Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

user posted image ohmy.gif wub.gif

user posted image

user posted image

nuodėmes vertos gėlės biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
įspūdingas video smile.gif
tikiuosi, ne toks, kaip evutės nurodytas ax.gif
Papildyta:
orchidėjų parodos video nežinau, kurios šalies, bet galima tikrai gražių pamatyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 03, 15:02)
įspūdingas video smile.gif
tikiuosi, ne toks, kaip evutės nurodytas  ax.gif
Papildyta:
orchidėjų parodos video nežinau, kurios šalies, bet galima tikrai gražių pamatyti  wub.gif

Ziauriai grazu,ir kokia gausybe ziedu wub.gif tik kai sudeda apverstas nuotraukas i klipa... doh.gif griuk negyvas biggrin.gif
Atsakyti
wow wub.gif
user posted image

ne į temą bet matyt dideles orchidėjų fanės blink.gif doh.gif

user posted image
user posted image
kokie grožiai ... kokie grožiai .. wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image tokiam šiltnami ir numirt nebaisu blink.gif

Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 11 03, 15:04)
Ziauriai grazu,ir kokia gausybe ziedu  wub.gif  tik kai sudeda apverstas nuotraukas i klipa... doh.gif  griuk negyvas  biggrin.gif

nemačiau, tik paskubom peržiūrėjau biggrin.gif geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melanija @ 2009 11 03, 12:49)
Penkadieni buvau ermitaze, tai buvo kelios katlejos, bet kainos neprisimenu  schmoll.gif

g.gif Buvau penktadienį,šeštadienį,sekmadienį-bet nemačiau nei vienos katlėjos schmoll.gif gal kas vos atneštas visas paėmė.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 03, 16:46)
g.gif Buvau penktadienį,šeštadienį,sekmadienį-bet nemačiau nei vienos katlėjos  schmoll.gif gal kas vos atneštas visas paėmė.... g.gif

kaip mano gėliukas? tik šiltai aprenk jį - šalta juk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 11 03, 17:59)
kaip mano gėliukas? tik šiltai aprenk jį - šalta juk mirksiukas.gif

mirksiukas.gif žiba,žėri ir blyksi.... 4u.gif mašinoj nesušals rolleyes.gif ,o po to......... biggrin.gif melskis,kad neužmirščiau.... doh.gif
ax.gif mano kinderis susirgo verysad.gif ,tikėkimės pagerės iki šeštad.,na bent taip nekarščiuotų unsure.gif ,o tai siaubsit bazes ir pas mane kavos važiuosit..... g.gif ,o ką-visai gera mintis.......... rolleyes.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 03, 16:10)

mikuotuke atsakymo negavau blush2.gif pasimatysim??? g.gif
galit man rašyti,jei ne aš,tai dukra dirstels... ax.gif pakeičiau darbotvarkę-sūnus serga,tai neišvažiavau... tik darbo daug,tai retai įkišu nosį..... verysad.gif

testą išlaikiau 10 ax.gif

pridėliojot nuorodų,susukot galvelę doh.gif verysad.gif dirbt negaliu-pinigėlių nebus....už ką bazes siaubsiu???? unsure.gif g.gif

Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 11 03, 15:55)

user posted image

nuodėmes vertos gėlės  biggrin.gif  wub.gif

šita ne vienos bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 11 03, 11:57)
o jei tiksliau, tai 7,99Lt mirksiukas.gif beje, visai neblogos būklės  mirksiukas.gif

tikrai neblogos thumbup.gif Siandien susigundzius (kadangi seniai noriu cimbo) nulekiau ieskoti ir radau. Idomu, kokie ziedai turetu buti..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 03, 17:53)
tikrai neblogos  thumbup.gif  Siandien susigundzius (kadangi seniai noriu cimbo) nulekiau ieskoti ir radau. Idomu, kokie ziedai turetu buti..

na va ir saunu smile.gif dabar beklieka laukti ziedu bigsmile.gif beje, ar jau auginai cimbidi?
as tai savuosius dar laikau nesildomoje patalpoje, kadangi temperatura apie 6-7 laipsnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 03, 19:53)
tikrai neblogos  thumbup.gif  Siandien susigundzius (kadangi seniai noriu cimbo) nulekiau ieskoti ir radau. Idomu, kokie ziedai turetu buti..

g.gif ką dar gero matėt?? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(axara @ 2009 11 03, 20:04)
as tai savuosius dar laikau nesildomoje patalpoje, kadangi temperatura apie 6-7 laipsnius  smile.gif

mano irgi tremtyje...kartu su dendrobiais g.gif gal sulauksiu nors kokio žiedelio unsure.gif kol kas,tai neblogai jiems ten-kaip padėjau taip radau,neišsigando schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 11 03, 18:08)
g.gif ką dar gero matėt??  ax.gif
Papildyta:

mano irgi tremtyje...kartu su dendrobiais  g.gif gal sulauksiu nors kokio žiedelio  unsure.gif kol kas,tai neblogai jiems ten-kaip padėjau taip radau,neišsigando  schmoll.gif

manieji taip pat neissigando smile.gif o iki kokios temp galvoji laikyti juos dar tremtyje? smile.gif
Atsakyti