Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

smagu cia ateiti, pasidairyti po grazius ziedus, saunuoles visos 4u.gif
visoms po user posted image
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 05, 10:00)

mikuotuke, sudedam kitakart i pirma puslapi albumu nuorodas. ir dar butu gerai,kad kas jas visas parinktu smile.gif

ok, ryt man į až siųskit, dėsiu bigsmile.gif

QUOTE(Lorute @ 2009 11 05, 11:24)
Jau anksciau kazkada dejom tuos albumus i pirma zinute, tai kas norejo, tas siunte Mikuotukei i AZ savo nuorodas, o tokiu atsirado labai nedaug, gal tik kokios 3  biggrin.gif

aha, buvo toks pasiūlymas, lyg ir dėjom? rolleyes.gif na, galime pirmojoj žinutėj palikti albumukus ax.gif
tai laukiu 4u.gif

... šiandien nukainotą rausvą vargetą parsinešiau doh.gif nesuprantu, kam, bet man jos laaabai pagailo.... verysad.gif
Atsakyti
As tai siandien net visas 3 nukainuotas parsitempiau .Uztaikiau momenta , ka atveze visa vezima nukainuotu .bet kol spejau issirinkti , tai kad subego moteriskes(cia akropolyje) , kad pradeji graibstyt , tai tas kur pradzioj buvau pagriebus su tom ir likau doh.gif nors ir esmes ir nelabai buvo is ko rinktis (pagrinde aisku buvo baltos). bet man reikejo ruzavos ir dryzuotos tai abi gavau l, ir dar labai ziauriai pagailo bordines (nors savaitgali viena bordine nusipirkau doh.gif ) , vargsiuke buvo labai tvarkinga ir grazi , bet lapai susiraitoje , ta prasme kaip suprantu neturejo kur augti tai 3virsutiniai susiglamze uzaugo .nors pats augalai tikrai tvarkingas ir su pumpurais svieziais ir zydintis. Tai pagailo man jos kazko .Zodziu baisia norejau bordines , o dabar turiu dvi. biggrin.gif
o viena ruzava jau buvau paemus ir galvojau pirkt , bet paziurejau kad lapai baltais taskais ir voratinkliai apeje , tai ir padejau atgal i vieta , o gaila nes buvo tokiais dideliais dideliais ziedais doh.gif .o ir siaip pagalvojau , kad maxima labai jau iskankina gelytes , nes jau tokios visos nuskriaustos buvo , tokios suvargusios unsure.gif netgi ir tos kur pilna kaina parduodamos

Tai va , ir suzinojau , toki dalyka , kad maximoj kasdiena kazkur tarp 10-11.30 papildo nukainuotu gelyciu stova .Tei jei kas norit , tai pasizvalgykit tokiu laiku , nes jau po puses valandos , o gal net po 15 minuciu idomesniu praktiskai nelieka , lieka tik baltos doh.gif

Tik nezinau ar mano naujokes atlaikys , nes gal 10-15 minuciu nesiau per lauka , kol pasiekiau patalpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 11 05, 19:24)
Tik nezinau ar mano naujokes atlaikys , nes gal 10-15 minuciu nesiau per lauka , kol pasiekiau patalpa  g.gif

Mano dauguma saltuoju metu per lauka parnestos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 11 06, 00:28)
Mano dauguma saltuoju metu per lauka parnestos  smile.gif

na mano irgi... žiemą pasiūla didesnė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Floriadoj (V., Eišikių pl.8)

Nobile tipo dendrobium (33,50Lt) tokie

http://www.buyorchid...um-orchids.html
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 11 05, 19:24)
As tai siandien  net visas 3 nukainuotas parsitempiau .Uztaikiau momenta , ka atveze visa vezima nukainuotu .bet kol spejau issirinkti , tai kad subego moteriskes(cia akropolyje) , kad pradeji graibstyt , tai tas kur pradzioj buvau pagriebus su tom ir likau  doh.gif nors ir esmes ir nelabai buvo is ko rinktis (pagrinde aisku buvo baltos). bet man reikejo ruzavos ir dryzuotos tai abi gavau l, ir dar labai ziauriai pagailo bordines (nors savaitgali viena bordine nusipirkau  doh.gif ) , vargsiuke buvo labai tvarkinga ir grazi , bet lapai susiraitoje , ta prasme kaip suprantu neturejo kur augti tai 3virsutiniai susiglamze uzaugo .nors pats augalai tikrai tvarkingas ir su pumpurais svieziais ir zydintis. Tai pagailo man jos kazko .Zodziu baisia norejau bordines , o dabar turiu dvi.  biggrin.gif
o viena ruzava jau buvau paemus ir galvojau pirkt , bet paziurejau kad lapai baltais taskais ir voratinkliai apeje , tai ir padejau atgal i vieta , o gaila nes buvo tokiais dideliais dideliais ziedais  doh.gif .o ir siaip pagalvojau , kad maxima labai jau iskankina gelytes , nes jau tokios visos nuskriaustos buvo , tokios suvargusios  unsure.gif netgi ir tos kur pilna kaina parduodamos

Tai va , ir suzinojau , toki dalyka , kad maximoj kasdiena kazkur tarp 10-11.30 papildo nukainuotu gelyciu stova .Tei jei kas norit , tai pasizvalgykit tokiu laiku , nes jau po puses valandos , o gal net po 15 minuciu idomesniu praktiskai nelieka , lieka tik baltos doh.gif

Tik nezinau ar mano naujokes atlaikys , nes gal 10-15 minuciu nesiau per lauka , kol pasiekiau patalpa  g.gif

na kad tikrai ne visada tokiu laiku, as pirmadieni taip pat pirkau tai pries mano nosi atveze visa vezima, o tai buvo jau kazkur po 14h
gal parodysi savo naujokes? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 05, 17:39)
ok, ryt man į až siųskit, dėsiu  bigsmile.gif
aha, buvo toks pasiūlymas, lyg ir dėjom?  rolleyes.gif  na, galime pirmojoj žinutėj palikti albumukus  ax.gif
tai laukiu  4u.gif

... šiandien nukainotą rausvą vargetą parsinešiau  doh.gif  nesuprantu, kam, bet man jos laaabai pagailo....  verysad.gif

mikuotuke parodyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 11 05, 23:28)
Mano dauguma saltuoju metu per lauka parnestos  smile.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 11 05, 23:58)
na mano irgi... žiemą pasiūla didesnė  drinks_cheers.gif

O tai tada labai gerai , o as jau issigandau ,kad jom galejo nuo tokios temperaturos kas nors atsitikti. gerai kad dar daug minuso nebuvo ( jei aplamai jo tada buvo , nes sniegas tirpo ) , bet is kitos puses o kiek minuso jos gali trumpam pakesti ? nes as isisvaizduoju kad ir esant labai saltai ziemai , ko gero jas pirksiu ax.gif

QUOTE(axara @ 2009 11 06, 13:22)
na kad tikrai ne visada tokiu laiku, as pirmadieni taip pat pirkau tai pries mano nosi atveze visa vezima, o tai buvo jau kazkur po 14h
gal parodysi savo naujokes?  smile.gif

Kaip idomiai , g.gif o as su ta moteriske kur krove pakalbejau sake , kad is ryto dazniausia panasiu metu krauna . na gal pirmadieni buvo ju daug prisikaupe po savaitgalio g.gif arba mane tiesiog isdure g.gif nu reiks pabandyti dar kada idomumo deliei paklausti , jei uzmatysiu

jo naujokes parodysiu butinai( tik gaila viena neturi praisskleidusiu ziedu) ir aisku reikes jas pirma nufotografuot , o tai turbut ivyks link vakaro
Atsakyti
o as jums noriu pasirodyti su jau senais augalais, bet naujais padariniais biggrin.gif
juoduke visa issiskleide
user posted image
oncidiumas leidzia ziedstiebi, pasirodo ten ziedstiebis buvo, kur dar lb maza uzuomazga rodziau wink.gif
user posted image
o cia midukas geltoniukas velykoms gautas, rodo nauja ziedstiebi 4u.gif
user posted image
didziaziedis geltonas irgi leidzia net 2 ziestiebius bet dar lb mazi, nesimato
na ir didziaziede ruzava jau ugtelejo
user posted image

thumbup.gif laukiu ziedu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 11 06, 14:21)
O tai tada labai gerai , o as jau issigandau ,kad jom galejo nuo tokios temperaturos kas nors atsitikti. gerai kad dar daug minuso nebuvo ( jei aplamai jo tada buvo , nes sniegas tirpo ) , bet is kitos puses o kiek minuso jos gali trumpam pakesti ? nes as isisvaizduoju kad ir esant labai saltai ziemai , ko gero jas pirksiu  ax.gif

tai, kad kažkam pavyko pernešt per"minusą" ir nieko neatsitiko yra doh.gif schmoll.gif

net +2+8 žiedstiebiams ir pumpurams labai labai netinkama temperatūra, netgi tie keli trumpi žingsneliai nuo parduotuvės durų iki iššalusio automobilio aikštelėje... paskui dauguma skundžiasi - nukrito pumpurai... o ką jau kalbėt apie minusinę temperatūrą......

Jei nepasiruošę iš namų tokio pirkinio supakavimui (tinka plati skara, ilgas šalikas, maišas su termoizoliacija...t.t.t.) tai bent jau parduotuvėj perkat patį didžiausią laikraštį ir rūpestingai susipakuojat gėliuką ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 06 lapkričio 2009 - 14:39
QUOTE(naujute @ 2009 11 06, 15:18)
o as jums noriu pasirodyti su jau senais augalais, bet naujais padariniais  biggrin.gif

Kaip smagu kai gelytes sitaip bujoja wub.gif thumbup.gif

O mano oncidiumas irgi kazka naujo leidzia, bet i nauja augini nepanasu ax.gif Bijau per anksti girtis, bet jei ten ziedstiebis tai bus pirmasis mano pacios prazydintas oncidiumas, turiu juos 2 ir abu isigijau tik sia vasara. Tada ivestinsiu save kaip pasiekusia dar viena aukstesni laipteli orchideju auginime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 11 06, 15:18)
o as jums noriu pasirodyti su jau senais augalais, bet naujais padariniais  biggrin.gif
juoduke visa issiskleide

Nu jau juodukeeeeeeee wub.gif wub.gif labai grazi,ir kokia nuotrauka ryski rolleyes.gif
Kitos gelytes irgi neatsilieka thumbup.gif Pas mane irgi marios ziedstiebiu,laukiu nesulaukiu zydejimo gausos smile.gif
Atsakyti