Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(Lorute @ 2009 11 04, 10:29)
As irgi noriu pasidziaugti, pagaliau ir pas mane prasidejo rudeninis zydejimas ax.gif Greitai baigsis salotu era lotuliukas.gif

Nu sita tai man gražuolėėėėė wub.gif Pas mane salotos irgi pradeda krutėt thumbup.gif
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 04, 13:08)
Sveikos damos  4u.gif
jau stovi musu namuose orchidariumas, MB prakaito daug isliejo

Šaunuolis thumbup.gif 4u.gif balionas tokiam vyrui už tokį darbą first.gif Labai gražu,o visa kita įkurdinsi su laiku mirksiukas.gif

Šilinė-labai graži gėlytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 04, 13:08)
Sveikos damos  4u.gif
jau stovi musu namuose orchidariumas, MB prakaito daug isliejo, aisku dar nepabaigtas, neirengtas vidus, bet jau esme padaryta  ax.gif
http://public.fotki....s/dsc05395.html

Ot tai sveikinu!!! thumbup.gif Baltai pavydziu blush2.gif

QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 11 04, 13:17)
Nu sita tai man gražuolėėėėė wub.gif Pas mane salotos irgi pradeda krutėt  thumbup.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 11 04, 11:40)
paskubėjai vieną dieną : doh.gif  doh.gif  doh.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif
šiandien cymbidžiai atvažiavo- geltoni ir bordo...o visos kainos yra čia:

kaip visada-neturėjo boba bėdos...... įkišau nosį kur niekas neprašė doh.gif blush2.gif tai dabar jūs man paaiškinkit prašau-toje floriadoj yra gėlių katalogas,peržiūrėjau orches blink.gif radau ko labai prisireikė blush2.gif ,o ten jie veža pagal užsakymus?ir prekyba tik dideliais kiekiais ar galima gauti vienetais? g.gif ir dar čia pavadinimas tos gėlių bazės eišiškių plente? ar aš jau susimutinau g.gif blush2.gif (čia turiu galvoje floriadą)-kur ji?
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 04, 13:36)
kaip visada-neturėjo boba bėdos...... įkišau nosį kur niekas neprašė  doh.gif  blush2.gif tai dabar jūs man paaiškinkit prašau-toje floriadoj yra gėlių katalogas,peržiūrėjau orches  blink.gif radau ko labai prisireikė  blush2.gif ,o ten jie veža pagal užsakymus?ir prekyba tik dideliais kiekiais ar galima gauti vienetais? g.gif ir dar čia pavadinimas tos gėlių bazės eišiškių plente? ar aš jau susimutinau  g.gif  blush2.gif (čia turiu galvoje floriadą)-kur ji?

ne nu man dabar irgi kirba....o tai ten katalogas orchideju-o kazin kokios kainos? g.gif ir kaip su tais uzsakymais...kazi kas nors sakesi po viena?
Atsakyti
nu va verysad.gif įkišau nosį į floriadą... va, ką radau wub.gif

http://www.floriada..../c14874-i85.php
man ta geltona taškutė karvytė.... wub.gif
ką dabar daryt...
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 04, 13:36)
kaip visada-neturėjo boba bėdos...... įkišau nosį kur niekas neprašė  doh.gif  blush2.gif tai dabar jūs man paaiškinkit prašau-toje floriadoj yra gėlių katalogas,peržiūrėjau orches  blink.gif radau ko labai prisireikė  blush2.gif ,o ten jie veža pagal užsakymus?ir prekyba tik dideliais kiekiais ar galima gauti vienetais? g.gif ir dar čia pavadinimas tos gėlių bazės eišiškių plente? ar aš jau susimutinau  g.gif  blush2.gif (čia turiu galvoje floriadą)-kur ji?

nu gražiausia, ko gero mums pas tave važiuot, jei jie tokiais grožiais prekiauja
Atsakyti
Merginos, gal žinote, po kiek dabar Maximoj falenopsiai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 11 04, 13:52)
Merginos, gal žinote, po kiek dabar Maximoj falenopsiai?  blush2.gif

po 15 litų- ne švieži, likę nuo savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 04 lapkričio 2009 - 12:54
QUOTE(pabirze @ 2009 11 04, 14:45)
nu gražiausia, ko gero mums pas tave važiuot, jei jie tokiais grožiais prekiauja

clap.gif gathering.gif alc.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 04, 12:54)
po 15 litų- ne švieži, likę nuo savaitgalio 4u.gif

Ačiū, gal ką ir užmatysiu tarp jų bigsmile.gif Pribrendo reikalas naujam pirkiniui..
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 11 04, 13:57)
Ačiū, gal ką ir užmatysiu tarp jų  bigsmile.gif  Pribrendo reikalas naujam pirkiniui..

oi nepyk , aš juk iš Kauno blush2.gif , bet gal visur taip pat, turiu galvoj kainą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 04, 13:54)

Įsimesk savo albumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 04, 13:42)
http://www.floriada..../c14874-i85.php
man ta geltona taškutė karvytė....  wub.gif 
ką dabar daryt...

as irgi i ta ziurejau lotuliukas.gif
Atsakyti