Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

Šilinge, pasakiškas grožis wub.gif
Man turbūt nėra negražių katlėjų biggrin.gif
Atsakyti
Vakar paskambino 17val. iš "Tik gėlės" Draugystės g., gavo geltonų katlėjų, jei kam rūpi, lėkit mirksiukas.gif (namie netą atsijungiau, negalėjau anksčiau parašyti)
Atsakyti
joooo..... sakiau geliu daugiau nebus pas mane nauju.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šilinge bigsmile.gif sveikinu! drinks_cheers.gif kaip smagu savi žiedeliai, ir dar koookie blink.gif wub.gif

QUOTE(rosee @ 2009 11 04, 09:30)
Vakar paskambino 17val. iš "Tik gėlės" Draugystės g., gavo geltonų katlėjų, jei kam rūpi, lėkit  mirksiukas.gif  (namie netą atsijungiau, negalėjau anksčiau parašyti)

geltonų???? doh.gif ką daryti, noriu ir aš, o šiandien tupiu visą dieną prie darbo pririšta doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 04, 10:50)
Šilinge  bigsmile.gif  sveikinu!  drinks_cheers.gif  kaip smagu savi žiedeliai, ir dar koookie  blink.gif  wub.gif
geltonų????  doh.gif  ką daryti, noriu ir aš, o šiandien tupiu visą dieną prie darbo pririšta  doh.gif  schmoll.gif

mikuotuke, sakytu morkiniu,taisakyciau turiu,rausva turiu, neziniuke turiu...nu bet geltonos tai tikrai ir as noriu. o galimybiu iki sestad i baze nulekti jokiu smile.gif

nebent pasigailes manes smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif jau nzn, kaip reiketu tam zmogiukui cia atsidekoti smile.gif tikslaiu,jau reikes smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 04, 08:30)
Vakar paskambino 17val. iš "Tik gėlės" Draugystės g., gavo geltonų katlėjų, jei kam rūpi, lėkit  mirksiukas.gif  (namie netą atsijungiau, negalėjau anksčiau parašyti)

ir kodėl ne Vilniuje?.. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
user posted image

mano naslaitis nobile prazydo...
gal kas susiduret su stai tokia beda? ziedkotis tiesiai is vidurio,ir ziedstiebis su lapeliais g.gif pjauti ji nepjaut?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 11 04, 09:04)
user posted image

mano naslaitis nobile prazydo...
gal kas susiduret su stai tokia beda? ziedkotis tiesiai is vidurio,ir ziedstiebis su lapeliais g.gif  pjauti ji nepjaut?
user posted image

O kam pjaut g.gif tegu auga..pas mane irgi viena taip isauginus,zydi mirksiukas.gif neiprasta biggrin.gif
Atsakyti
na kad nuzydejo...tai ir noretusi pjauti...ar tie lapeliai nieko nereiskia?
Atsakyti
jalka, jei noretusi,tai ir pjauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 11 03, 23:48)
Pražydo Laeliocattonia Peggy Show "Vegas"  wub.gif

user posted image

Visu ūgiu  tongue.gif

user posted image

WOW koks grozis!!! bigsmile.gif wub.gif

As irgi noriu pasidziaugti, pagaliau ir pas mane prasidejo rudeninis zydejimas ax.gif Greitai baigsis salotu era lotuliukas.gif

Atsakyti
Nieko nedaryk doh.gif stiprus augalas susitvarkys pats. Maniškis prieš tris metus atrodė taip kaip tavo, o dabar - va taip:

http://public.fotki....chaosas039.html
Atsakyti