Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(axara @ 2009 11 03, 20:17)
manieji taip pat neissigando smile.gif o iki kokios temp galvoji laikyti juos dar tremtyje? smile.gif

blush2.gif ax.gif o,kad aš net neįsivaizduoju kokia ji ten..... doh.gif rolleyes.gif
įtariu reikės atsinešti,nes jau ir dieną šalta...,kad netektų gedėt paskui doh.gif tik galvoju,kad gal negerai taip iš karto į šiltą kambarį g.gif skirtumas labai didelis gausis... vargas man su šita manija doh.gif biggrin.gif kol sudėlioju į vietas,vėl išnešiot reikia unsure.gif teks ir stovų pasidairyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 03, 19:13)
blush2.gif  ax.gif o,kad aš net neįsivaizduoju kokia ji ten..... doh.gif  rolleyes.gif
įtariu reikės atsinešti,nes jau ir dieną šalta...,kad netektų gedėt paskui  doh.gif tik galvoju,kad gal negerai taip iš karto į šiltą kambarį  g.gif skirtumas labai didelis gausis... vargas man su šita manija  doh.gif  biggrin.gif  kol sudėlioju į vietas,vėl išnešiot reikia  unsure.gif teks ir stovų pasidairyt  ax.gif

as taip pat del to suolio staigaus pagalvojau, kad reikes palaipsniui pakeisti temp. na as dar manau kokias 2 savaites turetu buti imanoma palaikyti juos saltai smile.gif tikiuosi uztat apdovanos ziedais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 11 03, 21:24)
tikiuosi uztat apdovanos ziedais  bigsmile.gif

aga aš irgi tikiuosi ax.gif prisipirkau pigių dendrobių,dar ir dovanų gavau,tai laukiu nesulaukiu žiedukų ax.gif ,o dar jeigu pražystų cimbai bigsmile.gif ir naujokas dendrobium kingianum wub.gif ech rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 11 03, 18:04)
na va ir saunu smile.gif dabar beklieka laukti ziedu  bigsmile.gif  beje, ar jau auginai cimbidi?
as tai savuosius dar laikau nesildomoje patalpoje, kadangi temperatura apie 6-7 laipsnius  smile.gif

aha, auginau. Nerealiai grazu. Deja, nesekmingai.. Bet manau, kad zinau priezasti, tai gal kaip nors pasiseks su situo. Galu gale, sekmingai auga ir lepesnes orches, tai negi su cimbidziu nesusidorosiu g.gif
Bet sito siemet jau nebesaldysiu. Manau, ne laikas ji i stresini salti ismest. Neprates bus, parduotuvej pastovejes. Tegu stipreja, jegas kaupia iki kitu metu.
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 03, 18:08)
g.gif ką dar gero matėt??   ax.gif

daug phal biggrin.gif Tris vandas, dvi mazytes, viena nuzydejusia ir nukainuota, bet itartinai ji man atrode, nerizikuociau pirkt. Daug nukainuotu dendrobiu, cambriju ir cimbidziu.
Dar viena cambria pasiemiau. Tris grazius naujus auginukus augina, kaina ~ 5 lt. Pabandysiu, kas cia gausis su ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 lapkričio 2009 - 20:43
atsiprašau, jei ko nors nepakomentuoju (beveik visko), paskubom peržiūriu sm puslapius tik ir viskas blush2.gif labai pilna galva nesąmonių po šventinių dienų, darbas, darbas doh.gif
jolla, aha, jungsiuos šeštadienį, tik pusę 11 baigiu darbą, nuo 11 galiu bėgt medžiot. Gal telefonu susisieksim ax.gif 4u.gif sveikatos vaikiukui! blink.gif 4u.gif
Jau kokių grožybių pridėjot, tai ne tas žodis, tik kad laiko nėra sustot, pasigrožėt verysad.gif
maniakės jūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 03, 23:05)
jolla, aha, jungsiuos šeštadienį, tik pusę 11 baigiu darbą, nuo 11 galiu bėgt medžiot. Gal telefonu susisieksim  ax.gif  4u.gif  sveikatos vaikiukui!  blink.gif  4u.gif

tada viskas ok thumbup.gif susimatysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 03, 22:31)
tada viskas ok  thumbup.gif susimatysim  4u.gif

susibėgsim, Jolla, tikrai susibėgsim, tik neįsisirkit 4u.gif Greičiau jau ta diena
Atsakyti
Pas mane tai palei langus jau gerokai vesu. Grindinis sildymas, tai palange is apacios nesildoma. Bet phalaenopsiai kaifuoja nuo to smile.gif
Papildyta:
Ir ziedkocius leist pradejo smile.gif
Atsakyti
Pražydo Laeliocattonia Peggy Show "Vegas" wub.gif

user posted image

Visu ūgiu tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilingė: 03 lapkričio 2009 - 23:15
QUOTE(Šilingė @ 2009 11 03, 22:48)
Pražydo Laeliocatonia Peggy Show "Vegas"  wub.gif

Visu ūgiu  tongue.gif

Jetau, koks grožis! wub.gif Ar kvepia?
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 11 03, 23:07)
Jetau, koks grožis!  wub.gif  Ar kvepia?

Išsiskleidė savaitgalį, kol kas kvapo nepagavau dar g.gif
Atsakyti
Šilinge, labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti