Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 11 04, 14:08)
as irgi i ta ziurejau  lotuliukas.gif

nu va, va.... lotuliukas.gif
blogai, kai turi pinigų... tada žinai, kad GALI juos išleisti manijai doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 04, 13:42)
nu va  verysad.gif  įkišau nosį į floriadą... va, ką radau  wub.gif

http://www.floriada..../c14874-i85.php
man ta geltona taškutė karvytė....  wub.gif 
ką dabar daryt...

dar į grožius nesidairykit, nes seniai seku šią firmą - jie puslapį tik vakar-šiandien paleido į "eterį"
kol kas galima reaguot tik į sąrašą, kurio nuorodą įdėjau, t.y. kas šiandien gauta...

dėl kitokių užsakymų bandysiu šią savaitę išsiaiškint, nes kolega kaiminystėj prašėsi palydėt 4u.gif "žmonai dovanos išrinkt" mirksiukas.gif

šiaip ten visas gėles galima pirkt po vieną ir kainos jau galutinės nurodytos, jokių pvm daugiau neprideda

Firma anksčiau vadinosi Ordilina, dabar persikrikštijo į Floriada, adresas Eišiškių pl.8, dirba iki 16val šiokiadieniais , iki 15 val šeštadieniais.
Va, Saintlina skambino, sakė bordo cymbis tik vienas... gal pati ką daugiau papasakos, kai parvažiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.floriada..../c14874-i13.php
o va tu po desine "black beauty" keleta buvo draugystes bazej wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 11 04, 13:52)
Merginos, gal žinote, po kiek dabar Maximoj falenopsiai?  blush2.gif

kaip tik vakar po 18.99 visokiu spalvu, dydziu ir tikrai labai graziu Hyper Maxej krove (kaune).
Atsakyti
Priimkit ir mane į savo skyrelį. Jaučiu kad susirgau orchidėjų manija, kol kas kolekcijoje tik 3 gėlės, bet kaip norėsi daugiau smile.gif
Atsakyti
na ir as esu LIGONE blush2.gif ,turiu nemazai orcideju ir praktiskai visos pirktos nukainuotos blush2.gif ir stai cambria padovanojo grazius ziedelius
user posted image
user posted image
Atsakyti
Eina sau kokia grazuole wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
taip taip, internetas- didele beda. ir pinigu taupyti nepadeda. kol nematau, tol mano geles -iausios. Atsiverciu supermamas- fotkes, filmukai, info kur ko naujo uzveze, pvz katleju, prazydinti ziedai...

et, ir vel liga paumeja lotuliukas.gif o pinigine verkia
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 11 04, 15:37)
na ir as esu LIGONE blush2.gif ,turiu nemazai orcideju ir praktiskai visos pirktos nukainuotos blush2.gif ir stai cambria padovanojo grazius ziedelius

Burrageara Stefan Isler g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 04, 15:01)

Įsimesk savo albumą 4u.gif

http://public.fotki....lla42/orchidlge
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 04, 18:16)

akyse stovi raudona katleja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 04, 17:16)

Su didžiausiu malonumu slide show. Mažiausiai penkiskart padidėjęs gėlyčių asortimentas nuo paskutinio matymo. Malonumas kaip ir iš orchidėjų parodos thumbup.gif Nustebino katlėjų įvairovė, baltažiedžiai PH, kas be ko - tikrasis geltonasis phalikiukas. Kokio vis dar ieškau. O dėl katlėjų, tai jau nusiraminau. Man jos per išdidžios, per aristokratiškos, na...nepasiekiamos. verysad.gif Kaip ir barchatinukės... Linkiu ir toliau puošti temukę 4u.gif
Atsakyti