Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

juleta, aš tavo vietoje traukčiau žydintį cimbą iš vazono, atsargiai į kitą erdvesnį įdėčiau ir užberčiau tinkamu substratu. Taip dariau vos gavusi savo gražuolį žydintį gigantą wub.gif laistyti tikrai nereikia taip dažnai. Vienos mirko, kitos (aš) lieja kaip gėlę. Jei namie šilta, na, kas porą savaičių su trupučiu orchidėjoms skirtų trąšų palieti reiktų ir viskas, mažiau popinti. O šiaip jam tikrai šiltoka, na, bet ne baisiai.
Turbūt buvo per lauką neštas, tai žiedai truputį pašalo?
Tiesa, kai sodinsi, šaknys turi būti gražios, balsvos, mėsingos, o ne rudos tuščiavidurės ir nupuvusios mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką tik apžiūrėjau vieną turimų cimbidžių, leidžia kažkokius du spurgiukus. bigsmile.gif ..kad tik tai būtų žiedstiebiai! ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
As buvau akropoly, tai maximoje tikrai nemazai phal, nemazai buvo ivairiausiu taskuotu, o as sau nuciupau geltona nukainuota uz 6lt, dar su sveikais pumpurais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 11 02, 16:14)
As buvau akropoly, tai maximoje tikrai nemazai phal, nemazai buvo ivairiausiu taskuotu, o as sau nuciupau geltona nukainuota uz 6lt, dar su sveikais pumpurais  bigsmile.gif

gal jau nebe po 25 litus? gerą čia akciją sugalvojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 02 lapkričio 2009 - 15:18
QUOTE(pabirze @ 2009 11 02, 15:17)
gal jau nebe po 25 litus? gerą čia akciją sugalvojo lotuliukas.gif

ne biggrin.gif po 25 Lt, tik "pigiau" buvo po 6 Lt
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 02, 15:57)
juleta, aš tavo vietoje traukčiau žydintį cimbą iš vazono, atsargiai į kitą erdvesnį įdėčiau ir užberčiau tinkamu substratu. Taip dariau vos gavusi savo gražuolį žydintį gigantą  wub.gif laistyti tikrai nereikia taip dažnai. Vienos mirko, kitos (aš) lieja kaip gėlę. Jei namie šilta, na, kas porą savaičių su trupučiu orchidėjoms skirtų trąšų palieti reiktų ir viskas, mažiau popinti. O šiaip jam tikrai šiltoka, na, bet ne baisiai. 
Turbūt buvo per lauką neštas, tai žiedai truputį pašalo?
Tiesa, kai sodinsi, šaknys turi būti gražios, balsvos, mėsingos, o ne rudos tuščiavidurės ir nupuvusios  mirksiukas.gif

labai dekui uz patarima.
ir as manu reikia atsrgiai ja persodinti. smile.gif
Atsakyti
As tai akropolio maximoj irgi aptikau grazuoliu kurias noreciau nusipirkti, bet buvo tais bjaurybem miltuociais aplipe, tai sakiau is sio vezimo ne vienos nepirksiu, kad neparsinesciau to brudo i namus.
Atsakyti
Pramones Maximoj irgi daug phalaenopsiu, pradedancioms butu puiki medziokle smile.gif
Atsakyti
mergaites, gal matet, kur Vilniuje katleju galima butu nusiziuret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 lapkričio 2009 - 07:54
Vilniuje, Eišiškių pl. yra cimbidiumų, nužydėjusių, nukainuotų - 9,99 Lt. Tiksliau, buvo praėjusią savaitę.. rolleyes.gif
Atsakyti
Giriuosi dovana draugei. Ir as tokios noreciau..... Suzavejo geltonumas wub.gif
Jei kam tokios gelytes reikia, tai palikau dar keleta. Pirkau Pasilaiciu maximos geliu parduotuvej. Kaina 25 Lt.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 03, 08:44)
mergaites, gal matet, kur Vilniuje katleju galima butu nusiziuret?

Penkadieni buvau ermitaze, tai buvo kelios katlejos, bet kainos neprisimenu schmoll.gif
Atsakyti