Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(evutext @ 2009 11 04, 19:15)
akyse stovi raudona katleja smile.gif

ir man ir man....... blush2.gif lotuliukas.gif
nuo jos mano liga progresavo... doh.gif ji kvepia thumbup.gif ir turi 4 naujus auginius-vienas jau senuosius praaugęs,su vokeliu rolleyes.gif laukiu žiedų... ,o trys kiti gal kartu pražys,nes vėlesni ir auga sinchroniškai-turėtų gražiai atrodyt jei taip įvyks ax.gif

Fonda-katlėjos man kaip tik paprasčiau prižiūrimos nei tarkim dendrobiai g.gif nieko įpatingo nereikia,o auga ir žydi thumbup.gif tik pasiūla dar mažoka verysad.gif siūstis nedrystu-mėgstu pačiupinėt,pažiūrinėt blush2.gif o barchatinukę-macodes dar neseniai turiu ir kasdien žaviuosi wub.gif tikiuosi susidraugausim ir augs gražiai ax.gif
na vilniuj tai ermitaže geltonų falikų bent sekmadienį daug buvo-po 2 žiedstiebius,gražūs krūmai (19lt.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 04 lapkričio 2009 - 17:37
QUOTE(Oli_vija @ 2009 11 04, 13:19)
dėl kitokių užsakymų bandysiu šią savaitę išsiaiškint, nes kolega kaiminystėj prašėsi palydėt  4u.gif "žmonai dovanos išrinkt"  mirksiukas.gif

Firma anksčiau vadinosi Ordilina, dabar persikrikštijo į Floriada, adresas Eišiškių pl.8, dirba iki 16val šiokiadieniais , iki 15 val šeštadieniais.
Va, Saintlina skambino, sakė bordo cymbis tik vienas... gal pati ką daugiau papasakos, kai parvažiuos  mirksiukas.gif

aha, man irgi labai idomu, kam tame puslapyje tiek orchiu foto prideta, jei faktiska pasiula daug mazesne g.gif

Bordo cymbis buvo tik vienas. Ryskiai geltonu buvo daugiau. Vienas buvo toks kreminis su tamsesne lupa. Dar keli - panasus i kreminius, tik kur kas tamsesni. 45 lt/vnt
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 04, 12:42)
nu va  verysad.gif  įkišau nosį į floriadą... va, ką radau  wub.gif

http://www.floriada..../c14874-i85.php
man ta geltona taškutė karvytė....  wub.gif 
ką dabar daryt...

O man Shin Diamond wub.gif o kazin kaip ten kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 11 04, 19:16)
O man Shin Diamond  wub.gif  o kazin kaip ten kainos?  g.gif

visos kainos yra tame paciame puslapyje. Va cia http://www.floriada....news/156978.php
Bet, kaip minejau, nera situ visu orchideju, kuriu foto pateiktos. Yra tos, kuriu kainos duotos. Reali pasiula yra visai nedidele.
Reiks paklausti, gal bus galima sias is foto uzsisakyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 lapkričio 2009 - 20:47
QUOTE(Šilingė @ 2009 11 03, 23:48)
Pražydo Laeliocattonia Peggy Show "Vegas"  wub.gif

user posted image

Visu ūgiu  tongue.gif

user posted image

Laabai graži katlėja, super 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pagirt visu ziedelius 4u.gif labai grazus wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Su pirmuoju sniegu!!! Dabar musu gelytes dar ispudingiau atrodys snieguoto lauko fone smile.gif
jolla42, as apsalus nuo jusu geliu thumbup.gif kiek ju daug! visos idomios thumbup.gif
Gal mums reikia i pirma zinute sukelti nuorodas fotoalbumu? blush2.gif nes kartais taip norisi parelaksuoti, akis paganyti, o reikia eiti ieskoti to zmogaus albumelio zinutese blush2.gif ka manot?
Negrazia foto idejau orchidariumo, realiai graziau atrodo, bet va nauji rupesciai - dregme, temperatura, vedinimas doh.gif kol viska susireguliuosiu doh.gif
Atsakyti
Jolla42 nuostabios Tavo gėlės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolle: 05 lapkričio 2009 - 08:53
pritariu uogienei smile.gif

mikuotuke, sudedam kitakart i pirma puslapi albumu nuorodas. ir dar butu gerai,kad kas jas visas parinktu smile.gif
Atsakyti
Vakar paziurejau, kad Akropolio Maximoj Kaune visos orchidejos po 14.99. Yra labai graziu
Atsakyti
Laba. Orchidėjos 3 šaknys išlindo pro vazono skylutes. Kažin, kai norėsiu persodinti, reikės jas kažkaip ištraukti? Bet jeigu tos šaknelės augs toliau, kaip reiks su jomis elgtis g.gif ? Viena net prie lėkštelės buvo "priaugusi" doh.gif . Gal patarsit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 11 05, 10:00)
pritariu uogienei smile.gif

mikuotuke, sudedam kitakart i pirma puslapi albumu nuorodas. ir dar butu gerai,kad kas jas visas parinktu smile.gif

Jau anksciau kazkada dejom tuos albumus i pirma zinute, tai kas norejo, tas siunte Mikuotukei i AZ savo nuorodas, o tokiu atsirado labai nedaug, gal tik kokios 3 biggrin.gif

QUOTE(rimute7 @ 2009 11 05, 10:21)
Laba. Orchidėjos 3 šaknys išlindo pro vazono skylutes. Kažin, kai norėsiu persodinti, reikės jas kažkaip ištraukti? Bet jeigu tos šaknelės augs toliau, kaip reiks su jomis elgtis g.gif ? Viena net prie lėkštelės buvo "priaugusi" doh.gif . Gal patarsit ax.gif  4u.gif

Kai reikes persodinti tai sukarpysi vazoneli ir tiek mirksiukas.gif
O siaip su panasiais klausimeliais laukiam prieziuros temelej 4u.gif
Atsakyti