prabega biggrin.gif
Atsakyti
odelija, va va, aš jau irgi stovą planuojuosi! bigsmile.gif patogus dalykas thumbup.gif
Lorute, susirašysim būtinai (bijau, kad negriūtų mano planai doh.gif )
evutext - vaje, man pirmoji ir dvi paskutinės orchytės gražiausios, jau paskutinę išvis imčiau nė nemąstydama apie kainą (jaučiu, ir už 99 lt griebčiau)
naujute, jei netenkina kainos ir nori stovą pritaikyti savo poreikiams ir savo konkrečioms gėlytėms, galiu savo pažįstama užrodyti, jis iš metalo daro beveik bet ką bigsmile.gif thumbup.gif pažiūrėsiu, kokios mano užsakymo sąnaudos ir kaina bus. Bet aišku, kiek brangiau nei odelijos, nes ne iš aliuminio daroma, o iš kažkokio sunkoko metalo (reiks paklausti). Bet estetiškai, su paraitymais, galima prašyti puošybos.... žodžiu, kūryba bigsmile.gif
Atsakyti
Lorute, labai labai ačiū už gelbėjimą, kuriant priežiūros temelę! bigsmile.gif 4u.gif net nespėjau apsižiūrėti, kad baigiasi doh.gif schmoll.gif blush2.gif

Išvis merginos, Jūs esat nuostabi, vieninga komanda wub.gif jei kokia temutė baigiasi, žiūrėk, kita jau neprašyta ima ir sukuria wub.gif Ambrozija, štai, info renka thumbup.gif kitos irgi siūlosi tai į bazes kartu, tai kur kitur vykti ax.gif
štai, kur šauni komanda bigsmile.gif
entuziastės jūs wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 27, 17:22)
neatsimenu kuri forumiete buvo idejusi va tokia gelyte pasigrozejimui smile.gif

user posted image

taigi, jos pavadinimas yra Brassavola digbyana

fantastika wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 27, 19:44)
kaip fainai visos tik i bazes i bazes, o as i paskaitas  doh.gif ir dar darbo gynimas  cool.gif sekmes medzioklej  4u.gif

Dekui, tikiuosi turesim kuom pasigirti rytoj ax.gif

QUOTE(naujute @ 2009 10 27, 20:15)
o as va ieskau sventem ideju nauju

WOW kaip nerealiai grazu bigsmile.gif Aciu uz saunias idejas, butinai kaikurias panaudosiu siais metais 4u.gif
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 27, 21:42)
Lorute, labai labai ačiū už gelbėjimą, kuriant priežiūros temelę!  bigsmile.gif  4u.gif  net nespėjau apsižiūrėti, kad baigiasi  doh.gif  schmoll.gif  blush2.gif

Ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
Registruojames 4u.gif
Atsakyti