Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(Oli_vija @ 2009 11 04, 09:31)
Nieko nedaryk  doh.gif stiprus augalas susitvarkys pats. Maniškis prieš tris metus atrodė taip kaip tavo, o dabar - va taip:

http://public.fotki....chaosas039.html

Ten pas tave is vienos orches toks "miskas" blink.gif ?Ar ten kelios?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 03, 18:53)
tikrai neblogos  thumbup.gif  Siandien susigundzius (kadangi seniai noriu cimbo) nulekiau ieskoti ir radau. Idomu, kokie ziedai turetu buti..

paskubėjai vieną dieną : doh.gif doh.gif doh.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
šiandien cymbidžiai atvažiavo- geltoni ir bordo...o visos kainos yra čia:

http://www.floriada....news/156978.php
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 11 04, 09:40)
paskubėjai vieną dieną : doh.gif  doh.gif  doh.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif
šiandien cymbidžiai atvažiavo- geltoni ir bordo...o visos kainos yra čia:

http://www.floriada....news/156978.php

eik tu sau.. teks turbut dar karta vaziuot biggrin.gif Ale kaip dabar zinot, koki as isigijau ir kokio dar neturiu g.gif Pas mane tai nezydintis.
Pirmakart ten buvau. Ziuriu - tau visai salia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 lapkričio 2009 - 09:44
pas mane siai dienai igi salotu era, bet jau yra auganciu ziedstiebiu nauju smile.gifsmile.gif
tik reikia sulaukti
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 04, 10:35)
Ten pas tave is vienos orches toks "miskas" blink.gif ?Ar ten kelios?

taip, čia iš vienos orchės toks miškas mirksiukas.gif prieš tris metus atrodė kaip Jalkos, o po to užsiaugino du "vaikus"...taip ir auga visa šeimynėlė vienam standartiniam vazonėlyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 11 04, 09:46)
taip, čia iš vienos orchės toks miškas  mirksiukas.gif prieš tris metus atrodė kaip Jalkos, o po to užsiaugino du "vaikus"...taip ir auga visa šeimynėlė vienam standartiniam vazonėlyje  ax.gif

thumbup.gif nerealu bigsmile.gif pas mane irgi toks ,su ziedkociu is vidurio,ir dar +2 tokie nemazi ziedkociai,gerai butu susilaukt tokio pagausejimo g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 04, 10:42)
eik tu sau.. teks turbut dar karta vaziuot  biggrin.gif  Ale kaip dabar zinot, koki as isigijau ir kokio dar neturiu  g.gif  Pas mane tai nezydintis.
Pirmakart ten buvau. Ziuriu - tau visai salia  thumbup.gif

tavo nusipirktas iš nukainuotų greičiausia bus iš šviesiųjų - tipo baltas su rož liežuvėliu, tokie buvo pernai - jie visi, kaip ir D.nobile nukainuoti, yra vasaroję lauke - yra tikimybė sulaukt žiedų šią žiemą...

Atsakyti
aciu Oli_vija nieko nedarysiu,paliksiu kaip yra...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 04, 10:42)
eik tu sau.. teks turbut dar karta vaziuot  biggrin.gif  Ale kaip dabar zinot, koki as isigijau ir kokio dar neturiu  g.gif  Pas mane tai nezydintis.
Pirmakart ten buvau. Ziuriu - tau visai salia  thumbup.gif

tavo nusipirktas iš nukainuotų greičiausia bus iš šviesiųjų - tipo baltas su rož liežuvėliu, tokie buvo pernai - jie visi, kaip ir D.nobile nukainuoti, yra vasaroję lauke - yra tikimybė sulaukt žiedų šią žiemą...

p.s. jei labai gražiai paprašysi ax.gif ir manim pasitiki, tai kaimynką mirksiukas.gif galėčiau pašefuot doh.gif ir sutaupyt tau kuro doh.gif - tik pasakyk tiksliai, ką tau nupirkt - parašyk až

Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 11 03, 23:48)
Pražydo Laeliocattonia Peggy Show "Vegas"  wub.gif

QUOTE(jalka @ 2009 11 04, 10:04)
mano naslaitis nobile prazydo...
gal kas susiduret su stai tokia beda? ziedkotis tiesiai is vidurio,ir ziedstiebis su lapeliais g.gif  pjauti ji nepjaut?

QUOTE(Lorute @ 2009 11 04, 10:29)
As irgi noriu pasidziaugti, pagaliau ir pas mane prasidejo rudeninis zydejimas ax.gif Greitai baigsis salotu era lotuliukas.gif

visu labai grazuoles wub.gif

kai rosee parase apie katlejas tai nors karta rami sedziu ax.gif kol kas katlejos manes nedomina schmoll.gif dabar liga paumejusi link vandu bigsmile.gif

jalka as to ziedstiebio su lapeliu nekirpciau, palikciau eksperimentiniam stebejimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 11 04, 10:30)

p.s. jei labai gražiai paprašysi  ax.gif ir manim pasitiki, tai kaimynką  mirksiukas.gif galėčiau pašefuot  doh.gif ir sutaupyt tau kuro  doh.gif - tik pasakyk tiksliai, ką tau nupirkt - parašyk až

oi, ne, tikrai nedrįsiu trukdyt, ką čia lakstysi dėl manęs ax.gif Pati nuvažiuosiu. Gal ir į svečius užsuksiu, jei dirbi vis dar ten pat biggrin.gif
Tik šiaip pastebėjau, kad labai geroj vietoj įsikūrei - tokia kaimynystė thumbup.gif
Beje, o katlėjų ten būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 lapkričio 2009 - 11:27
Sveikos damos 4u.gif
jau stovi musu namuose orchidariumas, MB prakaito daug isliejo, aisku dar nepabaigtas, neirengtas vidus, bet jau esme padaryta ax.gif
http://public.fotki....s/dsc05395.html
Atsakyti