nuodėmes vertos gėlės
įspūdingas video
tikiuosi, ne toks, kaip evutės nurodytas
Papildyta:
orchidėjų parodos video nežinau, kurios šalies, bet galima tikrai gražių pamatyti
Papildyta:
orchidėjų parodos video nežinau, kurios šalies, bet galima tikrai gražių pamatyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 03, 15:02)
įspūdingas video
Papildyta:
Papildyta:
Ziauriai grazu,ir kokia gausybe ziedu tik kai sudeda apverstas nuotraukas i klipa... griuk negyvas
wow
ne į temą bet matyt dideles orchidėjų fanės
kokie grožiai ... kokie grožiai ..
tokiam šiltnami ir numirt nebaisu
ne į temą bet matyt dideles orchidėjų fanės
kokie grožiai ... kokie grožiai ..
tokiam šiltnami ir numirt nebaisu
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 11 03, 15:04)
Ziauriai grazu,ir kokia gausybe ziedu tik kai sudeda apverstas nuotraukas i klipa... griuk negyvas
nemačiau, tik paskubom peržiūrėjau geras
QUOTE(Melanija @ 2009 11 03, 12:49)
Penkadieni buvau ermitaze, tai buvo kelios katlejos, bet kainos neprisimenu
Buvau penktadienį,šeštadienį,sekmadienį-bet nemačiau nei vienos katlėjos gal kas vos atneštas visas paėmė....
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 03, 16:46)
Buvau penktadienį,šeštadienį,sekmadienį-bet nemačiau nei vienos katlėjos gal kas vos atneštas visas paėmė....
kaip mano gėliukas? tik šiltai aprenk jį - šalta juk
QUOTE(pabirze @ 2009 11 03, 17:59)
kaip mano gėliukas? tik šiltai aprenk jį - šalta juk
žiba,žėri ir blyksi.... mašinoj nesušals ,o po to......... melskis,kad neužmirščiau....
mano kinderis susirgo ,tikėkimės pagerės iki šeštad.,na bent taip nekarščiuotų ,o tai siaubsit bazes ir pas mane kavos važiuosit..... ,o ką-visai gera mintis..........
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 03, 16:10)
mikuotuke atsakymo negavau pasimatysim???
galit man rašyti,jei ne aš,tai dukra dirstels... pakeičiau darbotvarkę-sūnus serga,tai neišvažiavau... tik darbo daug,tai retai įkišu nosį.....
testą išlaikiau 10
pridėliojot nuorodų,susukot galvelę dirbt negaliu-pinigėlių nebus....už ką bazes siaubsiu????
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 11 03, 15:55)
nuodėmes vertos gėlės
šita ne vienos
QUOTE(Oli_vija @ 2009 11 03, 11:57)
o jei tiksliau, tai 7,99Lt beje, visai neblogos būklės
tikrai neblogos Siandien susigundzius (kadangi seniai noriu cimbo) nulekiau ieskoti ir radau. Idomu, kokie ziedai turetu buti..
QUOTE(saintlina @ 2009 11 03, 17:53)
tikrai neblogos Siandien susigundzius (kadangi seniai noriu cimbo) nulekiau ieskoti ir radau. Idomu, kokie ziedai turetu buti..
na va ir saunu dabar beklieka laukti ziedu beje, ar jau auginai cimbidi?
as tai savuosius dar laikau nesildomoje patalpoje, kadangi temperatura apie 6-7 laipsnius
QUOTE(saintlina @ 2009 11 03, 19:53)
ką dar gero matėt??
Papildyta:
QUOTE(axara @ 2009 11 03, 20:04)
as tai savuosius dar laikau nesildomoje patalpoje, kadangi temperatura apie 6-7 laipsnius
mano irgi tremtyje...kartu su dendrobiais gal sulauksiu nors kokio žiedelio kol kas,tai neblogai jiems ten-kaip padėjau taip radau,neišsigando
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 03, 18:08)
ką dar gero matėt??
Papildyta:
mano irgi tremtyje...kartu su dendrobiais gal sulauksiu nors kokio žiedelio kol kas,tai neblogai jiems ten-kaip padėjau taip radau,neišsigando
Papildyta:
manieji taip pat neissigando o iki kokios temp galvoji laikyti juos dar tremtyje?